Smarter_way_USA

Norofert (NRF): Semnarea primului contract de distributie pentru 3 state din SUA

NRF (NOROFERT), liderul cercetării pentru agricultura regenerativă și unul dintre cei mai mari producători de inputuri din România, listat la Bursa de Valori București pe piața AeRO, anunță încheierea contractului de distribuție a produselor cu unul dintre cei mai importanți distribuitori din Watertown, Dakota de Sud, SUA. Acordul de distribuție acoperă regiunile Dakota de Sud, Dakota de Nord și Minessotta.

Vlad Popescu, Președintele Consiliului de Administrație, Norofert: 

„Ne-am angajat să continuăm consolidarea prezenței noastre în piața din SUA și am semnat un prim contract cu un distribuitor local important. Pentru a ne concentra resursele și eforturile în mod eficient, am decis să ne axăm pe colaborarea cu un distribuitor specializat în aria noastră de produse, din regiunea MidwestÎn cadrul acestui contract vom acoperi trei state importante din punct de vedere agricol, angajându-ne să asigurăm loturi demonstrative pentru promovarea produselor noastre precum și expertiza tehnică. Prin oferirea de mostre și demonstrații practice, vom evidenția beneficiile și calitatea produselor noastre, construind parteneriate pe termen lung cu clienții.”

Proiectul de accesare de către Norofert a pieței din SUA a început în anul 2020, perioadă în care compania a făcut pași importanți, precum omologarea unei game de produse, testări în câmp certificate, crearea unui portofoliu de produse cu potențial de creștere în piața americană. Recent, Norofert a anunțat demararea unei linii de producție de inputuri și o investiție de 250 mii de euro în una dintre cele mai importante zone agricole din SUA. Producția se va concentra pe gama de sănătate a solului și nutriție foliară, similară cu cea din România, urmând a se utiliza bacterii produse în laboratorul din Filipeștii de Pădure. Investiția se va derula prin intermediul companiei Norofert AG, cu sediul în Watertown, Dakota de Sud, în parteneriat cu Gary Lamb, antreprenor cu o experiență de peste 30 de ani în agribusiness-ul din Midwest, cu o vastă cunoaștere a pieței și a fermierilor din zonă. Demararea construcției liniei de producție este programată pentru luna aprilie.

Despre Norofert:

Norofert este liderul cercetării pentru agricultura regenerativă și unul dintre cei mai mari producători de inputuri din România, fondat în anul 2000 de către familia Popescu. În plină dezvoltare a facilităților de producție care să susțină practici agricole sustenabile, la nivel internațional, Norofert demonstrează angajament față de obiectivul neutralității climatice și capacitatea de a inova într-un domeniu crucial pentru viitorul agriculturii și a siguranței alimentare.

Cu un mix de linii de afaceri, Norofert a dezvoltat în ultimii ani capacități proprii de producție atât în aria inputurilor, cât și de farming agricol, linii care vor cunoaște dezvoltare în următorii ani. Cu 65 produse în portofoliu, compania se adresează atât fermierilor din agricultura convențională, cât și din cea ecologică, cu o nișă nouă a produselor convenționale lichide, cu cerere tot mai mare.

Din 2020 compania este listată la Bursa de Valori București pe piața AeRO și din octombrie 2021 acțiunile Norofert sunt incluse în indicele BETAeRO. De-a lungul celor 4 ani de activitate în piața de capital, Norofert a atras 14 milioane de lei prin majorări de capital și 11,5 milioane de lei printr-un plasament privat de obligaţiuni corporative. Obligațiunile corporative ale companiei sunt tranzacționate în piața AeRO a Bursei de Valori București sub simbolul NRF25 începând cu 5 iunie 2020.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
1 thoughts on “Norofert (NRF): Semnarea primului contract de distributie pentru 3 state din SUA

  1. cardrecenziigoogle.ro

    Este important sa mentionam si investitia de 250 mii de euro intr-o linie de productie de inputuri care se va desfasura intr-una dintre cele mai importante zone agricole din SUA. Norofert va pune accent pe sanatatea solului si nutritia floiara, folosind tehnologii similare cu cele din Romania si bacterii produse in laboratorul din Filipestii de Padure. Astfel, suntem increzatori ca vom contribui la dezvoltarea unei agriculturi sustenabile si la obiectivul neutralitatii climatice.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.