Smarter_way_USA

WAM revoluționează jocurile cu Crypto și AI

WAM, World Arcade Machine. Fondată de duo-ul vizionar Daniel Tamas și Alex Rus, a câștigat rapid aprecieri ca o platformă Play2Earn premiată, bazată pe abilități, care revoluționează experiența de joc.

WAM este lider în experiențele de joc bazate pe AI. Cu accent pe împuternicirea utilizatorilor, unul dintre obiectivele WAM este de a permite jucătorilor să-și creeze propriile jocuri folosind tehnologia AI, diferențiind-o în industrie.

Puteti investi in tokeni WAM, prin: Tradesilvania , xPortal

În centrul său, WAM oferă un ecosistem captivant în care jucătorii se angajează în turnee antrenante pentru activele și statutul digital râvnit. Dar WAM nu este doar o altă platformă de jocuri; este un univers alimentat de jetoane guvernat de criptomoneda sa nativă, simbolul WAM.

Construit pe lanțul BNB (BEP-20) și MultiversX (ESDT-20), jetonul WAM servește drept sânge al ecosistemului, facilitând accesul fără probleme, recompensând activitatea jucătorilor și permițând proprietatea descentralizată a activelor digitale.

Cu o bază uimitoare de utilizatori de peste 3.6 milioane de utilizatori înregistrați, WAM s-a stabilit ferm ca o forță de luat în considerare în industria jocurilor de noroc. Succesul său de neegalat poate fi atribuit angajamentului său neclintit față de inovație și satisfacția utilizatorilor.

Dar poate cel mai convingător aspect al WAM este urmărirea neobosită a excelenței. Cu o serie de premii internaționale sub centură, inclusiv mai mult de cinci distincții prestigioase, WAM continuă să împingă limitele a ceea ce este posibil în industria jocurilor de noroc.

Viziunea sa este clară: crearea unei platforme în care tehnologia blockchain nu este doar o noutate, ci o parte integrantă și integrantă a experienței de joc. Cu listări pe burse majore precum Gate.io, Bitrue, Latoken, Pancakeswap și Xexchange, $WAM token este ușor accesibil utilizatorilor din întreaga lume.

Puteti investi in tokeni WAM, prin: Tradesilvania , xPortal

Despre WAM

WAM este o platformă Play2Earn premiată, bazată pe abilități, unde jucătorii concurează în turnee simple pentru active digitale și statut sau își creează propriul divertisment cu AI.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




2 thoughts on “WAM revoluționează jocurile cu Crypto și AI

  1. eses.ro

    Sunt extrem de impresionat de ceea ce au realizat Daniel Tamas si Alex Rus cu platforma WAM. Este incredibil sa vad cum tehnologia AI este folosita pentru a oferi jucatorilor o experienta de joc captivanta si diferita de orice altceva de pe piata. De asemenea, sunt incantat sa aflu ca se poate investi in tokenurile WAM si sa devin parte a acestui univers incredibil. Numarul mare de utilizatori inregistrati si premiile internationale primite dovedesc faptul ca WAM este o forta puternica in industria jocurilor de noroc. Cu siguranta voi lua in considerare sa investesc in WAM prin platformele recomandate, Tradesilvania si xPortal.

    Reply
  2. cardrecenzii.ro

    WAM este cu siguranta un nume care trebuie urmarit in industria jocurilor de noroc! Fondata de duo-ul vizionar Daniel Tamas si Alex Rus, aceasta platforma Play2Earn a atras rapid atentia prin inovatia sa si tehnologia AI pe care o foloseste. Cu un ecosistem captivant si o baza impresionanta de utilizatori, WAM ofera jucatorilor posibilitatea de a se angaja in turnee antrenante si de a castiga active si statuturi digitale. Dar, ceea ce diferentiaza cu adevarat WAM este faptul ca nu este doar o platforma de jocuri, ci un univers alimentat de jetoane guvernat de criptomoneda sa nativa, simbolul WAM. Si, cu o serie de premii internationale si listari pe burse majore, WAM demonstreaza un angajament puternic fata de excelenta si inovatie. Cu siguranta, voi urmari mai indeaproape aceasta platforma si voi considera sa investesc in tokeni WAM, prin intermediul platformelor Tradesilvania si xPortal. Multumesc pentru informatii!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.