Vrei un salariu de 1 000 de Euro?

Nu-ti ajung banii sa-ti cumperi lucrurile la care visezi sau sa-ti faci credit pentru o casa? E momentul sa te gandesti serios la cariera ta. Esti platit pe masura eforturilor pe care le depui? Faci ceea ce iti place? Simti ca iti pui in valoare anumite calitati profesionale si personale pe care altii nu le au?

Daca nu, poate e momentul sa te gandesti serios la o reconversie profesionala.

Ce implica o reconversie profesionala?

La prima vedere poate parea o alegere foarte indrazneata si greu de urmat. Pe termen lung insa, ea se poate dovedi o investitie exceptionala in dezvoltarea ta profesionala. Atu-ul de care aveai nevoie pentru a obtine veniturile dorite.

Cum iti dai seama ca ai nevoie de o reconversie profesionala?

Te regasesti intr-unul din scenariile de mai jos?

  • ai ramas fara loc de munca si nu stii incotro sa o apuci
  • ti-ai dat seama, cu tristete, ca viata ta profesionala nu este nici pe departe asa cum iti doreai
  • familia ta a devenit mai numeroasa si nu ai cu ce sa ii asiguri cele necesare
  • de ani de zile visezi sa iti gasesti un job intr-un domeniu de care esti pasionat, dar in care nu ai experienta absolut deloc
  • vrei sa incepi o afacere in care sa-ti pui in valoare anumite calitati si interese personale, dar nu ai studii superioare in domeniu
  • vrei sa-ti cauti job intr-un domeniu nou de activitate, dar nu ai nici timp, nici bani pentru a urma o facultate

Definitia reconversiei profesionale:

Pe scurt, ea poate fi definita ca:reorientarea in cariera, dictata de factori obiectivi sau subiectivi”. Factorii obiectivi tin de schimbarile majore care au loc pe piata muncii, inclusiv restructurari datorate crizei financiare. Factorii subiectivi tin de aspiratia personala de a-ti gasi un alt domeniul de activitate.

Posibilitatea de reconversie profesionala este amintita si in “Codul Muncii” alaturi de: “actualizarea cunostintelor si deprinderilor specifice postului si locului de munca si perfectionarea pregatirii profesionale pentru ocupatia de baza”, “dobandirea unor cunostinte avansate, a unor metode si procedee moderne, necesare pentru realizarea activitatilor profesionale” si “prevenirea riscului de somaj”.

Curajul: un ingredient esential

Poate ai trecut de o anumita varsta si te temi. Iti pui singur bete in roate, gandindu-te ca un angajator se ghideaza dupa data nasterii, trecuta in CV.

Gandeste pozitiv: ce bine va arata in CV-ul tau un curs Eurocor, descris cu lux de amanunte! Ce atragatoare va deveni Scrisoarea ta de intentie cand vei prezenta in ea experienta proaspat dobandita!

Eurocor: locul in care incep povestile de succes

Daca te-ai hotarat sa faci o reconversie profesionala, dar nu stii de unde sa incepi, iti punem la dispozitie un instrument cat se poate de util: site-ul Institutului European de Cursuri la Distanta, Eurocor.

Aici vei gasi informatii detaliate despre mai bine de 100 de cursuri. Mai mult decat atat, vei avea posibilitatea de a accesa pentru fiecare curs in parte o lectie DEMO GRATUITA.

Un curs Eurocor este bine structurat si foarte bogat in continut. Te va ajuta sa te simti mult mai sigur pe tine la interviurile la care vei fi chemat. Vei putea sa raspunzi la o multime de intrebari si sa formulezi opinii experte in domeniu.

Te asteptam ACUM pe site-ul Eurocor pentru a descoperi cursurile noastre. Inscrie-te la o lectie DEMO GRATUITA si afla ce curs este cel mai potrivit pentru tine.


Recommended investment platforms:


XTB

eToro

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

Azi va recomandam:


Investeste in actiuni la bursa:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.