Smarter_way_USA

Numarul de telefon al lui GIGI BECALI – Ce telefon are Gigi Becali ?

Datorita numarului mare de utilizatori ce vor numarul lui Gigi Becali si ajung la mine pe blog, incepand de azi oricine il poate obtine. Bineinteles, trebuie sa fie un motiv serios pentru care sa si-l doreasca.

Pentru a obtine numarul domnului Gigi Becali trebuie sa lasati un comentariu care sa cuprinda:

  • numele dumneavoastra
  • data nasterii
  • motivul pt care va trebuie numarul domnului Gigi Becali
  • o adresa de mail pe care va vom trimite informatiile cerute
  • numarul de mobil (optional) pe care va vom trimite un SMS cu informatiile solicitate
  • raspunsul la intrebarea: “Cu cine votati la urmatoarele alegeri?”

Citeste si: Gigi Becali, la masa cu un cersetor! Toata lumea a fost socata cand i-a vazut impreuna la o terasa de fite din Capitala!

In scurt timp veti primi un mail sau un sms cu numarul de telefon mobil a lui Gigi Becali, precum si numarul de telefon al doamnei secretare Fofol Anca.

ATENTIE!!!!!!! NUMAI CERERILE SERIOASE VOR FI LUATE IN CALCUL!!!!!!

Alege creditul care ti se potriveste!


Aprobare ultra-rapida in doar 24 ore.
Fara avans.
Economisesti timp: consultantul nostru vine la tine, asa incat nu este nevoie sa te deplasezi.
Documentatia necesara este simpla, iar intreg procesul de acordare a creditului este transparent. Poti vedea un exemplu reprezentativ de calcul al ratelor aici.
Nu esti limitat de o destinatie a creditului – il poti utiliza pentru orice ai nevoie.
Ai posibilitatea de achita in rate fixe in lei si nu vei fi afectat de variatiile cursului de schimb.

APLICA ACUM pentru creditul tau!


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




231 thoughts on “Numarul de telefon al lui GIGI BECALI – Ce telefon are Gigi Becali ?

  1. Turcitu Toni Catalin

    Buna ziua ma numesc Turcitu Toni sunt din Dragasani județul Vâlcea am 26 de ani și o fetița grav bolnava cu paralizie cerebrala are 3 anișori și nu poate sa facă nimic este imobilizata la pat va rog din suflet dacă puteți sa îmi dați nr de tel al Domnului Becali va multumesc

    Reply
    1. Vita elena daniela

      Bună ziua numele meu este Teodora și a 11 ani as dori sa lom legătură cu domnul gig Becali doare su tem o famie săracă și nu avem o căsuța a noastră eu stau la bunici din cauza k mama nu se înțelege cu tatăl meu vitreg o bate mereu și vreau sa vina mama lângă mine vreau sa stau cu ea și cu fratele meu mai mic. Va rog din suflet ajutați-ne 0735468172

      Reply
  2. Florentina

    Bună ziua,

    Florentina este numele meu.Vă contactez întrucât mă aflu într o situație foarte dificila. Urmez o școală privata în acest moment,de specializare ,o școală destul de costisitoare. Pentru asta am apelat la servicii nebancare (ifn) care practica dobânzi exorbitante. Datoriile s au strâns și pur și simplu nu mai fac fata.Este un stres zilnic, efectiv nu mai pot dormi absolut deloc.

    Imi doresc enorm de mult sa termin studiile.

    Va scriu aceste rânduri cu speranța că m ați putea ajuta în vreun fel. 

    Reply
  3. Banica Adelina

    Buna ziua,am si eu nevoie de ajutor in legatura cu un detinut din Penitenciarul Craiova.Multumesc.(sunt nascuta in 1963)

    Reply
  4. mariana sarca

    Hristos a inviat .Ma numesc mariana sarca sant din onesti bacau.Va rog sa ma ajutati sa iau legatura cu Domnu Gigi .Am o problema penala de rezolvat ,fiul meu este arestat din 2014si condamnat fara sa fie vinovat,vinovatii stau in libertate,mai grav este ca sa si inbolnavit de ciroza de cand este arestat,dupa c stiti si dumneavoastra aceasta boala necesita un regim special .As dori sa obtin nr.de telefon al domnului gigi sa ma ajute sa ajung la Bucuresti la o televiziune caci aici in onesti toti sant mana in mana si nu rezolv nimic Vreau sa vorbesc urgent .Va multumesc

    Reply
  5. TOFAN CONSTANTIN

    BUNA ZIUA CUM POT SA AFLU NR DE TEF LU DOM.GIGI BECALI PENTRU A AJUTA LA TERMINAREA UNEI BISERICI. VA MULTUMESC.

    Reply
  6. Branici Alexandru-Ionut

    Buna ziua, sunt un băiat din husi judetul vaslui, as dori si eu numarul domnului Gigi Becali, am o problema, am cancer la stomac si necesita operatie si nu am de unde obtine suma pentru operatie. Va multumesc si astept raspuns. Numarul meu de telefon: 0760094924

    Reply
  7. Cosobea Dragos

    Buna ziua!
    Am o persoana grav bolnava de cancer si medicii din Cluj nu vor sa o ajute/opereze fara putin ajutor si o trimit in strainatate.Ma puteti ajuta?
    Nr de telefon:0724350746

    Reply
  8. Petruta Mirica

    Stimate Domnule Becali, va solicit respectuos ajutorul pentru o familie din Bucuresti, alcatuita din mama (bolnava de Alzheimer) si fiica (bolnava de scleroza in placi). Au nevoie de sustinere (financiara) pentru a putea angaja o persoana care sa le poata ingriji la domiciliu. Ambele persoane se afla in evidenta medicala si legala. Numarul de telefon al fiicei este 0726.832.094 – Catalina. Va multumesc. Cu stima, Petruta Mirica (telefon 021/778.48.98).

    Reply
  9. Iliuta Magdalena

    Sufar de o viata din cauza saraciei. Am un copil, o fata de 19 ani , bolnava psihic, schizofrenie. Boala i s.a produs de la lipsa unei case, a unei familii, pentru ca tatal ei ne.a parasit dupa un an de la nasterea ei. Urla…plînge…de o viata. A devenit de necontrolat. Eu nu pot sa ma duc la munca pentru ca trebuie s.o supraveghez. Stau cu chirie dar peste citeva zile nu mai putem sta aici. Am dosar pentru casa de 11 ani fara nici un rezultat. Tratamentul nu da rezultatw pentru ca problemele persista. Eu…viata nu mai am in mine. Nu am ajutoare…îl strig pe Dumnezeu..si atît. Va rog…dati.mi o mîna de ajutor pentru un copil împovarat de dureri de o viata intreaga.

    Reply
  10. Elena Ramona

    Bună ziua,
    Mă numesc,Elena Ramona,am 14 ani.Sunt eleva in clasa aVIIIa.As dori sa i-au legatura cu domnul Gigi Becali, fiindcă avem mare nevoie de un ajutor.Suntem trei fratiii,si ne-am dori sa avem o casa unde sa locuim cu mama noastra,pentru ca in casa in care locuim nu se mai poate sta pentru ca tatal nostru este foarte violent.
    Numar de telefon:0726907587

    Reply
  11. Elena Ramona

    Buna ziua
    Ma numesc, Elena Ramona, am 14ani. Sunt eleva in clasa a8a.Sunt din Valea Biserici, comuna Samarinesti, judetul Gorj. As dori din suflet sa i-au legatura cu domnul Gigi Becali fiindca avem nevoie de un ajutor. Suntem trei fratiii,si ne-am dori sa avem o locuinta cu liniste impreuna cu mama noastra, deoarece avem un tata foarte violent.
    Numar de telefon:0726907587

    Reply
  12. Iacob Mircea

    Buna numele meu este Iacob Mircea ionel am 33 de ani si sint unul dintre cei mai Talentati băieți din Satu mare ca timbru vocal cint muzica internațională pagina mea de you tube este. Mircea Iacob sa ascultati melodiile mele am încercat sa contactez Consiliul județean din satu mare pentru a mă sprijini in a face o Cariera muzicală dar cum nu ai relati se pare ca nu poti obține o bursa in a te pregăti nu dispun financiar de bani pentru ami plăti orele de Canto si a face o cariera si îmi doresc asta vas ruga sa ascultati cum cint si sa mă sprijinirii cu o sponsorizare ,,,,aștept un răspuns Mircea Iacob ,,tel 0771298095 Mircea Iacob

    Reply
  13. siloci iulian daniel ovidiu

    Domnu becali am 2 copilasi nu am unde sa mai stau cu iei ,stau pe strada de 4 zile copii are 2 ani si aldoilea are 10 luni ajutatima va rog frumos cu ce puteti si dumneavoastra tatal meu a murit face 7 luni ,a murit de cancer la plamanii si nu am pe nimenii care sa ma ajute ,doamne ajuta sa va dea dumnezeu sanatate si dvs si mamei dumneavoastra…

    Reply
    1. Aurelia Gusa

      Pacea Domnului Isus Hristos Domnu Becali sa va ansoteasca oriunde mergeti am nevoie de la bunul Du.nezeu trec printro situatie complicata nu am bani de médicamente am facut infectie an gat locuiesc CU chirie an spania an Madrid PANA CE Bunu Dumnezeu AMI pregateste de munca am lucrat 14 ani CA angrijitoare la bolnavi prin casele Spaniolilor am ramas FARA munca si FARA niciun venit traiesc DIN mila Domnului PANA AMI pregateste Dumnezeu de munca mai AMI trebuie sa muncesc si sa cotizar la statul Spaniol 8 luni sa pot sa beneficiez de pensie CU epidemia nu am munca sant an Madridsi am racit am mai multe BOLI sant hipertensión diabetica am probleme CU circulante de sange la piceoare medicu mía PUS o pastila anticuagulanteca sa nu ajung la tromboza am trei operatii PE corp am probleme CU respiratia nu am posibilitate sa cumpar arbidol aici an Madrid nici nu poti sa deschi,i gura cheama jandarmii ambulanta DACA esti grav racitsi te baga la Covid an spital puteti sami trimiteti arbidol pentru CA am infectie an gat si tusesc nu am febra dar am tuse si espectorez infectie va rog frumos an numele BUNULUI DUMNEZEU SA ma ajutati si PE MINE DACA puteti si CU 200 de EURO sa platesc chiria unde stau PANA ancep munca nu am unde sa stau DACA nu platesc chiria va muktumesc si ma rog bunului Dumnezeu sa ajutati toate surorile care trec prin sufernta si nu au servici CA sant an romania sau PESTE hotare

      Reply
  14. Siloci iulian daniel ovidiu

    Nenea gigi ,sunt fata porți dvs va aștept de azi dimineața ,cu copii va rog ajutatima si pe noi cu niste banii pentru chirie ca nu am unde sa mai stau cu copilași stau cu iei in strada va rog muuuuuult …..0734528734 sunt la dumneavoastră in fata porții va rog mult

    Reply
  15. Sergiu Scafariu

    Buna ziua! Sergiu este numele meu. Sunt nascut la 7 noiembrie 1999. Doresc numarul domnului Gigi Becali pentru a-l ruga, daca doreste, sa ma ajute sa-mi indeplinesc visul, acela de a ajunge medic. Parintii mei nu-si permit sa ma sustina financiar. Orice banut conteaza. Email sergiuscafariu@yahoo.com. votez Gigi Becali.

    Reply
  16. Irina Bica

    Buna ziua,

    As dori ajutor pentru pictarea unei biserici. Biserica “SFANTUL SERAFIM DE SAROV’, din Chisinau, se afla in constructie de 10 ani si abia anul trecut s-a facut prima slujba. Peretii sunt INCA albi si doar cu cateva icoane. Parintele paroh, ANDREI, si-a vandut propria casa, pentru a construi o casa a Domnului, in urma unei minuni a Parintelui SERAFIM DE SAROV, care i-a salvat viata in timpul unei operatii la coloana. De atunci, parintele Andrei a decis sa-si vanda casa si sa inceapa constructia unei biserici in cinstea Sfantului. Ar fi minunat daca as putea lua legatura cu domnului Gigi Becali, in speranta ca ne va ajuta. (data nasterii 30-05-1989). Va multumesc!

    Reply
  17. Ionel Roşu

    Mă numesc Ionel Roşu, şi v-aş ruga să-mi oferiți numărul de telefon al domnului Gigi Becali pe email ionel.rosu07@yahoo.com , deoarece aş vrea să-l invit la deschiderea oficială a Comisiei de Tineret a Uniunii Naționale a Patronatului Român. Nu m-am hotărât cu cine voi vota.

    Reply
  18. Cernat Constantin

    Buna ziua numele meu este Cernat Constantin din sat Nobilis com Poiana-Campina ,și îl rog din suflet pe domnul Gigi Becali să-i fie nas la fetița mea care sa născut pe 12-07-2017 va multumim

    Reply
  19. Ionela

    Buna ziua, ma numesc Ionela si va rog din suflet sa ma ajutati. Sunt bolnavă si sunt programată la un spital din Israel pe data de 15 septembrie 2017si am nevoie de bani. Nu doresc mila, am un teren de vanzare in com Cumpănă, jud Costanta zona foarte buna. Doresc daca se poate sa il cumpărați d-vs. Nu cer foarte mult, doar bani de spital. Sănătatea face toti bani. Va multumesc din suflet si astept un raspuns.

    Reply
  20. Florentina

    Buna ziua. Ma numesc Florentina. Suntem un cuplu tanar si am vrea sa ne cumparam o casa. Nu este foarte scumpa. Noi lucram insa nu ne putem permite o casa. Va rog sa ma ajutati. Este foarte important

    Reply
  21. Ohrenciuc Cristian

    Bună ziua! Ma numesc Ohrenciuc Cristian am 27 de ani. Sunt din București și am un băiețel De 3 Ani ȘI 2 luni care trebuie operat la inima în afara urgent, mai exact în Italia la clinica San Donato. Pe data de 5 septembrie trebuie internat. El a mai fost operat în Tg Mureș la 1 luna și jumătate dar acum nu se mai poate din cauza lipsei de aparatura.. și am avea foarte mare nevoie de ajutor cu cheltuielile: tratament , transport cazare … pe care nu ni le putem permite. va rog din suflet . Va mulțumesc!

    Reply
  22. Constantinescu Cristina Mihaela

    Buna ziua stimate domn George Becali ma numesc Constantinescu Cristina Mihaela în vârsta de 47 de ani, și am o fiica pe nume Alexia care a trecut clasa a 8 a, este un copil foarte bun la învațatura a luat premiul 1 din clasa a 1 a, sunt o mama disperata, eu si fetița mea am fost abuzate de sotul meu ( fostul), atunci am fugit cu fetita de acasa ajungând într- un Centru Maternal Mama și Copilul, am stat o perioada acolo dupa aceea am fost obligata sa gasesc foarte repede o camera cu chirie cu utilitați, la început cu puțini bani strânsi din pensia mea de boala și handicap pusa deoparte pe perioada sederii in centru ne- a ajuns dar de cand doamna doctor de la spital mi- a dat un tratament cu o injectie o data la 6 luni pt Osteoporoza care costa 700 de lei și alte tratamente pt celelalte diagnostice nu mai îmi raman bani nici sa mancam da pai sa platesc chiria, impozitul si utilitațiile pt a nu ajunge in strada s- au mai rau a- mi lua statul fetița, diagnostice: Scolioza toraco- lombara grava, Insuficiența corticosuprarenala, Insuficiența mitrala gradul 3, Osteoporaza cu risc de fracturi major, Coxatroza, Hernie transihiatala giganta, Chist Hipofizar aproape de creier. Sunt o mama disperata cu un copil extraordinar pe care nu am cu ce sa îl rasplatesc și care se roaga la Dumnezeu zi și noapte sa nu îmi ia statul fetița pentru ca Marți 08.08.2017 vom fi date afara din aceasta casuța ( camera, baie) pentru ca nu am putut plati chiria din iunie, nu mai spun ca bem apa și ne rugam la bunul Isus Hristos și Maicuța Domnului sa ne ajute iar apoi dormim cu frica veniri zilei de Marți. Stimate domn George Becali Domnul Isus Hristos sa va dea multa sanatate familiei dumneavoastra și sa va apere de cei vicleni va rog ajutați- ne nu mai am putere sa stau cu fetița în strada. Cu mult respect aștept va rog un raspuns, va mulțumesc. Tel: 0728940467 Am votat și când iera- ți în parlament ca și Președintele țarii cu dumneavoastra domnul George Becali voi vota în continuare Respect

    Reply
  23. Petruta

    Buna ziua, as dori sa iau legatura cu Domnul Gigi Becali urgent.Un numar de telefon sau o adresa de e-mail ar fi de folos.
    Nu vreau bani , vreau doar sa discut ceva personal cu dumnealui deoarece eu sunt in strainatate nu am cum sa il caut personal.
    Multumesc

    Reply
  24. gina nicoleta

    Buna ziua ma numesc nicoleta si as vrea sa iau legutura cu domnu gigi ma aflu intro situatie grea este vorba de mama mea care o iubesc mult si avem probleme cu tatal care e foarte agresiv cu cei din casa el aree probleme xu bautura ne da afara din casa nu obisnuiesc sa cer ajutorul dar avand an vedere tara e asa cum e nu se poate face nimic as vrea doar sa stiu daca se poate vorbi cu domnul gigi.

    Reply
  25. Petruta

    Nu va mai chinuiti oameni buni caci nu veti da de dumnealui..iar daca aveti de gand sa ii trimiteti scrisori va anunt ca sunt refuzate de la poarta de administratorul dumnealui.

    Reply
  26. Mutu Paul Robert

    Ma numesc Mutu Paul Robert sunt născut în 1972 si sunt din Vaslui, am 11 copii, si vreau sa spun ca nu am niciun venit de la stat(primarie) doar alocația copiilor, stam toți întro casa veche, pe care ne chinuim de 8 ani sa o reparăm, si nu am putere singur, de asta aș dori un sprijin financiar de le dumneavoastră, dacă puteți. Va mulțumesc frumos!

    Reply
    1. Comoroteanu Adriana

      Buna ziua!Ma numesc Comoroteanu Adriana si sunt din jud Vrancea..am un baiat de 14 ani,ani ce ii va împlini pe 1 aprilie..isi doreste enorm ca de ziua lui sa poata vedea un meci pe stadion la Bucuresti..joaca si el fotbal si asta vrea sa faca si pe viitor,dar nu-l pot susține financiar,intr-u cat locuim cu chirie la ANL-uri in Fagaras..m-am mutat in jud Brasov,am un bebelus si cu banii din indemnizatie nu pot face mare lucru..nici cu sanatatea nu stam prea bine,atat eu cat si iubitul meu si nu putem sa-i indeplinim visul..va rog doar atat,daca puteti sa-mi ajutati copilul fara a-mi da mie ceva..va las un nr de tel daca vedeti acest email si vreti sa-l ajutati,0767119010.Va multumesc si sanatate sa va dea Dumnezeu!

      Reply
  27. Marilena Briceag

    Buna seara,
    Ma numesc Marilena Briceag si va cer ajutorul pt o fetita de 7 ani bolnava de cancer, istoricul ei se afla la spitalul Budimex. Fetita se numeste Mircea Rebecca Mihaela si mai are inca trei frat,i toti patru fiind crescuti de o bunica de 70 ani, droarece sunt parasiti de parinti.Familia locuieste in Bucuresti, sector 5.
    Daca puteti sa ajutati aceasta fetita, eu va pot pune in legatura cu bunica ei.
    07210649684

    Reply
  28. Oana

    Buna ziua . Mă numesc Oana și aș dori să i-au și eu legătura cu domnul Becali mai mult pentru…sfaturi chiar nu mai dau de cap unor probleme. Va mulțumesc!

    Reply
  29. Loghin

    Buna dimineața..mă numesc Elena.. aș dori și eu nr. de tel al domnului Gigi Becali… motivul este că aș dori un sprijin financiar din partea dânsului daca se poate …sunt căsătorită și avem o fetița …și practic nu avem unde sa stam ..am stat la cineva 4 ani unde soțul a muncit fara carte de munca cu promisiunea patronului că în schimb o sa ne ajute să ne facem o căsuța dar din cauza salariul uite mic( 800 lei) și văzând că nu se adeverește nimic am plecat de acolo…acum stăm la bunica mea care e plecata in străinătate și care o sa vina în primăvară acasă și ne-a spus sa ne căutăm chirie …fata are 2 ani și din cauza aceasta eu nu pot sa muncesc ..doar soțul lucrează..aș dori un împrumut din partea dânsului …că sa ne facem doua camere …( avem un loc de casa pe care ni l-a dat primăria ).

    Reply
  30. Lavinia

    Buna seara. Ma numesc Panait Lavinia,sunt născuta la data de 23.06.1995,din satul Strejnicu ..si as dori sa ii cer ajutor dnului Gigi..eu cu mama mea si fratele meu avem nevoie de o locuința in care sa ne mutam deoarece tatăl meu mereu face scandal din cauza alcoolului ,iar noi suntem si intr-o situație financiară destul de urâta …eu inca imi caut un loc de munca ca asistent medical,însă pt mama si fratele meu este efectiv un chin . Mama este bolnava din cauza tatălui …nu mai suport,credeți-ma…vreau sa ies din acest mediu.
    Ajutati-ne cumva !

    Reply
  31. Istrate Marius Cristian

    Mă numesc Marius și de mult îmi doresc un telefon nou dar părinți mei nu vor să-mi ia deaorece nu prea avem o situație financiară prea buna dacă ați putea dumneavoastră să-mi luați unul asi fi foarte recunoscător.

    Reply
  32. Cuciurean Lacramioara

    Bună seara,am o fetiță de 11 ani care s-a nascut cu tetrapareză spastică,si are nevoie de a 3-a operație la şold unde i se v-a adauga o tija,operatia se v-a desfasuta la Tg Mures si am nevoie de 2.500 € .Nr de tel:0745485622

    Reply
  33. Neacsu Marius

    Ma numesc Neacsu Marius, sunt dascal si paraclisier la Capela Sfantul Stelian a Spitalului Obstetrica-Ginecologie din Ploiesti Judetul Prahova. Am NEVOIE URGENTA DE NUMARUL DOMNULUI GIGI BECALI PENTRU A SOLICITA AJUTOR FINANCIAR PENTRU DOTAREA SI RENOVAREA ACESTEI SFINTE CAPELE SPRE FOLOSUL SUFLETESC VESNIC AL CREDICIOSILOR- MAMICI SI BEBELUSI. ASTEPT CAT MAI URGENT SA MA SUNATI SAU SA IMI DATI UN BEEP PE NUMARUL 0734 896 863

    Reply
  34. Neacsu Marius

    Ma numesc Neacsu Marius, sunt dascal si paraclisier la Capela Sfantul Stelian a Spitalului Obstetrica-Ginecologie din Ploiesti Judetul Prahova. Am NEVOIE URGENTA DE NUMARUL DOMNULUI GIGI BECALI PENTRU A SOLICITA AJUTOR FINANCIAR PENTRU DOTAREA SI RENOVAREA ACESTEI SFINTE CAPELE SPRE FOLOSUL SUFLETESC VESNIC AL CREDICIOSILOR- MAMICI SI BEBELUSI. ASTEPT CAT MAI URGENT SA MA SUNATI SAU SA IMI DATI UN BEEP PE Nr de TELEFON 0799 057 384. VA MULTUMESC ANTICIPAT!

    Reply
  35. Dragut dumitru bogdan

    Ma numesc dragut Dumitru Bogdan sunt din dragasani jud valcea si vreau numarul lui domnul becali deoarece imi doresc foarte mult aa joc fotbal am terminat junioratul la dragasani la echipa orasului Unirea dragasani si din pacate aceasta echipa sa desființat va rog doare mult daca pot lua legatura eu domnul becali . Va multumesc.

    Reply
  36. LERINTIU MIOARA

    Ma numesc Lerintiu Mioara am 57 de ani si sunt disperata. Pe langa faptul ca nu am o locuinta sunt si foarte bolnava. Am probleme mari renale si pulmonare.Imi doresc sa am un acoperis acum iarna macar cu chirie dar nu am banii necesari.Va rog mult se poate sa vorbesc cu Domnul Becali? Va rog din suflet sa ma ajutati! Multumesc frumos

    Reply
  37. LERINTIU MIOARA

    Nu am primit nici un raspuns. Va rog din suflet se poate sa primesc nr de telefon al Domnul Becali? Ma numesc Lerintiu Mioara am 57 de ani si sunt nascuta la data de 19.10.1960. Nr telefon este 0742430857 Va multumesc

    Reply
  38. Leu Rodica

    Buna seara,ma numesc Leu Rodica si sunt din Herăstrău, Vrancea.Sunt născută pe 05/07/1985 să as dori numărul de telefon a lui Domnul Gigi pentru a discuta cu el despre vărul meu pe care l-au găsit mort în Anglia .Familia își dorește foarte mult să îl aducă în țară dar costă foarte mult și posibilitatea lor e foarte mica,poate ne ajută cu un sfat sau cu o sumă de bani.Firma cu care au vorbit au cerut 8000 de lire si l-ar aduce imediat dar posibilitățile sunt mici,mama lui e bătrână și trăiește dintr-o pensie de 500 lei,mai are încă 5 copii dar fiecare cu necazurile și greutățile lor,va mulțumesc din suflet.Doamne ajută!!!!!

    Reply
  39. Lenuta

    Buna sa va fie inima .Daca va indura inima sa dati o mana de ajutor unui domn care doarme intr-un garaj in Italia Torino ,in frig ,fara mancare ,a lucrast ca infiermier intr-un spital dupa un timp sa desfiintat acel spital apoi a lucrat ca instalator sanitar si a murit patronul de cancer ,vrea sa se intoarca in tara dar nu are un acoperis deasupra capului ,precizes este un domn foarte harnic ,msufera si nu cere nimic ,am aflat de cazul acestui domn si sper ca cineva ii va reda increderea si loinistea de care orice om are nevoie

    Reply
  40. Catalina

    Buna ziua, ca scriu in numele fratelui meu, care in acest moment sa lovit de o mare problema financiara. Are nevoie de o suma de bani, dar doreste si un contract legal sa poata restitui aceasta suma.Va multumesc din suflet!Telefon 0724815071

    Reply
  41. Aliman Ion Stelian

    Sunt Aliman Ion Stelian din com.cascioarele jud.calarasi,tel.0731094414 email:i.aliman@yahoo.com și as vrea și eu nr.detel al domnului GIGi,pentru ai cere să mă ajute cu niste bani pt.operatie eu voi vota cu PNG

    Reply
    1. Marin giulia florentina

      Buna ziua vin cu o rugaminte in speranta ca ma puteti ajuta in vreun fel pentru ami plati ratele la banca?am 2 copii si am ramas fara serviciu rog din suflet….nu am la cine sa apelez doar bunul Dumnezeu se mai poate indura prin dumneavoastră…multumesc din suflet Domnu sa va binecuvinteze

      Reply
  42. Nicolae marin

    Domnule Gigi Becali va rog frumos sal urmariti pe Claudiu Mikovschi este un jucator din oradea are 19ani de moment joaca in italia la Genova la juniori unde este capitan de echipa ,este golgheterul echipei ,eu vi las recomanda cu placere ,nu pentruca este nepotul meu ,vil recomand cu placere pentru ca este foarte talentat ,urmaritil va rog si va veti convinge. Multa bafta in continuare!!!

    Reply
  43. Scutariu ioan

    Bună ziua domnu Becali va rugam dacă se poate sa ne dați și noua o mana de ajutor avem doi copii și nu avem nimica eu muncesc ca necalificat la o firma din Iași și am zis sa va cerem o mana de ajutor dumneavoastră noi suntem din jud Botosani dacă doriți sa ne contactați la numărul de telefon 0757387381

    Reply
  44. Dumitru Capotescu

    As vrea sa solicit un amprumut de 50.000 de mi de euro sa achit un apartament Di spania care lam cumparat prin banca de trei ani si ami tot urca an fiecare an dobanda si daca ma puteti ajuta casa sa vaplatesc orata an fiecare luna pe zece ani si casa aveti ancredere facem un cotract pe apartament din spania si din taradaca putem vorbi sa ma sunati Tel 0034643050999

    Reply
  45. Comaneanu Daniel

    Buna ziua, mă numesc Comaneanu Daniel și am 14 ani. Locuiesc într-un sat din Delta, numit Patlageanca. Tatăl meu a murit cu câteva zile înainte să mă nasc, iar mama m-a părăsit. Acum mă creste bunica. Daca va lăsa sufletul de om corect și bun sa ne ajutați cu o suma cat va lăsa inima , vom fi profund recunascatori

    Reply
  46. Oancea Mihaela

    Buna seara.am probleme financiare grave am poprire pe tot salariul daca se poate sa ma ajutati cu niste bani sa am salariul liber si ii restitui inrate.Am ajuns asa in urma unui divort dupa care ma chinuiesc impreuna cu fiica mea si nu mai facem fata va rog din suflet sunt haituita zilnic daca imi puteti da mesaj imi este frica sa raspund la telefon nu mai adresa de emaill 0720061431 Oancea Mihaela 18.06.1969 votez PNG.

    Reply
  47. Plesa Mihai Cristian

    Buna sunt Plesa Mihai,tatal meu are nevoie de operatie metastaza pulmonara . Suntem o familie simpla, si pentru noi este o suma imensa. Este vorba de 16.000 EUR. Va rugam foarte mult daca ati putea sa ne ajutati. Multumim foarte mult . Nr: 0749906984

    Reply
  48. Marian Falcescu

    Doamne ajuta! Doresc sa ajunga la domnu Becali acest mesaj:

    “Ma numesc Marian Gheorghita Falcescu, sunt in Italia de 13 ani si am o fetita bolnava de autism. Nu va cunosc personal dar stim cu totii ca sunteti o persoana sensibila la problemele celor a aflati in suferinta. Acum 5 ani ne-a murit un baietel iar acum am dat peste alta. Am creat o campanie de ajutor umanitar pentru a putea incepe terapiile adecvate pentru fetita noastra. Ma lupt nu doar pentru fetita mea ci si pentru ceilalti copii, astfel incat institutiile de aici, i Calabria, sa dea importanta acestor familli cu copii autistici. Am scris la cei inalti, am chemat televiziunea (Rai1, Rai3) au venit, am incercat sa schimbam ceva si am si reusit dat timul trece si nu putem astepta pana cand buracratia va pune in practica ceea ce s-a promis. Stiu ca ajutati multe persoane si sunt sigur ca nu veti ramane indiferent nici fata de noi. Va multumesc anticipat! Domnul sa va binecuvanteze!”

    Reply
  49. Czifrak Iosif

    Caut o adresă de e-mail al domnului Becali ca să îi trimit o scurtă propunere de afaceri , o propunere de foarte mare importanță economică , socială , militară , cosmică , energetică și strategică a României la nivel mondial , afacerea O.Z.N.
    E-mail-ul meu este ioji.timis@gmail.com .
    Telefonul este 0725/422-927 , sunt din Timișoara . Mulțumesc .

    Reply
  50. Petrica

    Am avut ieri un accident de mașina încercând sa evit un om beat și am distrus mașina pe care o conduceam, și acum trebuie sa o platesc dar nu cu ce, va rog dacă puteți sa îmi dați numărul sa fac o întrebare domnului Gigi poate vrea sa ma ajute.
    Numărul meu de telefon este 0749600150, nu am adresa de email

    Reply
  51. Bordas Daniela Alexandra

    Buna ziua ma numesc Daniela, am 26 de ani si am mare nevoie de ajutorul dn Gigi Becali sunt foarte tare bolnava am ciroza hepatică terminală, si as avea nevoie de ajutorul dumnealui va rog frumos din suflet ajutatima sa sau de dn Gigi Becali. Va mulțumesc.

    Reply
  52. Cojocaru Stana

    Buna ziua. Ma numesc Cojocaru Stana,am 72 de ani,am muncit de la varsta de 16 ani fara intrerupere,am fost multumita cu traiul care mi l-a dat Dumnezeu.Am avut acoperis deasupra capului,am avut ce manca,am avut prieteni buni,dar in 2008 am facut greseala vietii mele si am crezut ca pot face mai mult decat pana atunci.Am avut o Firma pe care am incepuput-o cu capital zero si am prosperat cate putin de la an la an.In 2008 am luat un credit in valuta si in urmatoarea
    saptamana a inceput devalorizarea leului,puterea de cumparare a scazut si cifra de afaceri nu a mai crecscut. Am foarte multe sa spun,dar important este ca am ajuns in situatia de a fi executata silit, nu ma intereseaza patrimoniul firmei,ci casa in care locuiesc si casa prietenei mele care a crezut in reusita mea.Doresc sa-l rog pe dnul BECALI sa-mi cumpere casa mea si a prietenei mele si eu sa incep sa-i restitui banii pe un termen mai lung s-au in valoarea respectiva sa fac acte de caritate in numele dumnealui. Cu multa recunostiinta.

    Reply
  53. Frandes Marcela

    Bună seara,mă numesc Frandes Marcela,am 29 de ani fiind mama unei fetițe de 4 ani,am muncit prin străinătate și acuma as vrea sămi deschid o micro ferma dar dar bugetul meu și cu animale din gospodărie nu mă pot ancadra pentru proiectele din bani europeni singura șansă e daka mă puteți ajuta cu o suma de bani ca sa ami pot ancepe o micro ferma an domeniul animalelor,dumneavoastră sunteți singura speranță va mulțumesc numărul meu de telefon este 0742364076

    Reply
  54. Tarabas

    Buna seara. As dori daca se poate? Sa pot intra in conctact cu Domnul Gigi. Pentru ai cere ajutorul daca ar putea ajuta familia amea am un frate care este bolnav de cancer in faza terminala dinfericire suntem 8 copii la parinti dr nu avem posibilitatea deai ajuta prea mult finacear dar nu despre asta e vb nu suntem pregatiti si nu avem bani necesari pentru ai prepara lucrurile necesare pn inmormhnarea fratelui meu ce a facut 18 ani si care se chinuie sa si thrie ultemele clipe. Va multumesc frumos. Faca sevoia domnului daca e sa ajunga acest mesaj la domnul Gigi.

    Reply
  55. Ionut

    Buna ziua , ma numesc ionut sunt născu t pe data de 06 07 2002 as dori nr lui gigi pentru ai spune ceva despre echipa Steaua , numărul meu este 0751616036 .Va mulțumesc mult!

    Reply
  56. Ioan culda

    Buna ziua , ma numesc ionut sunt născu t pe data de 06 07 2002 as dori nr lui gigi pentru ai spune ceva despre echipa Steaua , numărul meu este 0751616036 .Va mulțumesc mult!

    Reply
  57. Petre loana

    Bună ziua mă numesc Ioana stau în București am citit multe comentarii cu oameni tare necăjiți multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt așa necăjiți ca alți mă doare sufletul să văd așa cazuri îmi doresc sa am un loc unde sa locuiesc stau întrun apartament din berceni înpreuna cu prietenul meu fratele lui și mama soacra ap e foarte mic .Doresc sa am un loc al meu am unele credite la bănci nu am re stante dar nu mai pot lun altul lucrz dar nu mă ajung cu bani visez la multe lucruri dar nu le pot îndeplini va mulțumesc.

    Reply
  58. Ciucanu Andreea

    Buna ziua ma numesc Ciucanu Andrea sunt din Buhalnita comuna Hangu Judetul Neamt am 21 de ani 2 copii si un sot .suntem intro situation foarte dificila deoarece noi nu avem casa si Stam cu chirie si din primavara proprietarii o sa ne dea afara pentru ca ei sunt plecati Acum in italia si o sa se intoarca definitiv in Tara ,as dori sa iau legatura cu Domnul Gigi Becali ,va multumesc ,data nasterii 1 decembrie

    Reply
  59. Ciucanu Andreea

    Buna ziua ma numesc Ciucanu Andrea sunt din Buhalnita comuna Hangu Judetul Neamt am 21 de ani 2 copii si un sot .suntem intro situation foarte dificila deoarece noi nu avem casa si Stam cu chirie si din primavara proprietarii o sa ne dea afara pentru ca ei sunt plecati Acum in italia si o sa se intoarca definitiv in Tara ,as dori sa iau legatura cu Domnul Gigi Becali ,va multumesc ,data nasterii 1 decembrie ,numarul de telefon este:0728370429

    Reply
  60. Gheorghita Canut

    Bună să fie inima celor ce vor transmite acest mesaj domnului BECALI. Va scriu aceste rânduri nu pentru mine desi sunt într-o situație destul de dificila dar stiu ca sunt persoane care au mai multa nevoie de ajutorul dumneavoastra domnule BECALI. Cunoscanduva un bun creștin as dori sa va pot vorbi personal despre această situatie care este o chestiune de viata si de moarte. Cum nu pot sta de vorba cu dumneavoastra fara in fata va rog frumos sa imi dati un număr de telefon unde va pot explica situația.
    Numele meu este Gheorghița CANUT
    TELEFON 0642452281
    Domnule BECALI va rog sa agreați salutările mele cele mai distinse.
    Doamne ajuta..

    Reply
  61. Myky Dane

    Buna seara âmi este foare greu sa sa cer ajutor find invatata sa ma descurc cum pot ma numesc Mihaela dane am trei copii si problema mea este una legata de curentu electric am fost debransata de la curent datoriile sau adunat si la primarie la fel si asa nu am mai putut tine pasul cu greutatile va rog din suflet ajutatima copii mei de 10ani nu au vazut un desen la tv incarcan un tel sau o baterie de masina (pentru a lumina in casa) pe la vecini isi fac temele cum pot va multumesc nr tel 0763511020

    Reply
    1. Gabi Dumitru

      Bună ziua! Mă numesc Dumitru Mihaela Gabriela, sunt născută în data de 02-03-1998. Apelez la dumneavoastra deoarece din nefericire am handicap locomotor de gradul 1(neuro-patie senzitivă motorie)până acum am făcut tot ce am putut, dar din cauza vârstei nu mai sunt primită la centrele de recuperare pentru că nu mai sunt într-o unitate de învățământ terminând liceul. Adresa mea de email este dgabi058@gmail.com,iar nr 0730748479. Vă rog din suflet să mă contactați. Sunteti un om minunat care meritați tot respectul la fel și următoarele alegeri. Multumesc frumos!

      Reply
  62. Jorj Cristian

    Va salut Domnu Gigi, am mare ajutor de dmneavoastra, in urma cu cateva saptamani mia ars casa unde locuiam cu bunica mea, daca ma puteti ajuta cu putin sprijin financear o sa va dau si eu un mik cadou, o icoana pictata pe sticla mai veche putin, aia a mai ramas, ma multumesc

    Reply
  63. Jorj Cristian

    Va salut Domnu Gigi, am mare ajutor de dmneavoastra, in urma cu cateva saptamani mia ars casa unde locuiam cu bunica mea, daca ma puteti ajuta cu putin sprijin financear o sa va dau si eu un mik cadou, o icoana pictata pe sticla mai veche putin, aia a mai ramas, ma multumesc nr.meu 0749061549

    Reply
  64. Dediu Marian

    Buna ziua.urmez o facultate privată de medicina dentară la universitate de vest vasile goldis arad si as avea nevoie de un ajutor pentru a mi putea achita taxa de studii deoarece este foarte costisitoare.va rog din suflet sa ma puteti ajuta fiindca astfel imi anulează notele de la examen.nr meu de tel este 0730289633

    Reply
  65. Felicia

    Bună ziua ma numesc Felicia sint din Alba Iulia am 42 ani soțul meu are 45 și a avut ACV în 30 august 2016 și a rămas cu sechele. Va rog frumos dacă se poate sa ma ajutați financiar pentru adaptarea locuinței. Tel 0767978843

    Reply
  66. Constanta Dragomir

    Buna ziua ma numesc Constanta Dragomir , am 54 de ani iar partenerul meu de viata 55 de ani care suferă de o boala incurabila ( cancer metastazic gradul 4 ), sintem intr-o situație dificila pe lingă aceasta boala nemiloasa ne confruntam cu o alta problema ! Am facut un credit imobiliar in 2006 , am plătit ratele cu regularitate 1609€ timp de 9 ani ,dar situația in care sintem astăzi este critica de 3 ani luptam pentru a face fata acestei boli si eforturile financiare ne-au adus probleme cu banca si după ce am plătit circa 1700000€ sintem pe punctul in care banca ne scoate casa la licitație ! Am avea nevoie de un sponsor care sa ne crediteze. As putea rambursa cam 1000€ lunar . Fac apel la bunăvoința dumneavoastră de a ne acorda un credit pentru a evita ca pe lunga lupta cu boala si depresia sa nu ne trezim si fara acoperiș deasupra capului ! Va mulțumesc din suflet pentru atenția ce ne o veți acorda !

    Reply
  67. Iont stancu

    Buna ziua as dori si eu sa iau legatura cu domnu gigi becali pentru ca as avea foarte mare nevoie de el suntem foarte saraci si avem nevoie de ajutor si nu avem unde sta si am si 2 copii de 3 ani si unul de 8 ani si nu am posibilitatea de a le oferi un viitor ne este foarte greu unu dintre copi este si bolnav de hasma si mai multe si am foarte multa nevoie de medicamente dintrun singur salar nu am cum sa intretin familia astept un raspuns va multumesc din suflet va las si un numar de tel 0724459838

    Reply
  68. Cristian

    Buna ziua,
    Am 50 de ani, pana in prezent am avut o viata normala, toate realizarile obtinute au fost pe propia munca, ma mandresc cu acest lucru si din aceasta cauza imi vine greu sa fac aceasta rugaminte. Cele mai importante realizari sunt familia si cei 2 copii. Imi doresc ca acestia sa aiba o viata normala, sa-i vad zambind, iar copii sa aiba o viata frumoasa si sa ajunga sa fie realizati. Acum sunt intr-o situatie financiara dificila/disperata si doresc un ajutor care sa fie doar sub forma de imprumut. As dori ca detaliile sa le putem discuta in particular. Va rog sa nu ramaneti indiferent, sper din tot sufletul ca nu am dat gres ca am apelat la Dumneavoastra si sper sa se intample o minune. Numarul meu este 0755741883.
    Doamne ajuta.

    Reply
  69. Claudiu

    Bună ziua și Hristos a Inviat! Domnu Gigi Becali nu va interesează teava metalica sau o hala metalica sau tuburi din beton armat . Pentru mai multe detalii sunați la nr de tel 0734050012

    Reply
  70. Milea stefan

    Ma numesc Milea Stefan din lugoj jud timis.am 4 copii si stau in chirie nu am ajutor din partea nimanui si ma duscurc foarte greu.nici aici unde stau caci ce lucrez cu ziua trebuie sa platesc chiria 150euro este foarte scump si luam mincare de azi .org miine.de acea va rog daca se poate sa ne gasiti si noua o casuta cit de veche numa sa stim ca e a noastra.va rugam din suflet.sa traiasca domnul Gigi Becali.nr meu este 0747364702

    Reply
  71. Dancso Adina Mădălina

    Bună seara domnule sunt din chetani județul Mureș domnule am mare nevoie de ajutorul dumneavoastră am 25 de ani și 3 copilași…. Stau într-un grajd și din păcate când a bătut vântul tare mia căzut acoperișul domnule va rog sa ma ajutați sa îmi iau o căsuța la copilași mei Dumnezeu sa va dea sănătate și sper sa îmi citiți mesajul 0746671859

    Reply
  72. Partenie Lucian Adrian

    Buna ziua , va cerfi ajutorul si sper din suflet , ca macar sa imise raspundeti.
    Ma numesc Partenie Lucian Adrian , sunt nascut la data de19.03.1996.
    Motivul pentru care scriu acest mesaj si cer ajutorul , este mama unui baiat dinval Tg jiu care de 2 ani se lupta cu cancerul de col uterin si este nevoie de o suma totala de 45.000€ pentru un tratament peste hotare , pentru a avea o sansa la viata.
    In prezent s au strans 15.000€ din eforturile prietenilor baiatului ei , insa restul de 30.000€ nu cred ca mai este posibil sa fie stransi..
    Cu totii suntem oameni si avem dreptul la viata , iar aceasta femeie are dreptul la viata , iar acel baiat are nevoie de mama lui.
    Va rog din suflet , sa ma contactati.
    0761307605 este numarul meu de telefon , iar adresa de mail este lucy_stelist19@yahoo.com

    Reply
  73. Mitala emilia malina

    Buna ziua, ma numesc MITALA EMILIA MALINA, si sunt din Rm Valcea, am 3 copii si nu am o locuinta proprie sunt o mama singura in varsta de 18 ani..ași dori numărul domnului Gigi Becali poate ma poate ajuta cu un loc de munca sau ceva..Va Multumesc.

    Reply
  74. Brindusa

    Mi sa luat casa în mod abuziv de către un avocat aș dori dacă se poate să mă îndrumați spre cine ar putea să mă ajute pentru că la noi în botoșani nu se bagă nimeni mai are o soră și un frate care tot ca avocat lucrează are peste 8 apartament luate ca al meu

    Reply
  75. Mariana

    Bună seara,aș avea nevoie de un mare ajutor pentru mine dar mai ales pentru fetita mea de 11 ani care o cresc singură.
    Eu mă numesc Mariana și de la o vârstă fragedă am crescut la casa de copii.Acum am o fetiță pe numele Alexia care în iulie v-a împlini 12 ani și a terminat clasa a 5 a.Noi stăm deocamdată intr-o chirie în care contractul ni s-a terminat și săptămâna viitoare trebuie să părăsim locuința.Eu lucrez dar nu am un venit asa de mare in care sa ne putem itretine.
    Vă rog eu din suflet frumos sa ne cumpărati o garsonieră dacă puteti să ne ajutati !!!
    Nu vreau ca de ziua ei ,fetita sa trebuiască să o las de lângă mine.Vă mulțumesc frumos că ați citit acest mesaj,toate cele bune și multă sănătate.

    Reply
  76. Tincoca claudiu

    Buna ziua. Ma numesc claudiu si sunt din bacau. Asi dori sa ma ajutati cu un loc de munca mai bun k sa imi pot ridica o camaruta pentru mine si familia mea. Am o fetita de3 anisori si eu cu sotia. Ma puteti contacta la numarul0740632080 daca ma puteti ajuta. Va multumim

    Reply
  77. Marcel

    Buna ziua
    Am marea rugaminte sa ma ajutati.Sunt convins ca aveti multe cereri, insa am apelat la Dumneavoastra stiind ca ma puteti ajuta cu o suma de bani.Am agonisit o viata intreaga pt a-mi platii un credit ipotecar, insa am pierdut totul.Pt mine si familia mea acei bani erau multi dar pt Domnul BECALI consider ca sunt multi.
    Va voi fi recunoscator pt ajutorul oferit
    Va rog mult.

    Reply
  78. Claudia

    Buna ziua. Numele meu este Claudia sunt din Bihor si as dori sa vorbesc cu domnul Gigi Becali. Am 27 de ani sunt divortata si am o fetita de 6 ani. Am o problema foarte grava. Va rog sa imi ladati mesaj pe gmail.

    Reply
  79. Marin Marian Alexandru

    Ma numesc Marin Marian Alexandru si am 26 de ani.
    Marele meu necaz este ca eu si mama traim un infern de viata cu tatal meu, care ne bate si ne tine sub teroare tot timpul. Va implor sa imi dati numarul domnului Gigi Becali fiindca este singurul om care ar fi dispus sa ne ajute. Ne trebuie o casa mica pentru o viata normala. Va multumesc si va cad in genunchi pentru acest lucru, caci mult nu mai rezistam. Si eu cred in Dumnezeu si dorm cu biblia langa cap. Va rog nu neglijati ca nu mai rezist. Si va rog sa nu ma sunati doar sms ca daca e tata pe aproape cand sunati ma omoara.
    Mult respect pentru domnul Gigi Becali si pentru dumneavoastra. Va implor cu ultimele puteri.

    Reply
  80. Groseanu Mariana

    Buna ziua, Ma numesc Groseanu Mariana, si am 42 de ani, casatorita si o fetita de 10 luni.
    In decembrie am operat o pe mama mea in ocluzie intestinala ,(neoplasm colon) tumoare la colon .Face tratament cu citostatic de atunci si se pare ca avem de aface cu o tumoare agresiva.
    La spitalul Sf.Constatin din Brasov exista o sansa la viata pentru ea, sau prelungirea supravietuirii cu cativa ani. Vara aceasta interventie din pacate doctorii nu i dau mai mult de un an.
    Aceasta interventie va avea loc pe 26 sept.2018.si costa 10700 euro.
    Incerc sa i vand un pamant care s ar putea sa obtinem 7-8 mii de euro, diferenta nu mai avem de unde sa o luam.

    Nu am cerut in viata mea un leu

    .Acum ma simt nevoita sa o fac.Va rog din suflet, salvati o pe mama, timpul este scurt si nu stiu unde sa mai apelez.

    Va multumesc !!!

    Reply
  81. Coteț Mirela

    Buna ziua.Ma numesc Mirela .Am nevoie de numărul d-nului Gigi Becali.Numarul meu este 0785.387.747 prefer să vb numai cu dumnealui despre problema mea.

    Reply
  82. Ana kmf

    Buna ziua mă numesc Mariana sunt din Brăila am 39 de ani sunt mama a șase copii sunt bonlava de cancer am și hepatita c fetița cea mare de 14 ani și ea are cancer am nevoie de ajutorul dumneavoastră nu am un acoperiș deasupra capului stat cu chirie ani de zile de colo colo acum ma primit cu copii o familie au casă și n vânzare daca o vând nu știu unde am sa stau as vrea sa am o casa sa nu mai sufere copii as dori daca se poate sa vorbim personal sunteți un om cu o inima mare numărul meu de telefon 0741678737

    Reply
  83. Liliana Dimitriu

    Doamne ajuta!

    va scriu in numele Dorinei, care nu are calculator, are 61 de ani, e pensionata, dar vinde mai departe ziare la un chiosc in Bucuresti pe Sos. Panduri linga scoala 146, este vaduva din februarie a.c., sta cu chirie intr-o casa de la ICRAL si a facut datorii mari.
    Un baiat al ei este plecat la lucru, celalalt se descurca cu mare greutate aici.
    V-ar ruga pentru un imprumut de 2.000 euro, rambursabil in rate mici lunare. E o femeie cu multa credinta, de-aceea rabda necazurile si in fiecare zi gaseste optimism sa nu se dea batuta si sa faca imposibilul pentru a supravietui.
    Daca doriti sa o ajutati, o puteti suna la: 0751 648 525. O sa va pomeneasca toata viata ei.

    Multumim din suflet si Doamne ajuta,
    Liliana

    Reply
  84. Stroe Ana Maria

    Buna seara ma numesc Stroe Ana Maria sunt din județul Călărași comuna unirea sat Oltina sunt născută pe 23 02 2001 va rog daca ma puteți ajuta si pe mine cu o suma de bani pentru a ma îmbrăca de școală si a îmi lua caiete nu sunt o fata bogată părinți mei nu muncesc tata are 5 operați si mama îngrijește de el si trăim dintr-o pensie de 600 de lei si o alocație de 84 de lei va rog sa ma ajutați ma puteți suna la nr 0799055800????

    Reply
  85. Miorcaneanu Cristina

    Buna ziua.ma numesc Miorcaneanu Cristina.sunt din loc sampetru mare jud Timis.Apelez la Domnul Gigi Becali in speranta k ma poate ajuta intro problema familiala.va rog din suflet dak puteti sa mi lasati un nr de tel a domnului..va multumesc frumos.ma puteti contacta 0764356501

    Reply
  86. BOUTROS ABI NASR

    Buna ziua, ma numesc ABI NASR BOUTROS, nascut pe data de 25/08/1981 ( 37 ani ), motivul pe care imi doresc numarul domnului GIGI BECALI este urmatorul: am ajuns sa am o greutate mare ( morbida ) asa cum zic medici, am incercat sa slabesc dar nu se poate, singura mea solutie este sa ma operez la stomac care costa cel putin 5000 euro. Ca sa ma operez gratuit prin casa de sanatate sau ministerul sanatatii nu se poate, iar fiind gras nu ma mai angajeaza nimeni de mai multe motive declansate din acest motiv, alte boli de exemplu: apnee de somn, hypertensiune, dureri de spate si picioare, picioare umflate si decolorate, etc… am pe sotia care munceste, si ea la randul ei are diabet tip 2 , avem impreuna o fata minunata de 11 ani , clasa a 5 a anul acesta la scoala, facem totul pentru ea ca sa aiba si ea un viitor cat de cat bine. Avem si datorii la banci si nu putem sa facem fata, eu in jur de 2000 euro iar sotia in jur de 3000 euro, salariul sotiei este de 1600 ron in mana iar eu nu muncesc de ceva timp si sunt sunat de la banci ba chiar de la birouri de recuperari, suntem intr-un stres mare si in intarziere la plata. va rugam daca se poate , sa ne ajutati cu o suma de 10000 de euro ca sa revenim cat de cat la normal si sa pot sa gasesc si eu de lucru ca tare imi doresc sa muncesc si sa-o ajut, pana si un om cu handicap poate muncii iar eu de ce sa nu pot? medicii au spus dupa operatia asta aproape toate bolile pe care le am vor dispare si cu operatia asta apes pe butonul resetare pentru viata mea altfel daca raman asa nu mai am mult de trait si in orice moment as face un infarct si as muri, adresa mea de email este: boutrosabinasr@yahoo.ro, nr meu de mobil este: 0762 951 391. La urmatoarele alegeri sigur il aleg pe domnul GIGI, mereu mi a placut de el pentru ca nu se lauda ca altii si este un om saritor , am vazut cat a facut si cat mai face, asa ca ma rog la dumnezeu sa i dea multa sanatate si lui si familiei lui si poate ne asculta rugaciunele noastre si ne ajuta si pe noi , AMIN !

    Reply
  87. mariana

    Buna numele meu este Mariana cer 33ani jud olt cer ajutor pt mario baietelul meu de 13ani paralizie cerebrala nr meu 0757939230

    Reply
  88. Andrei

    Ma numesc Andrei, sunt un admirator al dumneavoastra cu credinta in Dumnezeu, insa am o mare apasare pe care v-as ruga din tot sufletul sa ma ajutati.
    Sunt un tanar care nu se fereste de nimic si caruia ii place sa lupte, insa din pacate in ultima prerioada am numai probleme. Imi tot pun intrebari daca cumva Dumneazeu ma testeaza sa vad cat pot sa duc.
    Sunt un impatimit al sportului, sunt devotat fotbalului insa nu am avut sansa sa fac o cariera in acest sport, deoarece provin dintr-o familie modesta din Constanta caruia ia fost foarte greu sa tina pasul cu cerintele financiare si cu spagi la antrenori cum se faceau pe vremuri pentru a fi promovat. Trecand peste acest episod m-am axat foarte mult pe scoala, facultate ca sa pot razbate in viata. Am studiat la facultate fara plata deoarece parintii mei nu aveau aceasta posibilitate de a ma tine 4 ani si am facut tot ce mi-a stat in putinta sa invat. Am luat viata in propiile maine, mi-am intemeiat o familie cu care ma mandresc, am un copil deosebit, insa de o bucata de timp, mai precis de un an de cand s-a nascut fetita, lucrurile au luat-o razna.
    Nu ne mai ajungem cu banii de la luna la luna si am facut datorii, pe care nu mai fac fata sa le acopar iar in ciuda acestor probleme fetita mea de 1 an si o luna, orice mananca vomita. Am fost la spital pentru investigatii, insa am fost trimisi de la un spital la altul fara a se rezolva nimic, as vrea sa ma duc la privat dar nu am bani, ma ascund in camera, plang si ma rog la dumneazeu sa pot depasi aceasta cumpana a vietii. Sunt disperat, nu stiu cum sa mai procedez!!!
    Va rog din tot sufletul sa nu ignorati acest mesaj scris din suflet si cu mare disperare, pentru a putea lupta in continuare am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra.
    Pentru dumneavoastra suma de 15.000 de euro probabil este una nesemnificativa, dar pentru mine aceasta suma este una colosala pentru care v-as ramane dator o viata intreaga atat eu cat si familia mea!

    Va multumesc din suflet,
    Cu stima,
    Andrei Negreanu
    0724036646

    Reply
  89. Mihaela Iacob

    Bună ziua D le Becali.. Numele meu este Mihaela Iacob am 47 ani, în anul 2015 am fost diagnosticată cu cancer mamar, urmând un șir lung de tratament chimioterapice, peste care am trecut.. Anul acesta boala a recidivat, trecând printr o intervenție chirurgicala de masectomie, și din nou am început chimioterapia, Lucrez la un stand de parfumuri în Ploiești și din păcate nu mi mai pot permite o viață decentă de aceea m am hotărât sa apelez la dvs pentru ajutor umanitar.. Pentru a mi putea ajuta fiica mai departe cu școala.. Din păcate organismul nu ma mai ajută să pot continua mai departe de aceea m am hotărât sa va scriu,aceste lucruri demonstrând cu acte acest lucru.. Va mulțumesc.. Cu respect Mihaela Iacob.. Nr. Tel. 0726164393

    Reply
  90. Cornelia

    Ma numesc Cornelia, si doresc o discutie cu domnul Becali pe tema, unui proiect pe care I l- am trimis pe adresa din Ghencea, Nu are legatura cu nici un fel de finantare, si nu vreau de la dumnealui nimic.. Este vorba despre un proiect care ar putea cuprinde toata tara asta……….Este mult de spus. Daca nu a primit proiectul il pot trimite inca o data, numai sa-mi spuna unde. As dori sa -mi puna la dispozitie un un numar unde sa-l pot gasi si discuta..

    Cu multumiri!
    Nr. telefon: 0742 004 682

    Reply
  91. Prihor roxana

    Ma numesc prihor alina roxana sunt din judetul iasi sunt pensionară pe caz de boala si părinții mei au început să construiască o casă dar nu o mai pot termina.Am avea nevoie de macar 50000 de euro sa o terminăm.Sunt născută pe data de 26 septembrie 1995 adresa mea de email este roxanaroxana9@yahoo.com.Numarul meu de telefon este 0751984616.Votez cu gigi becali

    Reply
  92. Alex marian

    Buna domnul becali va rog din suflet sa ma contactați am 23 de ani si imi doresc enorm sa joc fotbal pt dumneavoastra . Probabil este tarziu dar am incredere in mine ca pot face multe , ( sunteti colacul meu de salvare) va garantez ca nu veti avea nimic de pierdut datimi o sansa astept sa ma contactați 0725.395.146

    Reply
  93. Petruța

    Bună ziua! Sunt din comuna Tunari,județul Ilfov, soțul meu a avut un accident anul trecut pe 4 august,a fost operat și a stat numai prin spitale,a rămas paralizat,eu eram însărcinată în 4 luni in momentul accidentului, avem un băiețel (9 luni) și o fata de 14 ani.Am vorbit cu medici din altele tari și are nevoie de transplant de celule stem,sunt niște sume foarte mari pe care nu n-i le permitem, în Turcia de 90.000 dolari, în Ucraina de 10.000 euro.nu îi garantează că o să meargă,dar sigur o să își recupereze vezica și colonul. Vă rugăm din suflet dacă ne puteți ajuta cu bani pt a putea merge în Ucraina! Mă descurc foarte greu,cu soțul paralizat și cu un copil mic,mai mă ajută fata de 14 ani. Votez Gigi Becali indiferent dacă mă ajutați sau nu! Data nașterii 22.10.1980 tel 0743 178 960

    Reply
  94. Prihor roxana

    Buna ziua as vrea sa il contactez pe domnul gigi becali.Am mare nevoie de ajutorul lui.Am o casa in constructie la rosu cu etaj și nu o mai pot termina.Numarul meu de telefon este 0751984616

    Reply
  95. Prihor roxana

    Buna ziua as vrea sa il contactez pe domnul gigi becali.Am mare nevoie de ajutorul lui.Am o casa in constructie la rosu cu etaj și nu o mai pot termina.Numarul meu de telefon este 0751984616.Sunt născută pe data de 26 septembrie 1995

    Reply
  96. Toderasc Mirel-Nicusor

    buna seara!
    Ma numesc Toderasc Mirel-Nicusor asi dori numarul lui Domnu Gigi Becali, am 22 de ani si am o fetiță de 3 luni si trebuie sa o botez si am nevoie de o suma mica de bani .
    Mulțumesc

    Reply
    1. Toderasc Mirel-Nicusor

      buna seara!
      Ma numesc Toderasc Mirel-Nicusor asi dori numarul lui Domnu Gigi Becali, am 22 de ani si am o fetiță de 3 luni si trebuie sa o botez si am nevoie de o suma mica de bani .
      Mulțumesc

      Reply
  97. Florin profire

    Ma numesc Babei Geta din comuna Nistorești sat Brădet Jud Vrancea as dori si eu numărul de telefon a lui Domnul Gigi Becali am vârstă de 42 de ani si am o fetiță cu gradul 1 de handicap si doi copii unul in clasa 1 si unul de cinci anișori nu am posibilitatea de numi ajung bani nu am lemne de foc , porc acum in pragul sărbătorilor haine tratament pentru fetiță Am si eu nevoie din partea dumneavoastră de o suma de bani numărul de telefon este0737497271 Menționez ca v am trimis certificatul de handicap si fotografie ale copiilor pe saltul dumneavoastră fe Facebook Va mulțumesc Sărbători fericite si multa sănătate la întreaga familie!!!!!

    Reply
  98. Georgeta

    Buna ziua ma numesc georgeta am o fetita de 7 anisori , am avut o sora care a murit de ceva timp avea 20 de ani si am mare nevoie de ajutor si am nevoie de numaru lui Domnu Gigi Becali pentru a ramane langa fetita mea. Va multumeac

    Reply
  99. vasile rotila

    numele meu este vasile rotila am 47 ani sunt din bacau –zemes , de 17 ani in urma unui accident sunt paralizat (tetrapareza) motivul pentru care as vrea sa-i cer ajutorul d-lui becali e ca singurul copil pe care îl am se lupta cu cancerul de 6 ani , si sanse de Vindecare ar fi dar resursele financiare s-au terminat, ,sper si eu ,la vre-o minune….nr meu de tel 0740209771

    Reply
  100. Cipriano

    Buna seara as avea o mare rugaminte la domnul gigi becali ma numesc cipriano stiu ca sunteti crestin iubesc enorm de mult fotbalul as dori de la dumneavoastra sa ma ajutati sa imi pot gasi si eu o echipa am 25 de ani si 177 inaltime iubesc foarte mult fotbalul am jucat 9 ani ca portar m-as bucura foarte mult daca m-ati ajuta sa imi indeplinesc visul nu fumez si nu beau sunt un baiat cu bun simt imi doresc sa ma ajutati si promit ca nu va voi dejamagi daca ma puteti ajuta 0749343932 cu multa stima si respect…….⚽⚽⚽

    Reply
  101. Dumitru Florentina

    Buna ziua ma numesc Florentina sunt nascuta in anul 1993 sunt din calarasi si am 4 copii .Situatia in momentul de fata sta cam asa mam despartit de sotul meu si ma alungat din apartamentul care era pe numele meu sau pus cu toti pe mine sal dau de pe numele meu lor si eu sa stau pe drumuri .Copii fiind toti mici nu pot sa fac fata sa pot sa muncesc trebuie sa stau numai sa am grija de ei nu am pe nimeni sunt singura nu pot sa strang niciodata sa pot sa imi iau undeva unde sa pot sa stau cu copii mei va rog sa imi dati si mie nr lui domnul Becali multumesc

    Reply
  102. Aurel Jurj

    Bună seara.
    Mă numesc Aurel Jurj și sunt din Cluj-Napoca.
    Am fost abandonat de mic copil și am stat la casa de copii din Cluj până la vârsta de 18 ani.
    După care am ajuns să stau într-o chirie unde plătesc 1000 de lei plus cheltuieli di care nu îmi ajung banii deoarece nu îmi ajung banii de mâncare și de haine.
    Mi-aș dori foarte mult să am un apartament micuț ca să pot să îmi îndeplinesc visul pe care nu l-am avut în familie.
    Vă mulțumesc mult și o seară frumoasă și multă sănătate!!!
    Numărul meu de telefon pe care mă puteți contacta la orice oră:0758801643.
    Aș dori să iau legătura cu Domnul Gigi Becali!!!

    Reply
  103. Băicoianu Andreea

    Bună seara! (Va rog sa nu mi faceti publice datele personale…)
    Numele meu este Băicoianu Andreea si sunt eleva in clasa a 12a.Sunt născută în anul 2000, in noiembrie si am ajuns sa incerc aceasta metoda in culmea disperării. Nu-mi gasesc linistea spirituală. Am nevoie de un spatiu in care sa locuiesc cu mama mea bolnavă.Nu am proprietăți, dar am ajuns in situatia in care imi expira actul de identitate si nu o sa mai pot sa imi continui studiile.Eu nu mi doresc nimic altceva decât un camin călduros,în care sa stiu ca o am pe mama alături si sa imi ating scopurile.Singurul de care ma tem este Dumnezeu. Dar am incredere ca El ma va ajuta si de acum inainte.
    Motivul pentru care vreau sa iau legatura cu domnul Becali este clar: imi doresc un sprijin.Un ajutor. Eu nu am venituri, mama este casnică… tatăl meu e departe… Si el tot casnic.Mai multe sunt de povestit, dar de fiecare data plâng cand ma gandesc… Eu vreau doar sa învăț si sa devin cineva.
    Dacă ați vrea sa ma ajutati, adresa mea de mail este baicoianu.andreea15@gmail.com
    La alegerile viitoare, daca voi avea act de identitate , voi incerca sa aleg raul cel mai mic,in functie de convingerea mea politică.
    În rest, sper sa nu imi dispară si ultima speranta!
    Vă mulțumesc!

    Reply
  104. Toma Vasile

    Buna ziua ma numesc Vasile sunt din Satu Mare si am ajuns intr-o stare foarte precara si intro situatie dificila simt ca nu mai pot cade cerul pe mine totul este terminat am ajuns sa am datorii de 26.000 de euro si nu mai pot plati ,mama este bolnava am doi copiii si cand li privesc si vad in ce stare am ajuns simt ca mor,si chiar o sa mor daca nu reusec sa ma redresez Va rog ajutatima si datim nr.domnului Gigi Becali.Adresa mea de mail est vasiletoma80@gmail.com Va rog sa ma ajutati sa pot sami cresc copii sa nu ramana pe drumurii si fara sprijin.Va multumesc!si astept sa vorbesc cu dl.Becali ca sa ma ajute.

    Reply
  105. cioropan laura ramona

    buna ziua sunt din onesti bacau.eu nu doresc sa iau legatura cu dl gigi becali pt mn personal ci pt intregul bloc .initial blocul a fost construit pt nefamilisti.in prezent e locuit de familisti cu venituri modeste.problema cea mai grava a acestui bloc e ca nu e bransat si nu a fost niciodata bransat la reteaua de gaze a orasului.orice firma care am solicitat o ne cere enorm de mult pt venututile noastre.primaria nici nu vrea sa auda sa ne ajute ori sa se implice cu cv.de cate ori sunt alegerile noi ne alegem doar cu promisiuni.la oras in bloc din disperare ca e frig unii chiar si au facut sobe in casa.eu personal sunt presedinta de bloc.atat eu cat si cei care au fost inainta mea presedinti au batut la toate usile.am pus centrala pe curent insa incalzirea cu curent e ff mare.anul trecut am dat50mil doar la curent ceeua ce m a determinat sa stau departe de copii sa muncesc in tara straina diar pt a achita curentul.nu demult oamenii au platit o firma fantoma care a luat banii si a disparut iar blocul in continuare nu are apa calda ori caldura.locatarii cat si eu numai stim incotr o sa apucam.macar as dori sa ne ajutati sa aducem teava cu gaze la scara blocului daca nu se poate in fiecare locuinta.va multumesc

    Reply
  106. Ramona percu

    Buna ziùa ma numesc Ramona Percu sunt din călărași si am nevoie de ajutorul lui domnul gigi becali am 33 ani am 4 copii si stau in doua camere sunt plina de datori traesc doar din alocația copiilor am un copii care are un handicap semi pareza pe partea stângă si am nevoie de ajutor

    Reply
  107. kostic nebojsa

    Am 1.5 kg aur la amanet
    Mi trebe Kredit kare pot lunar s dou napoi.
    Stau in Germania din 89.
    Mersi
    0176 72776317

    Reply
  108. Ioana gabriela

    Buna ziua. Ma numesc loana Gabriela. Am o vecina, o mămică a unui băiat de 16 ani, care in luna decembrie 2018 a avut un accident, a dat tramvaiul peste ea in zona Moghioros. A stat în comă o luna de zile, apoi i s-a spus familiei ca o trimite acasă pentru că treaba lor s-a terminat. Acum se află pana la sfîrșitul lunii februarie la spitalul Elias pentru recuperare. Familia trebuie să găsească alt spital unde sa o transfere pentru recuperare. Băiatul de 16 ani se duce la scoala in timpul săptămânii, iar în weekend munceste pt.mama lui. Soțul are două servicii. Va rog dacă se poate sa-i ajutati si pe ei. Noi vecinii am adunat niște bani pentru ei, dar sunt prea puțini. Tratamentul costă 2500 lei pe lună. Va multumesc.

    Reply
  109. Bodasca Antoneta

    Buna ziua mă numesc Antoneta Bodasca sunt din jud Suceava și am o mare. rugăminte daca se poate să mă ajutați să pot vorbi direct cu domnul George Becali să îl rog să mă ajute cu o mica sumă de bani ,deoarece mă făcut credite în bănci că să îmi acopăr casa și acum am ajuns la disperare că nu pot plati ratele, deoarece trăim trei oameni dintr-o pensie de 645.va mulțumesc anticipat aștept urgent un răspuns la numărul 0757694485,oricare ar fi acel răspuns.multumesc.

    Reply
  110. Precupetu valerica

    Buna ziua…sunt o fetita din judetul galati am varsta de 12 ani si sunt eleva in clasa a 6. Poate suferinţa mamei mele si plânsetele ei m-au făcut să pot umbla pe acest telefon să vă pot da un mesaj locuim 10 persoane la un bloc cu 2 camere si baie datorita faptului ca mama mea a avut un giob asa bolnava cum este dânsa nu a mai putut merge la servici datorita surorii mele mai mare in varsta de 15 ani pe care a fost violata de un vecin din cartier de unde locuim noi. Intre timp desi suntem singuri cu mama mea fiind divortata ni s-a acumulat niste datorii la întreținere suma de 3.500 euro. Neavant bani si nici servici tot timpul plange si imi este mila de ea ca nu avem de unde platim acesti banuti la intretinere. Eu as vrea cu mama mea sa ne mutam din cartierul asta ca imi este frica sa nu patesc ce a patit si sora mea pentru ca sunt mica si vreau sa merg la scoala mai departe sa o pot ajuta pe mama mea. Mama mea in tot acest timp a mers la primaria din judetul galati mi sa promis ca ne va da casa daca vom plati aceste datorii. Va rog frumos daca puteti a ne ajuta cu acesti banuti pentru a ne plati datoriile. Adresa mamei este: strada victor papilian, nr.2 bloc C2 sc.2 ap.30. Micro 40 precupetu valerica. Va rog frumos domnule gigi becali ajutatine si pe noi. Dumnezeu sa va binecuvanteze binecuvanteze familia dumneavoastra pe dumneavoastra in mod special si domnul Dumnezeu sa fie cu dumneavoastra la tot pasul. Multumesc numarul mamei mele este 0757656481

    Reply
  111. Prihor alina roxana

    Buna ziua sunt din iasi si as avea nevoie de numarul lui gigi becali .Am nevoie sa imi fac o casa la tara.Sunt pensionata pe caz de boala

    Reply
  112. Irina

    Buna seara! Ma numesc Irina, locuim in Moldova . Am nevoie de ajutor, mama mea e bolnava de cancer, nu mai avem posibilitati s-o lecuim, ajutati-ma va org din suflet..

    Reply
  113. Cristy

    Buna. As dori sa cer ajutorul domnului Becali, dupa ce am primit doar refuzuri din toate partile. Daca exista o persoana care inca mai crede in oameni si care îi ajuta, domnul Becali este acea persoana.
    Multumesc frumos !!!

    Reply
  114. Fînariu Andreea Carmen

    Stau cu soacra si copii ei in doua camere,in total suntem 7 persoane,dormim cu băiatul in același pat,de curând am reușit sa fac un împrumut la bancă pentru a achiziționa o casă, dar suma nu este suficienta,mai îmi trebuie puțin sa ma pot achita de proprietar,eu si soțul meu nu facem față cu ratele de la băncii si sa strângem si banii necesari,unde stam trebuie sa achitam ai facturile,mâncare plus ca este si copilul care este la școală si ii trebuie mereu cate ceva,va rog ajutați mă.

    Reply
  115. Pătrașcu lilia

    Bună ziua, na numesc Liliana și sunt din Iași, sunt mama a 3 copii sotul este în penitenciar, condamnat pentru nimic, doar că cei vinovați să fie liberi, sunt disperată, fetița de 9 este în depresie, numai știu unde să apelez, as vrea num dmn Becali poate mă ajută el unde sa îmi spun durerea, va rog din suflet, liliaionpatrascu@gmail.com

    Reply
  116. Cris p

    Buna seara.Am 32 de ani, am absolvit universitatea USAMV si am in campul muncii peste 10 ani.Sunt mamica a 2 fetite, de 9 ani si cea mica 9 luni. Cea mare canta muzica populara de 1 an si jumatate, iar cea mica este a doua binecuvantare pentru mine si sotul meu.Mi am facut curaj si v am scris. Am nevoie sa ma ajutati.acum cativa ani am avut unele probleme, era sa divortam, dar cu ajutorul Bunului Dumnezeu am trecut peste aceste probleme. Eu in present sunt in concediu crestere copil cu un venit de 1809 lei +200 lei alocatia. Am lucrat 2 ani la firma si peste 8 ani la alta firma ca gestionar. Problema cea mai mare e ca am credite de platit, credite cu dobanzi mari pe care as vrea sa le inchid, am incercat la banci, dar fara succes. Daca s ar putea sa ma ajutati cumva, as plati rate pe cativa ani, dar macar s ar comasa toate creditele intru na singura rata. Imi e foarte greu, numai bunul Dumnezeu ma stie, ca in rest nu stie nimeni. Sper din tot sufletul sa ma ajutati. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate! Doamne ajuta-ne si ne fereste de tot raul ! Va multumesc!

    Reply
  117. SC MYK LIVE SPEED SRL

    Buna ziua,
    Ma numesc Ciobotea Gheorghita,am 66 ani pe 11.03.2019,pensionara,sint vaduva de 23 ani, am 2 fete,cu cea mica stau in casa,este si ea casatorita are un baiat de 21 ani,si mi-am dedicat rostul vietii lor. Sotul fetei cu care stau,a infiintat o firma de transport in anul 2013, cumparind un cap tractor ,cu banii agonisiti de el si cu imprumuturi. Pe camion a lucrat ginerele meu pina in anul 2015,cind a avut nesansa de a i se urca EMIGRANTII in camion intr-o parcare in Belgia peste marfa. El era in pauza obligatorie si ei s-au urcat pe motiv sa ajunga in Anglia.Avea marfa pe frig pentru Suedia,si ei au intrat pe usa laterala a dubei,si fiind frig au inceput sa bata in duba ca inghetau de frig. Ginerele, a mers la Politie, le-a explicat povestea ,si Politia a deschis usile dubei ,care erau incuiate cu lacat, de unde s-au coborit 6 persoane. Acest moment a creat o frica permanenta si o marcare pe viataa ginerelui.
    Au venit oficialitatile competente si au hotarit ca marfa sa fie distrusa.Datorita ASIGURARII RO, care nu prevedea vandalismul am fost pusi sa platim 46000 EURO.Am stat si am platit 26000 EURO ,apoi am schimbat Contractul cu o alta firma. De atunci ,am ramas cu greutati .In anul 2016,am luat in Leasing un camion .Am platit ratele si obligatiile catre toti pina acum, acum , datorita comisioanelor si dobinzilor mari intimpinam ceva greutati in plata lor.Va rugam frumos daca se poate un ajutor din partea d-voastra, de 200000 EURO sub forma de IMPRUMUT CU RATE LUNARE,ca sa putem si noi continua ,si sa iesim din aceste incurcaturi. Sintem oamei seriosi ,nepotul a renuntat la Facultate, ca sa lucreze in Anglia, impreuna cu tata-l, iar banii ii trimit acasa pentru firma.Pe linga acel incident care ne-a dat inapoi,am avut si alte ghinioane , cu soferii carora nu le place munca si seriozitatea si ne-au adus in aceastra postura,am platit amenzi pentu soferi,pentru ca cei cu care lucram cer seriozitate si promptitudine. La Banci , nu mai putem apela deoarece a scazut gradul de indatorare. Aceasta este rugamintea de a ne ajuta sub forma de imprumut, pentru ca, cei tineri sint buni de munca si cu ajutorul D-voastra,al Bunului Dumnezeu, sa-i tina sanatosi, o sa putem iesii din impas si sa ne achitam de toate obligatiile.
    Va multumim pentru intelegere!

    Reply
    1. SC MYK LIVE SPEED SRL

      Buna seara, imi cer scuze am gresit suma ceruta ,este de, 20000 de EURO ,NU DE 200000 de E

      URO.
      Va multumesc!, si imi cer scuze pentru greseala facuta fara voie sau intentie.

      Reply
  118. Mihai georgiana

    Buna ziua ma numesc mihai georgiana am 20 de anii locuiesc în buzau si a-si vrea sa stiu daca daca in spitalul facut de dumneavoastra aveti loc si pentru o doamnă fara venituri cu 5 copii care suferă de cancer

    Reply
  119. David

    Buna ziua. Am nevoie urgent de suma de 30000 euro pentru a-mi cumpăra o casă și nici o bancă din România nu îmi oferă suma asta doar după 6 luni și eu as dori acum . Daca mă puteți ajuta dumneavoastră o sa va restitui toată suma integrala in 6 luni. Și pentru siguranța pot oferi contractul de casa pe care urmează să o cumpăr. Va rog din suflet să mă ajutați și pe mine. Eu stau singur în mașină și copiii și nevasta la părinții ei. Ajutați mă va rog in numele lui Dumnezeu cel mare și puternic.

    Reply
  120. Iancu Cosmin

    Bună ziua
    Iancu Cosmin
    As dori sa demarez un proiect pentru ajutarea copiilor părăsiți de părinți și as avea nevoie de câteva indrumari, sfaturi și ajutor (nu financiar) legat de acestat proiect

    Reply
  121. Toma Vasile

    Buna seara ma numesc Vasile din jud Satu Mare și am ajuns sa nu mai pot dormi noaptea din cauza datoriilor,de multe ori plâng și toate astea de 8luni.Va rog domnule Becali ajutatima cu26.000E sa pot sami plătesc datoriile am 2copii si o mama bolnavă.Va rog din suflet ajutatima nu mai fac față și pe zi ce treceimi este tot mai greu.Va rog stiu ca sunteti un om credincios și cu suflet mare. Va rog ajutatima sa pot trece peste cumpănă asta a vieții.

    Reply
  122. Handrea claudia

    Bună seara. Mă numesc Handrea.claudia sunt din București. Mai exact Bucurestii noi.Sunt mamă a doi copiii. Îi cresc singură. Băiat de 16 ani și fata 4ani.Dumnezeu m a îndreptat către acest om cu suflet mare sa îmi spun durerea din suflet.Și anume ca în maxim o luna voi rxmane cu ei pe stradă. Va trebui sa ne mutăm de unde stăm acum.Eu lucrez sunt un om cu capul pe umeri responsabila pt cei 2 copiii.Cea mši mare durere s mea este ca nu mi permit o chirie de 300 euro pe luna și avans pe o lună Cum cere lumea.am un singur venit de 1500 lei pe luna.Nu mă ajung cu banii .băiatul face fotbal trebuie echipamente.Fetiță cu grădiniță 340 lei pe luna.Am fost pe la primărie pt a obține o locuință un apartament ceva pt copiii ăștia. Și ei m au trimis i ghetouri unde stau boschetari.Vă rog din inimă mea dacă vede cineva acest mesaj și puteți sa mi dați și mie un răspuns .indiferent de Cum va fi.Dumnezeu dacă vrea ne va ajuta.Eu m am obișnuit sa cad și sa mă ridic dar ju mai pot de una singură. Sau poate o audiență la dl Becali măcar 5 minute.Dumně zeu sa ne binecuvânteze pe toți.

    Reply
  123. Florina andreea

    Buna zioa ma numesc Savulet florina andreea…. Sunt mama unui copil prematur… Ghinionul a facut ca soacra mea sa ne dea afara cu un bebelus de 2 luni… Acum stam pe la vecini avem nevoie de un loc unde sa ne construim o camera sa nu mai stam cu copilul in frig pe afara… Locul pe care ni la oferit cineva costa 3000 de lei dar nu dispunem de bani sa il luam…. Mentionez ca sotul lucreaza in constructii bani de ii aduce abia ne ajung sa luam ce trebuie la copli si sa mancam…. Cu materiale a zis ca ne ajuta si vecinii dra trebuie sa cumparam acel locva rog datimi un raspuns… Dumnezeu sa va binecuvanteze

    Reply
  124. Prihor alina roxana

    Buna ziua as dori numarul lui gigi becali sa ma ajute sa imi termin o casa la tara.Numarul de telefon 0751984616.Adresa de email roxanaroxana9yahoo.com.Va rog din suflet sa ma ajutati am stat cu Mama si cu tatăl vitreg Intr o cameră de camin de 16 mp

    Reply
  125. Pacurariu dan

    Buna ziua si hristos a înviat.ma numesc pacurariu maria teodora am 81 ani si sunt din baia-sperie jud.maramures.si apelez intr-un moment dificil al vieții mele.am acumulat în timpul la providențial datorii în valoare de 8000 ron ,la icredit am luat 3500 ron pe 70 de saptamani cu o rata de 400 lunar,acum am luat c.a.r.1500 ron cu o rata de250 ron pe luna.in 2018mi-am garantat apartamentul pentru suma de 9000 de euro pe 6 ani cu o rata de 570 ron pe lună.sunt bolnavă de gastroporoza,pretentie apa si hipertensiune.si t ca nu mai pot să achit aceste sume dintr-un împrumut intraltul.domnule gigi becali,apelez la d-voastră,ca să mă ajutați să achit aceste sume,si pentru a numi pierde casa.viata mea sar schimba dacă mati ajuta.cu respect si sinceritate pop maria teodora.tel.0753638554

    Reply
  126. Botezatu costica

    Hristos a anviat Domnul Gigi Becali va rog foarte mult daca ma puteti ajuta si pe mine cu o mica suma de bani pentu ca sunt foarte nevoias nui vorba de o suma foarte mare am nevoie de 1500 de euro ati ajutat foarte multi oameni si cred ca ma puteti ajuta si pe mine

    Reply
  127. Toma Vasile

    Hristos a Inviat,ma numesc Vasile sung din Satu Mare am 40 de ani sunt intro situatie foarte dificila am ajuns sa sm datorii de peste 26.000de euro, va rog ajutatima am 2copii nu mai fac fata mam si inbolnavit,va rog din suflet ajutatima,nu vreau sami pierd casa.Va rog datini nr domnului Gigi Becali

    Reply
  128. Cozma Nicolae Marian

    Buna seara .Suntem o familie disperata și la capătul puterii .Avem nevoie că de aer de ajutorul Domnului Gigi Becali .Va rugam sa ne dați Nr dumnealui de telefon pentru a putea lua legătura cu dânsul

    Reply
  129. Tatomir Adela Ioana

    Doamne ajuta! Sunt monahia Ecaterina din Rm.Valcea, il am duhovnic pe Pr.Ioanichie staretul manastirii Frasinei, locuiesc intr-un loc izolat pe care l-am luat pe datorie gandindu-ma ca in timp voi putea achita. Vreau sa locuiesc aici in liniste sufleteasca cu alte maicute gospodarindu-ne singure in rugaciune, insa e foarte greu pt ca nu am reusit sa achit datoria.As dori nr domnului Becali, stiu ca este foarte solicitat, dar am nadejde la Bunul Dumnezeu ca va face asa cum va fi de folos. Multumesc!

    Reply
  130. Radu

    Vreau sa il contactez pe domnul Becali pentru a ma ajuta cu vanzarea unui teren in satul Dimieni terenu se afla in tarlau 4 si nu este prins in dezvoltarea aeroportului terenu este industrial. 0728254470

    Reply
  131. varga

    buna ziua domnu gici sati dea dzeu sanate si la familia ta daca poti sa ma ajuti si pe mine ca sunt antro situatie foarte difici am o copila mika si nuam unde sa stau ajutama daca poti si vezi si acest mesaj sper sal vezi dzeu sa te bine cuvinteze

    Reply
  132. Mihalachi Narcisa Adriana

    Domnul George am mare necaz am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra sa pot cumpara o casa pentru copii mei sunt în pragul disperării doar dumneavoastra ma puteti ajuta 0746783439 acesta este nr meu va multumesc foarte mult.

    Reply
  133. Violeta

    Ma numesc Hîrjan Violeta locuiesc in județul Vrancea, comuna Movilita si doresc sa solicit ajutorul domnului Becali, deoarece sunt intr-o situație foarte proastă. Am nevoie sa ma ajute sa cumpar o casa deoarece banii pe care ii am nu sunt destui. Numărul meu de telefon este 0738491550. Va multumesc si astept un răspuns.

    Reply
  134. Adriana

    Bună ziua ma numesc Adriana am foarte mare nevoie de domnul George Becali ptr a ma ajuta sa cumpăr o casa unde sa locuim stam în chirie de 16 ani iar proprietarii au găsit un cumpărător la casa și problema cea mai mare este ca nu avem unde sa ne mutam am decis sa va scriu în speranța că mă puteți ajuta nr meu este 0751393746 va mulțumesc

    Reply
  135. Valeanu Glinne Cecilia

    Buna ziua.Am nevoie de numarul de telefon al D nului Gigi Becali deoarece statul Belgian de confrunta cu o situatie dificila in spitalele din Belgia.Peste doua zile nu mai au masti si manusi.Este un apel uman si stiu ca generozitatea dinsului va réactiona si pentru acest popor unde eu traiesc .Guvernul belgian a clacat emotional . Poate le face legatura cu avez fabrica care confectioneaza masti si halate in Romania. In asteptarea unui raspuns din partea dv primiti uarile mele sincere de sanatate. Va pot lasa si numarul meu de tel. 0032497797999.

    Reply
  136. Monica Gosman

    Buna seara. Ma numesc Monica si sunt din iași. Imi doresc din tot sufletul meu sa vb cu domnul Gigi Becali. Va rog mult de tot sa ma ajutati sa ajung sa vb cu Dumnealui pt băieții mei de 10 si 13 anișori. Nr meu este 07988153801.

    Reply
  137. Pastrama Loredana

    Bună seara a-mi cer scuze ca deranjez poate alți au probleme mult mai mari decât am eu cu toate ca am un Tata care este foarte bogat și apare prin toată presa dându-se un om bogat sincer spun eu am ajuns la capătul puterilor pentru ca am o situație foarte grea. Am doi copii stau cu chirie și pe deasupra nu mai am de munca nu pot trai cu doi copii cu o pensie alimentara de 260 de roni pe luna nu am nici un ajutor nici de la tatăl copiilor mei cu toate ca lucreza an Ambasada katar.Rusine sa i fie tatălui meu Nelu Pastrama. Mulțumesc anticipat Loredana Pastrama.

    Reply
    1. Marinica Diana

      Buna ziua domnul Gigi Becali va stim un om cu inima de aur si scuzati-ma ca indraznesc sa va scriu ..Suntem o familie cu 3 copii 😮 fetita de 5 ani,a doua fetita.2 ani jumatate si ultima.fetita.2 luni .Dorim un ajutor deoarece noi nu avem locuinta stam.cu chirie pe care o achitam din munca sotului meu .Eu nu pot lucra din cauza ca nu am cu cine lasa.copii .Orice ajutor n-ar fi de folos.Tot ce ne-am dorit a fost o casa pt fetitele noastre dar din pacate nu avem.posibilitatea .Ne descurcam foarte rau si din cauza aceasta am indraznit sa va scriu .Ma numesc Diana si ma puteti contacta la nr de tel 0734892956

      Reply
      1. Ghita Szakacs Mirela

        Bună seara! Ma numesc Mirela am 44 ani locuiesc în București și îmi doresc sa iau legătura cu domnul Becali.
        Dansul sa implicat în toate calamitățile care s au abătut asupra tarii noastre, ca bun creștin ce sunt îl am de exemplu pe domnul Becali și vreau sa ajut și eu cu ajutorul dumnealui. Cum sistemul sanitar în perioada aceasta de pandemie duce lipsa de echipamente de protecție, eu am un mic atelier de croitorie si vreau sa ajut sistemul sanitar făcând uniforme sau orice este nevoie, dar nu găsesc materiale de calitate necesare pentru aceste echipamente Deși stau cu chirie m am gândit sa donez echipamentele lucrate de mine. M am gândit ca domnul Becali are multe cunoștințe în toată tara și ma poate ajuta în acest sens. Acesta este motivul pentru care vreau sa întru în contact cu domnul Becali.

        Mirela, 0766263557 este numărul meu de telefon.

        Reply
  138. Pana Ionel

    Buna ziua,colaborez cu un grup de oameni inimosi de la FabLabIasi care au avut initiativa de a crea o masca medicala exceptionala pt.medicii romani aflati in lupta cu virusul COVID 19. Datorita birocratiei romane,dar si a unei abordari tehnice gresite aceasta initiativa a fost criticata di blocata . In urma unor noi abordari am reusit sa descoperim piesele ,deja omologate, in alte echipamente comercializate. Dar pt.realizarea unui set de 100 masti experimentale avem nevoie de suma de 3500 lei. Aceste masti vor fi distribuite gratuit pt.testare medicilor. Daca rezultatul este cel asteptat atunci va fi p mare realizare pt.lupta impotriva Covid 19,va fi o premiera mondiala. Daca considerati ca puteti dona acesti bani fundatiei va multumim si asteptam un telefon la 0742029079,economist Pana Ionel. Atunci va putem oferi mai multe detalii despre conceptul mastii medicale. Este usor de realizat si va costa cca.150 lei/bucata. Masca este refolosibla,se poate dezinfecta si steriliza ,durata de viata de cativa ani de zile.

    Reply
  139. Emilian.

    Bună ziua! Ma numesc Cimpoesu Emilian și sunt din orașul Roman, Jud Neamț.
    Va rog frumos dacă ma puteți ajuta, sa pot întra în contact cu domnul Gigi Becali.
    Va mulțumesc din inima.
    Am probleme legate de sănătate, și nustiu la cine as putea sa apelez.

    Reply
  140. Cristina

    Buna ziua , ma numesc Cristina , 12.06.1996 , motivul : as dorii … daca se poate ,un imprumut. Multumesc

    Reply
  141. Radu

    Buna sara domnu gigi becali avem nevoie de ajutor de urgență covid 19 suntem o familie saraca nu putem sa iesim.din casa nu mai avem din ce trai va rog frumos datine cat de putin domnu sa fie cu dumvostra suntem din județul vrancea tel 0749301494

    Reply
  142. Cristian Diaconu

    Bunā ziua Domnule Becali,
    Sînt cetātean romān cu domiciliul în Africa de Sud.
    Asi dori sā vā multumesc personal pentru ajutorul financiar, dat de dumneavoastrā, bisericii romānesti.
    Cu respect si multumiri,
    C. Diaconu
    Email cdiaconu007@gmail.com
    Mobil 0733650149

    Reply
  143. Andreea

    Buna ziua !! Sunt la capătul puterilor ! Sunt singura ,însărcinată în 28 de săpt ,am rămas pe drumuri n am părinți cu posibilitatea de a mă ajuta ,urmează să nasc și cu tatăl copilului și socrii am avut doar probleme in casa !! Sunt disperata și am nevoie de ajutor urgent altfel cedez psihic nu știu cum să fac față situației !!

    Reply
  144. Ionică Violeta

    Hristos a înviat!
    In numele DOMNULUI IISUS HRISTOS SI AL MAICII DOMNULUI,rugati-l pe d-l Gigi Becali sa ma asculte.
    Numele meu este Ionică Violeta si incerc fă un an de zile sa-l gasesc.
    Mentionez ca nu vreau nimic de pomană…ci doar sa-mi asculte sufletul.
    DOAMNE-AJUTA!

    Reply
  145. Dincan Marina

    Buna ziua!As dorii si eu nr de tel al domnului Becali.Anul trecut mi-a luat foc casa cu atelierul de croitorie,de unde imi castigam existenta.Am in crestere o nepotica prin plasament si nu pot sa mai stau cu chirie cu fetita pt ca este inregistrata la locuinta unde am domiciliu si nu vreau sa rist sa-mi fie luata nepotica inapoi la stat..Nr meu de tel:0753.601.998…Va rog din suflet ajutati-ma.

    Reply
  146. Andreea

    Buna ziua !! Va rog din suflet sa mă ajutați să iau legătura cu Domnul Gigi !! Este o pb de viață și de moarte !! Va rog tare mult !!

    Reply
  147. TOROSKAI ALINA ELENA

    Bună ziua domnule Becali as dori sa fac un împrumut la dumneavoastră de 3000 de euro am o problema grava eu vi dau înapoi va rog sa ma ajutați dacă se poate va las nr meu de telefon 0746906453

    Reply
  148. Ciava Livia Valeria

    Buna ziua.Sunt o calugarita care cere ajutor financiar pentru tatal ei. Casa tatalui meu s.a deteriorat si are nevoie de reparatii. Ma costa 20000 de euro. Tatal meu este bolnav are 81 de ani si nu am unde sa il tin. Va rog sa ma ajutati cu cat puteti. Daca doriti va trimit poze sa vedeti situatia. Am nevoie de ajutor. Dumnezeu sa va binecuvinteze. Multumesc.

    Reply
  149. Tiseanu Maria Georgiana

    Bună seara sunt mămică a trei copii frumoși și sănătoși. Am fost căsătorită cu soțul meu, iar din cauza alcoolului și a problemelor legate de bani am ajuns sa ne scoată afara din casa. Copii sunt lângă mine stam la părinții mei într o camera de 3 pe3 și as vrea sa mai fac încă o camera pt ca nu ne descurcam a-și fi recunoscătore dacă ați dori sa ma ajutați va pot trimite video foto sau ați putea să ne vizitați dacă doriți. 0787575830

    Reply
  150. Dimancea Răzvan Gabriel

    Bună ziua ma numesc dimancea Răzvan sunt din București și am nevoie de ajutorul domnului Gigi Becali și am nevoie de numărul dumnealui de telefon dacă nu contactați-mă la nr acesta pt a va putea da mai multe informații 0735932245

    Reply
  151. Iordache Cătălina

    Buna zioa vas ruga din suflet sa mă contactați și pei mine sa iau legătura cu domnul Gogi. Becali într-o situație foarte disperată sunt o mama cu doi copii bonlavi cu handicap dar nu numai atât îmi trebuie un transplant de Cornel in urma unui accident mi-am pierdut vederea și trebui să mă operez neapărat sunt foarte săracă nu am bani pt intervenție va mulțumesc din suflet dacă m-ați putea ajuta și pe mine

    Reply
  152. Iordache Cătălina

    Buna zioa vas ruga din suflet sa mă contactați și pei mine sa iau legătura cu domnul Gogi. Becali într-o situație foarte disperată sunt o mama cu doi copii bonlavi cu handicap dar nu numai atât îmi trebuie un transplant de Cornel in urma unui accident mi-am pierdut vederea și trebui să mă operez neapărat sunt foarte săracă nu am bani pt intervenție va mulțumesc din suflet dacă m-ați putea ajuta și pe mine Nr 0770775345

    Reply
    1. Bucur Andrei

      Bună Seara Domnul Gigi eu ma numesc bucur andrei sunt din Localitatea Azuga Prahova sunt muncitor nam casa locuiesc pe drum dar merg la munca dar îmi doresc un acoperiș de curând sora mea a trecut printr-un divorț am ajutat-o cum am putut datorita un patron din Sinaia îmi doresc un buletin și sora mea la fel dorim sa plecam din tara pentru a câștiga bani sa ne putem întreține am neapărată nevoie de sprijinul Dumneavoastră cu ce doriți nu îmi doresc decât sa ma ridic ajutați-mă va rog

      Reply
  153. Bucur Andrei

    Bună Seara Domnul Gigi eu ma numesc bucur andrei sunt din Localitatea Azuga Prahova sunt muncitor nam casa locuiesc pe drum dar merg la munca dar îmi doresc un acoperiș de curând sora mea a trecut printr-un divorț am ajutat-o cum am putut datorita un patron din Sinaia îmi doresc un buletin și sora mea la fel dorim sa plecam din tara pentru a câștiga bani sa ne putem întreține am neapărată nevoie de sprijinul Dumneavoastră cu ce doriți nu îmi doresc decât sa ma ridic ajutați-mă va rog 0733935112

    Reply
  154. Cantea Cătălin Florin

    Bună dimineața am nevoie de a lua legătura foarte urgent va rog cu domnul Becali motivul este. Socrul meu pe nume ganju Ciprian a fost omorât în italia iar eu împreună cu Soția am reușit sa îl aducem aici acasă în România bazându-ne pe un ajutor din partea restului. De familia ceea ce ne-a lăsat balta iarr acum mortul este în Suceava la o firma mortuara și noi trebui sa achitam suma de 3000 euro ceea ce nu ii avem astăzi nu am crezut ca voi ajunge aici dar alta speranța nu mai am va, mulțumesc

    Reply
  155. Cornelia

    Buna seara!Domnu Gigi Becali,am o soră bolnavă,a fost operată la spitalul sănătoși din bucurești cu pietre coraliform la rinichi și are băgat un stend, cand au operat o am plătit 23000 de mi de lei ca sa poata sa ai scoată pietrele acelea doar de pe un rinichi,acum ne-au chemat sai scoată acea sonda ce o are băgat și nu mai dispunem de nici un ban,va rog din suflet daca puteti sa ne ajutati din puținul dvs,cu o sumă oricât ar fi ea,ar fi bn venit,va rog din suflet.va multumesc!Sărbători fericite!!!

    Reply
  156. Ionelasofya

    Bună ziua domnu Gigi va rog din tot sufletul ajutați-mă ma numesc ionela sunt din vama jud Satu Mare am doi copii nu am casa nu am pe nimeni și am nevoie de ajutor dacă ma puteți ajuta 0742900534

    Reply
  157. Gheorghe Elena

    Bună ziua! Domnul Gigi Becali ,vă rog din suflet, dacă se poate să mă ajutati.Am un băiețel de 2 ani, cu probleme medicale, nu merge în picioare, am fost la recuperări, da nu mai am posibilitate ,să mergem ,din salariul meu, de 1500 lei nu.Ma numesc Gheorghe elena ,sunt din sat Galbinasi județul călărași,

    Reply
  158. Rusu Valentina

    Buna ziua!Va rog frumos ma intereseaza schema dumneavoastra de tratament pentru Covod 19 si sa ma consiliati cum as putea face rost de aceste medicamente inclusiv de Arbidol.Va multumesc anticipat.Am pe cineva apropiat care este bolnav momentan de Covid19 si ar dori sa incerce si aceasta varianta terapeutica.

    Reply
  159. Cristea Costin

    Buna seara,

    Ma numesc Cristea Costin , sunt din Ploiesti si am 52 de ani.
    De aproape 3 ani sunt pensionar gr 3 pe caz de boala, cu multiple comorbiditati.
    In ultimii 14 am luptat alaturi de sotia mea curajoasa si nobila pentru a invinge boala crunta de care suferea: Dumnezeu a vrut altfel, si a murit acum doua luni de cancer, s-stins in doar 4 zile de chin.
    Am ramas cu fata noastra de 17 ani care sufera dincolo de cuvinte si care este bolnava ( anemie si afectiuni renale) si pe care trebuie sa o intretin si sa o ajut cum pot.
    Am incercat in ultimele luni niste medicamente antimetastatice pentru sotia mea inainte de a muri…
    Am ramas cu datorii, cu problemele fetei mele , cu problemele mele de sanatate , si cu necesitatea de a avea grija si de mama mea in varsta de 80 de ani extrem be bolnava si cu o pensie foarte mica.
    As avea nevoie de ajutorul domnului Becali pentru un ajutor financiar urgent de 25000 lei ( poate si ca forma de imprumut platibil in 36 luni) pentru a rezolva unele dintre problemele descrise mai scurt. Mai ales fata mea are nevoie de ajutor medical special si psihologic.
    Bancile nu acorda credite pentru acest tip de pensie si nu mai am nicio solutie….
    Multumesc mult,
    Costin Cristea
    Tel : 0727141885

    Reply
  160. COZMA IONEL

    BUNA SEARA MA NUMESC Cozma Ionel din Vaslui Zona industriala Rediu AM 8 COPII SUNTEM AMARATI AVEM NEVOIE SA NE AJUTATII SA NE CONSTRUITI O CASA CARE DA SA NE CADA IN CAP . AVEM 2 CAMERE, ROG SA NE CONTACTATII 0749854049 / SAU LA 0773343344. AM UN COPIL IN AREST SI DORIM SAL AJUTAM ESTE SINGUR BOLNAV A CAZUT IN PACAT ME GREU VA ROG SA NE AJUTATII CADE CASA PE NOI NU AVEM LUMINA .DOAMNE AJUTA .

    Reply
  161. Barsan Mariana

    Bună ziua domnule Becali,

    Ma numesc Barsan Mariana, sunt din Timisoara si sunt mama unui tânăr deosebit de 21 ani. Am ezitat foarte mult sa va scriu povestea trista a fiului meu dar de disperare, Dumnezeu mi-a dat curajul sa va scriu. Nu vreau sa para ca cerșesc dar am ajuns la capătul puterilor și am vazut ca dumneavoastra va uitați și la oamenii care au nevoie de ajutor.
    Cristian e un tanar care de mic a suferit, fiind foarte bolnavicios. La 4 anisori i-a curs sange pe nas dar cu tratamente si-a mai revenit dar a continuat cu rinita purulenta, sinuzita cronica si probleme gastroenterologice. Este un tanar foarte silitor, este student la Politehnica Timisoara la facultatea de Electronica si Telecomunicatii in anul 3 iar din cauza problemelor de sanatate nu a mai poate sa se bucure de tineretea lui.
    În data de 4.09.2017 a început tot calvarul: dureri musculare, diaree cu sânge, in scaun, frisoane, febra. Am facut analize de sange si de scaun care au iesit foarte mari. O luna de zile a luat antibiotic si a slabit foarte mult, in jur de 6 kg, el fiind slab si inainte, avand 68 kg si 1,89m inaltime. Am fost cu el 3 ani de zile la mai multi gastroenterologi, reumatologi și neurologi din Timisoara, bineînțeles pe cheltuiala noastră făcând CT –uri, RMN-uri, Entero CT-uri si analize de mii de euro dar fara a primi un diagnostic concret, pur și simplu ne spuneau ca este sănătos cu toate ca el nu poate manca decât alimente de regim.
    In 2018 am fost cu el în Ungaria, in Szeget cu speranța că vom primi un diagnostic. Cu toate acestea, după 3 drumuri, analize și pregatirea pentru gastroscopie și colonoscopie am stat în salon 8 ore și inainte de inchidere, fiind o clinica privata a venit doamna doctor spunând ca analizele sunt bune și nu îi mai face nicio investigatie. Cu toate ca nu a beneficiat de nimic din ceea ce eram programati, a trebuit sa platim consultatia si statul in salon fara sa ne intrebe cineva. Am plecat plângând de acolo și fara niciun diagnostic. In acel an mi-am lăsat si job-ul deoarece trebuia sa îi fac de mâncare tot timpul proaspăt de 5 ori pe zi. A reusit sa mai puna 1-2kg in greutate dar nu a durat mult deoarece avea momente la aproximativ 2 luni cand se simtea rau si mergeam cu el la urgente, unde ii punea o perfuzie si ne trimitea la gastroenterolog. Cand auzeam de un gastroenterolog mai bun, mergeam la el dar din pacate toti spuneau ca e stresat si sa il las in pace. In acel an si sotul meu a avut un accident, dupa 12 ore de serviciu a mers sa lucreze in particular. A cazut de la 4m inatime de pe scara, si in urma careia a rezultat un picior cusut si celalalt dubla fractura de calcaneu. A fost imobilizat la pat mai bine de 7 luni dupa care mergeam cu el la recuperare pe banii nostri, fiind in concediu medical mai bine de un an. Trebuia sa se opereze dar pentru noi era mai important baiatul nostru. A inceput serviciul, asa cu dureri si schiopatand iar dupa mergea sa lucreze de asemenea si in particular, pentru a ne putea sustine financiar.
    In tot acest timp mergeam si cu baiatul pe la cabinete unde si ma rugam sa il ajute. Anumiti medici imi spuneau sa il las in pace deoarece se poate muri si la 19 ani. Ce parinte nu ar vrea sa isi vada copilul fericit, sanatos si sa mearga la balul de absolvire a liceului sau in excursii. In acel an trebuia sa-l operam si de deviatie de sept dar medicul ORL-ist ne-a recomndat sa mergem sa rezolvam problema de gastroeterologie. Am luat-o de la inceput -alt gastroenterolog, alta colonoscopie, alta gastroscopie, alte analize. Am crezut ca o sa aflam in sfarsit diagnosticul. Dupa 5 biopsii, suspect de boala inflamatorie Crohn, a avut si un polip la rect care i-a fost extirpat, cand l-am implorat sa imi ajute baiatul a spus ca el nu este Dumnezeu si daca nu imi convine pot merge in alta parte. Din cauza sangerarilor, am fost la mai multi chirurgi. Unul a spus ca are fisura anala si trebui sa fie operat, altul ca are hemoroizi insa nu a primit niciun tratament. Al treilea chirurg a spus ca are polip si l-a extirpat. Am fost cu el si la infectionist care spunea ca e problema de gastroenterologie. Am fost purtati de la un medic la altul. Nimeni nu crede prin ce trece baiatul meu. Un medic de la o clinica de analize ne-a sugerat sa facem microbiomul in Germania. Binenteles ca l-am facut, dar degeaba ca nimeni nu s-a uitat peste el, era prea complex. Tot de la acea clinica ne-a recomandat sa mergem la o doamna doctor. Am fost la aceasta si ne-a spus ca flora intestinala e distrusa si i-a prescris prebiotice si probiotice si sa efectuam analize de intolerante la 50 alimente desi o mai facusem si toate au iesit bine. De data aceasta i-a iesit intoleranta la grau, secara, lapte de vaca, cazeina, albus de ou si inca cateva alimente. Din Ianuarie 2020 mananca fara gluten si lactate. El nu poate tolera de asemenea nici fructele sau legumele proaspete.
    Am hotarat sa plecam din Timisoara, era clar ca nu o sa ii dam de capat daca din 2017 nu am avut un diagnostic. In timpul accesta noi ii faceam analize. A iesit calprotectina peste limita, ceea ce indica o inflamatie in organism. Am vorbit cu o doamna doctor de la o clinica privata din Cluj si mi-a spus ca inchide clinica ca incepuse pandemia. De asemenea ne-a indrumat sa facem analize calprotectina si inoleranta genetica la gluten si Entero CT la Cluj. In 16.05.2020 am fost la Cluj si am efectuat Entero CT-ul. Dupa aflarea rezultatului doamna doctor ne-a spus sa mergem cat mai urgent sa i se faca colonoscopie deoarece este vorba de boala Crohn. Am fost programati in 04.06.2020 pentru colonoscopie, rezultatul fiind absenta bolii Crohn. De asemenea, doamna doctor a vorbit foarte putin cu mine si baiatul meu deoarece erau restrictii. A acceptat sa stam 10 minute de vorba si dupa ne-a propus/recomandat sa faca videocapsula. Desi nu am fost pregatiti din punct de vedere financiar, atat eu cat si baiatul meu am acceptat sa platim din bursa lui de student videocapsula. A inghitit acea capsula mica chiar in cabinetul doamnei doctor si ne-a spus ca putem pleca la Timisoara ca nu este nevoie sa stam la Cluj deoarece dupa 15- 18 h o va elimina si o putem trimite prin curier pe adresa doamnei doctor de acasa. Nu am primit atatea informatii deoarecee era totul pe fuga avand foarte multi pacienti. Ne-a recomandat sa tinem legatura prin telefonul clinicii si mail. Am plecat acasa si am asteptat ca a doua zi sa elimine capsula. Dupa 20h de la inghitirea capsule el nu o eliminase. Am sunat la clinica si ne-a spus doamna doctor sa faca un CT abdominal sa vada unde este localizata si ca probabil cina i-a facut Entero CT nu a vazut ingrosarile. De asemenea ne-a spus sa manance deoarece de 3 zile nu a mancat absolut nimic din cauza procedurilor. M-am rugat la Dumnezeu sa o elimine desi eram convinsa ca nu putea sa inregistreze deoarece bateria la acea capsula inregistra doar 15h. A reusit sa o elimine dupa 36h. Tramentul prescris prin mail a fost urmatorul: Budenofalk 3 tablete pe zi timp de 6 saptamani. Dupa rezultatul de la cele 2 biopsii a primit diagnosticul de colita microscopica si proctita cronica. Dupa 3 saptamani i-a aparut o tumoare la buric. Am sunat la doamna doctor si i-am spus ce i-a aparut si a spus ca se mai intampla. Noi find progamati de dinainte la dansa pe 13.07.2020, ne-a spus ca nu mai este nevoie sa mergem la Cluj deoarece este doar o colita si ca sa nu ne mai facem probleme. Dupa mai multe rugaminti a raspuns si mi-a spus sa nu o mai deranjez ca nu face consultatii prin telefon. Am ajuns in pragul disperarii.
    Am luat-o de la inceput, am ajuns sa merg la oncolog cu el deoarece a continuat sa slabeasca. A facut de asemenea si CT torace, abdomen si pelvis cu substanta de contrast . Venind spre casa a inceput sa aiba dureri groaznice de intestine. Pur si simplu a luat mainile de pe volan. Ulterior, am stat de vorba cu radiologul. Rezultatul este ca adenopatiile pericecale sunt mai mici in dimensiune dar nu se stie de ce natura sunt iar la vertebra L5 pe CT se vad adenopatii de 8-13 mm. Am facut in continuare analize dar fara un diagnostic. In disperare, am sunat pe la spitalele din toata tara dar fara rezultat deoarece sunt suport Covid. Am ajuns sa sun prin strainatate unde vedeam un nume de medic roman. Un medic de buna credinta m-a ascultat si a spus sa fac o serie de analize. Venind analizele, a descoperit ca are Clostridium si nu a fost suficient, am mai facut o serie de analize in Germania si Romania. Cele din Romania aproape toate sunt bune doar ca am descoperit ca are si TBC. Se pare ca s-a extins la intestine si testicule iar durerile persista si la coloana vertebrala.
    Datorita situatiei precare a starii de sanatate in care se afla dar si a situatiei sanitare actuale, atat lui cat si noua ca parinti ne este teama sa faca din investigatii complexe in Spitalele din Romania. Va rugam daca puteti sa ne ajutati cu o clinica unde putem putem sa il ducem pentru a afla diagnosticul si tratamentul necesar pentru a isi relua viata normala inapoi. Sunt sigura ca cineva o sa il ajute pe fiul meu si nu i se va spune ca nu are nimic. Fiecare Craciun este ceva special pentru noi si decoram casa. Anul acesta a fost foarte trist, eu nu am mai avut puterea de a decora casa. El m-a rugat sa scoatem bradul ca vrea sa il impodobeasca deoarece crede ca e ultimul an in care mai face acest lucru. I-am promis ca nu e adevarat si ca o sa-l ajut sa se faca bine.

    Va multumesc frumos si multa sanatate!

    Cu respect,
    Barsan Mariana

    Reply
  162. Paraschiv Andrei

    Buna seara domnule Becai,ma numesc Paraschiv Andrei suntem un cuplu din Bucuresti care si-ar dorii sa faca un copil insa viitoarea mea sotie are probleme de sanatate care ar trebuii rezolvate inainte ca sa ramana insarcinata. Aceste interventi costa destul de mult si din pacate nu imi permit. Va rog mullt sa ma ajutati pentru a imi indeplinii un vis acela de a devenii parinte. Sanatate si Doamne Ajuta .

    Reply
  163. Radulescu Simona

    Bună domnu Gigi Dumnezeu să vă binecuvânteze toată familia cu multă sănătate Amin am o rugămintea la dumneavoastră dacă vreți și puteți să mă ajutați am trei fete mari și 7 nepoți mă chiama Radulescu Simona am 48 de ani soțul meu nu poate lucra de 15 ani o avut accident an canpu munci și după accident lo dat afară și de atunci miam ținut eu familia cum am putut și am trecut prin multe necazuri și greutăți datori o grămadă de ani trecut nu mai pot sa fac fata la nimic am rămas cu multe datori an urma aștept din zi an zi că ami taie curenți internetul e tăiat de vreo două luni acum urmează să mă de-a afara din casa că nam platit chiria de 8 luni și pe contract scrie după trei luni neplătite are dreptul să ne evacueze și cubela
    De gunoi noi ea că nam platit mâncare nu-i vai de noi ne da lumea de milă lemne nu am ani trecut pe datorie doua mașini și nu le-am platit și acum cere Omu bani nu mai ami da si ani asta pe datorie eu de atâta supărare și plâns cu zi cu noapte m-am anbolnavit rău de tot de trei luni am tumoră la cap paralizată pe partea stângă glanda tiroida acuta diabet zaharat tip 2 infecție facială cu sinus de 5 zile stau la pat nu mai pot umbla și foame și frig am pe nepoțica mea sa născut fara mâna are pensie de 60 de lei pe luna asta e tot veniți nostri an casa la doctori nu pot merge că nu sânt asigurata medicamente nu am așa că vă rog din suflet dacă vreți să mă ajutați va rog din suflet aștept cu nerăbdare raspunsul dumneavoastră Dumnezeu să vă binecuvânteze toată familia sa va ocrotească simnt că Dumnezeu no să mă lase prin dumneavoastră as face lucrarea Amin doamne ajuta Amin 🙏

    Reply
  164. Ioan Florin Vlad

    doresc sa stiu daca si cum pot obtine/cumpara medicamente covid caci am inteles ca domnul Gigi Becali ar avea asa ceva – cum este Hidroxiclorochina, arbidol, ivermectina
    nr. meu de telefon 0771575327
    multumesc

    Reply
  165. Dumitrescu Dana Mihaela

    Bună ziua! Mă numesc Dumitrescu Dana Mihaela, sunt din Urziceni, județul Ialomița. Tatăl meu a luat virusul SARS-CoV-2 din spital, unde este internat de câteva zile, deoare a fost descoperit cu pietre la bilă, căile biliare și trebuie operat, doar că nu poate fi încă operat deoarece a pierdut sânge. Tata este diabetic și acum a fost găsit și cu COVID-19. Am nevoie de medicamentul Arbidol pentru el. Azi 17 decembrie a fost anunțat că a luat covid, din spital, deoarece în prima zi de spitalizare după ce a făcut testul, nu avea covid. Vă rog din suflet, ajutați-mă să-mi salvez tatăl!

    Reply
  166. MARIA Bacrau

    Bună ziua ma numesc Bacrau Maria din satul Bucium comuna Valea Ursului Județul Neamț am 3 copii și leam crescut singura sunt despărțită sunt bolnava cu ficatul de 10 aniam.epatita C ne tratata Va rog din suflet Domnul Gica Becali sama internați și pe mine ln spitalul Dv ln numele lui Domnul lisus Hristos Doamne ajuta !

    Reply
  167. Nela

    Bună ziua!numele meu este Popescu Nela.sunt casnuca și am 3 copilași minori am început o căsuța cu două camere dar din păcate nu mai reușim sa dam înainte sa o terminam eu și soțul suferim de o boală de mai bine de 10 ani .As dori va rog frumos dacă ma puteți ajuta sa iau legătura cu Domnul Gigi Becali.

    Reply
  168. Marina alexandra

    Buna ziua domnul becali va rog din tot sufletul ajutatima si pe mine cu bani va rog frumos am o fetita mica dupa ce am nascut am ramas acasa mama mea a murit si Nu am cu cine sa Las acasa am facut datori la Intretinerea si la lumina ma pun ingenunchi si ma plang la dumneavoastra

    Reply
      1. GEREBENES

        Bun ziua tuturor dragilor tot mai multe omeni avemă nevoie de tatăl nostru dar iel trebuia să fie președintele tri așa iera mai bine dar nu Șieu am opoblem de familie nu am un de să locuiesc și am 4 copii ătro camer1 și nu am curent electric dar asvria un mic ajutor pentru familia mea dac sari putina din partea lui Gigi Becali terog frumos dac vedeți postări mai puneți sufletul tu dar dumneavoastră puteți să mă ajutați Lumia asta Dar terog nu uita de noi asvria nevoie de ajutorul vrog nu afcuto pun acuma dar sunt obligată Petru copi mei larevdere0741329706

        Reply
        1. GEREBENES Ctlina

          Bun ziua tuturor dragilor tot mai multe omeni avemă nevoie de tatăl nostru dar iel trebuia să fie președintele tri așa iera mai bine dar nu Șieu am opoblem de familie nu am un de să locuiesc și am 4 copii ătro camer1 și nu am curent electric dar asvria un mic ajutor pentru familia mea dac sari putina din partea lui Gigi Becali terog frumos dac vedeți postări mai puneți sufletul tu dar dumneavoastră puteți să mă ajutați Lumia asta Dar terog nu uita de noi asvria nevoie de ajutorul vrog nu afcuto pun acuma dar sunt obligată Petru copi mei larevdere0745904876

          Reply
  169. Oprica Mirela

    Buna seara,mă numesc Oprica Mirela ,născută la data de 29.06.1988 ,doresc sa iau legătura cu d-nul Gigi Becali in speranța că mă poate ajuta cu o sponsorizare/donație pentru terapia fetiței mele diagnosticata cu autism.Nr de contact este 0763973932.Astept răspunsul dumneavoastră,va mulțumesc anticipat.

    Reply
  170. Cretu ioan

    Ma numesc cretu ioan apelez la dumneavoastra cu o problema de sanatate daca dumnezeu va pune pe inima si ma ajutati nu am bani de medicamente ca am facut infarct nu am niciun venit in casa si nici pensieam umblat peste tot si nu ma rezolvat nimen8 de pensie va multumesc dumnezeu sa va binecuvinteze pentru contact 0751508644

    Reply
    1. Cretu ioan

      Sunt cretu ioan as dori sa iau legatura cu domnu gigi becali daca se poate sunt nascut 1970 21 05 sunt din judetu alba sebesel daca ma puteti ajuta am o problema la dumneavostra am facut infarct si nu mai pot lucra doctori mi-au interzis sa fac efort am fost la brasov si la tg mures si nu ma rezolvat de pensie credetima nu am bani de medicamente de intretinere de lemne de cheltuiala daca ma puteti ajuta cu ceva daca va pune dumnezeu pe inima sa ma ajutati dumnezeu sa va bine cuvinteze pentru contact 0751508644

      Reply
  171. CHELU MARIAN

    Sunt o persoană la vârsta de 47 de ani. În urmă cu vreo 6 ani am fost diagnosticat cu BPOC. În perioada respectivă îmi permiteam achiziția medicamentație chiar și preferențial. În urmă cu aproape 2 ani am contractat printr-o firma un echipament de administrare oxigen compus din două aparate. Urma achiziționare lor în rate lunare la care în momentul respectiv ma bazam. Conjunctura momentului ce a urmat ma adus în imposibilitatea de a mai achita. Am primit și somație prin firme de recuperare.
    Unul dintre cele două sa defectat de aproape o lună. Din partea DVS aș dori atat: UN ALT APARAT SAU KIT COMPLET. MĂ PUTEȚI CONTACTA LA 0771589820

    Reply
  172. Ioana Anamaria Codrean

    Bună ziua,
    Va rog dacă se poate un număr de telefon sau o adresa de e-mail a domnului Becali.
    Am nevoie urgenta de ajutor.Va mulțumesc

    Reply
  173. Schiopata Iulian

    Buna ziua,
    Mai jos va trimit mesajul meu , asa cum as dori sa-l citeasca dl Becali:
    Buna ziua d-le Becali,
    In primul rand va rog sa imi iertați îndrăzneala de a va contacta , dar știind ca sunteti un om bun la suflet ,incerc totuși sa va expun situatia pentru care o familie ar avea nevoie de ajutorul dumneavoastră.
    Este vorba despre unul din prietenii mei care , zilele trecute si-a pierdut soția ( 40 ani) si a ramas sa aiba grija de 3 copii : Jessica – 5 ani , Eduard – 7 ani si Darius- 15 ani. Mai mult decat atât, el in acest moment locuieste cu socrul lui , care fiind alcoolic , cel mai probabil il va scoate in strada cu copiii.
    De aceea va rog din suflet sa-l ajutati intr-un fel sau altul pentru ca asa cum a spus preotul la slujba de înmormântare a sotiei lui , o usa s-a inchis dar Cineva de Sus va deschide o alta pentru ei. Si eu cred ca d-voastră puteti fi acel inger pazitor.
    Daca se poate face ceva si aveti nevoie de alte detalii , ma puteti contacta pe aceasta adresa sau la 0728015422.
    Mulțumesc.
    Iulian Șchiopata.

    Reply
  174. Dorina Cojocar

    Bună ziua mă numesc Cojocar Dorina și aș dori sa vorbesc cu Domnul Gigi Becali dacă se poate.0799588o23 acesta este numărul meu de telefon.multumrsc frumos.

    Reply
  175. Gheorghe Biculescu

    Buna ziua,
    Ma numesc Biculescu Gheorghe, de 46 ani din Galati

    Am o propunere urgenta pentru domnul Becali personal, pentru o colaborare de donatii ulterioare repetate inclusiv din partea noastra, dar si de la dumnealui, printr-un sistem care l-am conceput.
    Dar care necesita un minim de investitii, pentru inceput cateva mii de euro.
    As prefera sa vorbesc cu dumnealui personal inainte de asta, doar daca se poate.
    Anvergura maxima posibila la care poate ajunge acest sistem este foarte mare, dar am nevoie de sustinere financiara, ca investitie care nu doar ca doneaza altora, de fapt va aduce si profit. Adica prin expunere globala, adica si celebritate, inclusiv pentru dumnealui.
    Daca are timp sa ii explic putin sunt singur ca va intelege.
    Daca nu, chiar va rog din tot sufletul, am gasit solutia sa dam bani la multi.

    Apropo, sistemul inca nu-i facut, dar se poate face foarte repede, nu l-am prezentat inca decat catorva parteneri.
    Pentru ca eu chiar caut un om bun. Si dumnealui cam este. De fapt singurul la care mi-a venit gândul.

    Va multumesc.

    nr meu de telefon 0742006886

    Reply
  176. Macău Cristian

    Bună ziua. As dori sa vorbesc cu Dl Becali pentru a ne ajuta cu un împrumut pentru a achita diferența ce trebuie data pentru a cumpăra o casa, specific ca nu doresc nimic gratuit, ci doar sa ne împrumute pe cale legala în a lua banii necesari pe care trebuia sa ni-i dea banca, dar ne-au pus niște piedici. Doresc sa cumpăr casa pentru mine și familia mea, care are 4 membrii.Telefonul meu este 0768363500

    Reply
    1. Plestiu ilie marian

      Buna ziua domnule Becali va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu o locuinta ,sunt tata la 2 copii lucrez am facut un imprumut la bands am 200 de milioane dar imi mai trebuie bani pentru o casa ,am locuit cu socrii dar ne-au dat afara ca sa poata sa treaca casa pe numele la cealalta fata povestea rate mult mai lunga o sa va dai bani inapoi daca rate revoir dar nu am acum de under sa iau atatia bani cash va tog mil adresa de mail plestiuiliemarian878@gmail.com

      Reply
  177. Ana-maria

    Buna dimineața. Sunt Ana-Maria . Sunt mama a doua fete ce le-am crescut singura . As vrea dacă se poate sa pot lua legătura cu domnul Gigi Becalli. As vrea sa discut cu el va rog din tot sufletul. Motivul este ca am rămas fără munca și dacă ma poate ajuta cu un loc de munca sa mi pot ajuta și eu fetele in continuare și sa avem ce mânca.Cu tot respectul va mulțumesc . Telefon 0753811119

    Reply
  178. Mihail Tănase

    STIMATE DOMNULE GIGI BECALI

    Mă numesc Mihail Tănase și m-am născut la țară, într-un sat frumos numit Plopii Slăvitești din județul Teleorman, România. De la vârsta de 14 ani sunt țintuit într-un scaun cu rotile din cauza unei boli progresive de care am suferit în copilărie. Această boală nu putea fi tratată decât în străinătate, unde nu am putut merge din cauza dictaturii comuniste. Părinții mei au mers peste tot cu mine pentru a mă face bine: la doctori, la vraci, la vindecători și la biserici. Dar, din păcate, nu s-a putut face nimic și a trebuit să-mi petrec restul vieții într-un scaun cu rotile. Am învățat carte purtat zilnic de mama, pe distanța de 1 km de acasă până la școală, vara cu un cărucior, și iarna cu o sanie pe ulița înzăpezită. Acest sacrificiu nu a fost în zadar, pentru că Dumnezeu mi-a dat harul scrisului care mi-a umplut singurătatea zilnică și astfel am scris 51 de titluri de carte: roman, poezie, proză, eseu, jurnalism, povești pentru copii. Romanul meu, “Silent Flight” a fost publicat de curând în limba engleză la editura ePublishers (Coresi) din București, România.
    Stimate Domnule Gigi Becali, aș vrea să vă spun că viața mea a trecut prin încercări grele încă de când eram copil. În 1998, chiar în ziua lansării cărții mele “Vânt de schimbare”, tatăl meu a murit. În 2006, la vârsta de 42 de ani, a murit și sora mea mai mare. Patru luni mai târziu, în 2007, mama mea a murit în urma unui atac cerebral. Toate aceste tragedii m-au cufundat și mai mult în scrisul care este evadarea și consolarea mea. Visul meu de mic copil era să devin aviator. Toată ziua priveam păsările cerului și avioanele zburând și îmi doream să pot fi liber ca ele, liber de scaunul meu cu rotile. În anul 2022, Dumnezeu a făcut posibil ca eu să zbor în Anglia pentru a-mi vizita nepoții care lucrează acolo. Am stat două săptămâni, timp în care am vizitat și am văzut multe locuri frumoase pe care le văzusem doar în documentarele de la televizor. În anul 2023 am zburat, de asemenea, în Anglia, unde am stat două luni. În timpul celor două luni în care am stat în Anglia am vizitat ICR Londra și am căutat un editor pentru a publica o carte de poezie în limba engleză și un roman tot în limba engleză. Cărțile sunt traduse deja în limba engleză. Într-un final am găsit o editură care este de acord să-mi publice cartea. Din păcate, trebuie să plătesc 4700 lire pentru asta, bani pe care în situația mea nu-i am. De aceea, Stimate Domnule Gigi Becali, cu mare speranță vă scriu dumneavoastră, dacă puteți să mă ajutați cu o această sumă de bani, să public și eu măcar una din cele două cărți, în Anglia.
    Am pus tradus contractul de editare să-l vedeți și vi-l trimit să-l vedeți.
    Titlul romanului este: The unseen face of life
    Titlul volumului de poezii: Quarantined, love (poems written during the covid quarantin).
    Cu deosebită prețuire,
    Mihail TĂNASE
    PS. VĂ ROG MULT SĂ MĂ AJUTAȚI SĂ-MI ÎNDEPLINESC ACEST VIS.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.