Smarter_way_USA

Forbes a publicat clasamentul cu cei mai bogați 10 oameni în decembrie 2023

Publicația americană de afaceri, Forbes, a publicat lista actualizată pe decembrie 2023 cu cei mai bogați 10 oameni din lume.

Conform listei, Elon Musk, fondatorul Tesla și proprietarul X (Twitter) este cea mai bogată persoană din lume, poziție pe care a deținut-o și în cea mai mare parte a anului 2022. Averea sa a crescut cu 28 de miliarde de dolari în noiembrie 2023.

Bernard Arnault, directorul general al LVMH – Louis Vuitton Moët Hennessy, a căzut pe locul 2 în topul celor mai bogați oameni la începutul lunii iunie 2023. Acesta s-a bucurat de poziția de cea mai bogată persoană din lume în primele cinci luni din 2023.

Nouă dintre cei mai bogați zece oameni din lume sunt americani, printre care Jeff Bezos, Larry Ellison și Bill Gates.

Conform sursei citate, primele zece cele mai bogate persoane la 1 decembrie sunt bărbați. Fiecare dintre ei valorează 100 de miliarde de dolari sau mai mult.

Cum arată lista completă:

  1. Elon Musk, fondator Tesla – 245 de miliarde de dolari
  2. Bernard Arnault, director general LVMH – 191 de miliarde de dolari
  3. Jeff Bezos, fost director general Amazon – 168 de miliarde de dolari
  4. Larry Ellison, cofondator Oracle – 146 de miliarde de dolari
  5. Warren Buffett, director general Berkshire Hathaway – 119 miliarde de dolari
  6. Bill Gates, cofondator Microsoft- 117 miliarde de dolari
  7. Mark Zuckerberg, cofondator Facebook/ Meta – 115 miliarde de dolari
  8. Steve Ballmer, fost director general Microsoft – 112 miliarde de dolari
  9. Larry Page, cofondator Google – 111 miliarde de dolari
  10. Sergey Brin, cofondator Google – 107 miliarde de dolari

Cea mai bogată femeie din lume 

Cea mai bogată femeie din lume este Francoise Bettencourt Meyers din Franța. La 1 decembrie 2023, ea are o avere estimată la 94,3 miliarde de dolari și este a 14-a cea mai bogată persoană din lume.

Averea ei constă în participația pe care o deține la gigantul cosmeticelor L’Oreal, pe care a moștenit-o de la răposata ei mamă. Bunicul ei a fost fondatorul L’Oreal.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.