Smarter_way_USA

enfineo: O soluție revoluționară de neo-banking și o oportunitate

Într-o lume în continuă schimbare, tehnologia și finanțele se intersectează într-un mod fără precedent. Astăzi, vă prezentăm enfineo, o platformă de neo-banking care promite să redefinească modul în care gestionăm finanțele personale.

Dacă vrei să fii parte din această revoluție financiară și dorești să investești în ENF, te invităm să accesezi acest link: https://enfineo.com/maior

Ce este enfineo?

Într-o eră digitală în continuă expansiune, nevoile noastre financiare evoluează rapid. De la tradiționalele monede fiat la criptomonede, portofoliile personale devin din ce în ce mai complexe, la fel și nevoile legate de gestionarea finanțelor personale. În acest context, enfineo se ridică peste nevoile utilizatorilor, peste soluțiile de tip șablon care rezolvă doar o parte dintre problemele lor, ca un etalon al inovației și al unui produs creat pe măsura provocărilor actuale și complexe, oferind o soluție cu adevărat completă.

Mai mult decât o aplicație bancară obișnuită, enfineo este gândit ca un ecosistem financiar întreg, unul are îți va permite să administrezi toate aspectele legate de bani, carduri bancare, criptomonede și alte tipuri de active digitale, totul dintr-o singură interfață. Nu vei mai fi nevoit să conectezi una cu alta, să reții numeroase parole, să muți bani între conturi și aplicații, să aștepți aprobări pentru a folosi proprii bani. Totul este accesibil din butoanele aplicației și la fel de sigur ca o bancă.

Ce oferă enfineo în mod deosebit?

Unificarea finanțelor: enfineo îți oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor conturilor bancare, cu solduri actualizate și istoric al tranzacțiilor în timp real, plus acces facil la portofoliile de investiții. Reușim astfel să scăpăm utilizatorii de nevoia de a accesa numeroase conturi și aplicații, de a introduce parole laborioase și de a trece de fiecare dată prin procesul de KYC/AML. Toate acestea sunt frustrante și lente și pe cale să devină o amintire.

Simplitate centrată pe utilizator: Am preluat noi procesul complicat, precum și jargonul criptografic tipic. Astfel, ca utilizator enfineo, ai parte de o tranziție lină de la fiat la cripto și înapoi, ori de câte ori ai nevoie. Vei putea tranzacționa direct criptomonede în IBAN fără probleme, ceva nou pentru utilizatorii cu experiență și o binecuvântare pentru începătorii cărora întregul proces li se pare copleșitor.

Plăți și transferuri fără bariere: Trăim în era digitală, unde granițele și limitările geografice nu se mai aplică atunci când vine vorba de comunicații, servicii, chiar locuri de muncă. De ce ar conta atât de mult pentru servicii de transferuri bancare? Cu ajutorul licențelor bancare emise în numeroase state europene pentru a îndeplini toate cerințele de conformitate, enfineo îți permite să faci plăți și transferuri în orie monedă, inclusiv cele digitale, cu comisioane preferențiale sau chiar zero.

Securitate avansată: Folosim cele mai recente tehnologii de securitate cibernetică pentru a proteja datele financiare ale utilizatorilor. Aceste cerințe sunt primele pe lista priorităților noastre, astfel, investim cea mai mare parte a resurselor noastre interne pentru a ne asigura că toate datele pe care le folosim pentru a garanta aceste servicii premium sunt protejate pe măsură. enfineo respectă toate reglementările legale privind securitatea datelor, iar analiza noastră criminalistică unică blockchain pre-verifică adresele înainte de tranzacții, protejând utilizatorii de operațiuni riscante.

Comunitate și suport: Încă de dinainte de a fi o aplicație în adevăratul sens al cuvântului, enfineo a fost o comunitate. Una care a rămas pe poziții, determinată să creeze acel ecosistem unic pentru utilizatori. Poți să împărtășești experiențe, să primești sfaturi și să colaborezi cu alți utilizatori. Valoare imbatabilă pentru bani: Oferind o experiență de utilizator de neegalat, enfineo se remarcă ca fiind cea mai rentabilă alegere pentru entuziaștii activelor digitale.

De ce să alegi enfineo?

După cum am menționat deja, nu suntem o soluție de tip șablon, ci una foarte adaptată la realitățile din piață. Începând cu februarie 2022, enfineo a făcut studii de piață în 8 țări europene, studii ce au ajutat la dezvoltarea conceptului propriu de UI/UX. Aceste studii au fost fundamentale pentru îmbunătățirea interfeței și a experienței oferite în aplicație. Ca urmare a acestor cercetări, compania a dezvoltat tehnologii proprii de front-end și back-end care fac posibile operațiunile propuse în aplicație.

Concomitent, enfineo s-a organizat într-un grup de firme care este în conformitate cu legile și reglementările aplicabile în UE, astfel încât utilizatorii să poată efectua operațiuni bancare simple, investiții în piața de capital și investiții în criptomonede într-un mediu sigur și securizat, cu simplitate și accesibilitate non-stop.

Operatorul platformei este compania irlandeză, Enfineo Payments LTD. De asemenea, întrucât enfineo operează cu o licență EMI emisă de Banca Centrală din Lituania, siguranța fondurilor este superioară celei oferite de către băncile comerciale. Fondurile utilizatorilor sunt ținute direct la Banca Centrală a Lituaniei într-un cont separat și 100% asigurat, fiind la dispoziția utilizatorului 24/7. De asemenea, un aspect deosebit al platformei enfineo constă în simplitatea procesului, care le permite utilizatorilor să achiziționeze sau să vândă active digitale și să trimită fonduri către contul IBAN sau către cardul lor de debit în mai puțin de 15 secunde și cu doar 3 clickuri.

Tokenul enfineo

enfineo a dezvoltat propriul său token de utilitate, ENF, care poate fi folosit în cadrul ecosistemului. Acest token poate avea diverse utilități, cum ar fi accesul la servicii speciale, discount-uri la tranzacționarea crypto-fiat, la abonamente sau chiar participarea la procesele de luare a deciziilor din cadrul comunității enfineo, printre altele. Prin dezvoltarea acestui token, enfineo își consolidează ecosistemul și oferă oportunități noi și valoroase pentru utilizatori.

În curând, token-ul ENF va fi listat pe un exchange de top, ceea ce poate reprezenta o oportunitate unică pentru investitori. Tokenul enfineo (ENF) are un potențial semnificativ de creștere, având în vedere inovația și utilitatea platformei.

Dacă vrei să fii parte din această revoluție financiară și dorești să investești în ENF, te invităm să accesezi acest link: https://enfineo.com/maior

Concluzie:

enfineo nu este doar o simplă aplicație, ci o revoluție în lumea financiară. Este momentul să îți administrezi finanțele într-un mod inteligent, sigur și convenabil. Înscrie-te pe lista de așteptare și fii printre primii care vor experimenta viitorul neo-bankingului.

Pentru mai multe informații, vizitează site-ul https://enfineo.com


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.