Smarter_way_USA

Gigi Becali și-a deschis spital privat: ”Se ocupa de bolnavii de cancer. Totul este gratis!”

Gigi Becali și-a deschis spital privat pentru tratarea cancerului. Finanțatorul FCSB a investit peste 15 milioane de euro în proiect și susține că el este cel care plătește pentru tratamentele pacienților. Unitatea spitalicească se află în locul în care se aflau birourile FCSB, la Arcom.

Gigi Becali și-a deschis spital privat pentru tratarea cancerului

„Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea FCSB birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis… Se plătește, dar plătesc eu…

E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a declarat Gigi Becali pentru site-ul cancan.ro.

Omul de afaceri a dezvăluit și ce planuri de viitor are în legătură cu unitatea spitalicească. „Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la Spitalul de arși, este gata să revină în țară și să lucreze la acest spital.

Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici, mă refer aici la persoanele cu salarii modeste sau pensionarii cu pensii mici, vor beneficia de gratuitate”, a mai spus Becali.


Spitalul lui Gigi Becali

Finanțatorul FCSB a precizat că își dorește ca medicii români plecați în străinătate să se întoarcă în țară și să lucreze la spitalul lui, unde vor primi 30% din incasările pentru consultații sau intervenții chirurgicale.

„Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect să-i readuc acasă pe medicii români care au plecat în străinătate! La fiecare consultație sau intervenție chirurgicală pe care o vor avea, un procent de 30% la sută din încasări se va întoarce direct în buzunarul lor.

Vor exista şi medici voluntari din cadrul bisericii, însă cei angajaţi vor avea salarii consistente, pornind de la 2.000 de euro pe lună”, a precizat Becali.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




6 thoughts on “Gigi Becali și-a deschis spital privat: ”Se ocupa de bolnavii de cancer. Totul este gratis!”

  1. Trandafir ioana rodica

    As vrea sa pot vorb. Cu dumneavoastra ,deoare ce sunt nevoita si necajita cu doi copi farà locuinta sunt din sibiu si nu am nimik sunt an italia de 13 ani aici nu am nimik service nimik va rog e urgent acesta e numarul meu 0039 3278713950 as vrea daca se poate o casa la tara ci 2 camere va multumesc din inima !

    Reply
  2. Claudiu Szekely

    Bună ziua as dori sa vorbesc cu dumneavoastră dacă se poate pentru o problema personala cu un ajutor financiar mic. Multumesc

    Reply
  3. Daniela

    Buna seara! As dori sa iau legătura cu domnul Becali… o problema personală și specială … de foarte mult timp încerc sa vorbesc cu dansul …

    Reply
  4. CAMELIA

    Bună seara as dori și eu sa eau legătură cu dmn Gigi Becali sunt o mama singura cu o fetita de 13 anișori și as vrea sa ii cer ajutorul lui dmn Gigi Becali sa ma ajute cu o locuință pentru fetita mea ca nu avem unde sa stam ca soțul meu a avut rata la banca și nu a mai plătit și banca nea luat casasi el este la inchisoare

    Reply
  5. Ciprian

    BUNA VREAU SA MA AJUTATI SI PE MINE VAROG AJUTATIMA TE ROG VINE iARNA SI NU AM SOBA NU STAU BINE OK CU CASA OK AJUTAMA SUNAMA SA DAMI UN MESAJ OK TE ROG BECALI OK +407459900752

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.