Smarter_way_USA

Noul joc WAM Ucraina vs Putin ar putea deveni viral

Există multe provocări cu care se confruntă lumea astăzi, dar una dintre cele mai presante probleme este războiul din Ucraina. Atacurile rusești sunt atrocități îngrozitoare și au cauzat suferință imensă, frică și durere. 

WAM, prima rețea socială P2E de gaming pe mobil, în care utilizatorii pot concura în turnee publice sau private de jocuri hiper casual, este o companie românească, dar cu o legătură strânsă cu Ucraina. Cu un CMO ucrainean, o parte din birourile de marketing în Kiev și membrii echipei încă acolo, au empatizat mult mai profund cu cei afectați de război. Echipa WAM s-a implicat activ prin mijloace tradiționale de ajutor, dorindu-și în același timp să fie de folos într-un mod mai autentic.

Dacă v-ați dorit vreodată o conexiune mai semnificativă cu prietenii în timp ce jucați jocuri împreună, sau să existe o aplicație care să vă permită să vă distrați în timp ce sunteți implicați și într-o cauză umanitară, dorința vă este împlinită.

Pentru a tranzactiona WAM prin TOKERO o puteti face aici: https://cutt.ly/tokero

WAM a lansat pe 5 mai 2022 un nou joc cu o cauză: Ucraina vs putin. Lansarea a fost concomitentă cu startul unei campanii de 30 de zile, cu scopul de a strânge fonduri pentru victimele războiului din Ucraina. Cum funcționează jocul? Vă alăturați armatei ucrainene, împușcați soldați ruși și o ajutați să câștige războiul împotriva lui Putin. Sfat: obțineți un scor mai mare dacă eliminați generalii și căpitanii lui Putin.

Participarea în turneu este posibilă prin achitarea unei taxe de 100 WAM, eligibil fiind doar $WAM-ul deblocat, ceea ce înseamnă că monedele care provin din alte tipuri de recompense nu sunt autorizate. Participanții vor primi tot felul de surprize și bonusuri care îi vor ajuta să obțină și mai mult WAM.

Toate veniturile colectate (taxa de participare + revival fees) pe durata campaniei vor merge direct în ajutorul celor afectați de acest dezastru. Cantitatea de token-uri WAM va fi convertită în USDT (Tether), iar tranzacția va fi făcută publică, astfel încât toată lumea să poată vedea exact unde se îndreaptă banii. Adresa de donație este disponibilă online la https://donate.thedigital.gov.ua/.

Pot să mai joc și după încheierea campaniei de donații? Desigur, acest joc va rula ca orice alt joc de pe WAM.app.

Dacă ești un fan al concursurilor, echipa WAM lansează și un premiu de $1.000 pentru cei care fac virală vestea despre campania de donații.

Termeni și condiții ale campaniei de donații:

 • Participarea în turneu este valabilă numai cu monedele WAM deblocate (nu este eligibil $WAM care provine din recompense zilnice (daily rewards), rapoarte de erori etc.).
 • Utilizatorii nu vor primi recompense WAM, în schimb vor primi puncte, badges și alte premii speciale (anunț curând).
 • Perioada campaniei: 5 mai – 5 iunie.
 • Taxa de intrare: 100 WAM.
 • Întregul pool va fi donat Ucrainei prin mijloace oficiale de donații de criptomonede.

Pentru a tranzactiona WAM prin TOKERO o puteti face aici: https://cutt.ly/tokero

Tehnologiile bazate pe blockchain au potențialul de a revoluționa lumea. Noul joc WAM este doar o mică mostă a ceea ce creativitatea și munca în echipă pot face în acest domeniu. 

Spune-le prietenilor despre noul joc WAM Ukraine vs. Putin & let’s #PLAY2DONATE!

Îi poți urmări pe cei de la WAM pe oricare dintre platformele preferate de socoalizare!

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

 • XM – https://bit.ly/cont-xm (Your capital is at risk.)

 • Vezi reducerile de sezon din magazinele:

  eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


  Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


  Investește la bursă prin:

  74% din conturile CFD de retail pierd bani

  NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

  In ce investim la bursa ?

  Investeste in actiuni la bursa:
  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.