Smarter_way_USA

Invest Club a lansat primul HUB de investitori la bursă din România. Paul Maior, președinte Invest Club: “Un moment istoric pentru piața de capital din România”

Sâmbătă a avut loc lansarea HUB-ului Invest Club, primul HUB de investitori din România, reprezentând un moment istoric pentru piața de capital din România. Sincer nu mă așteptam la un număr atât de mare de participanți, mai ales ca vremea nu prea a tinut cu noi, dar se spune ca ploaia aduce noroc asadar totul spre bine si pot spune ca a fost o lansare pe cinste.

Acest HUB este locul unde investitorii pot face networking între ei, pot participa la evenimente unde vom invita atât brokeri cât și managementul companiilor listate la bursă, fonduri de investiții și toate instituțiile care participă la piața de capital din România. De asemenea, vom invita și echipele companiilor de blockchain, WEB3, crypto pentru a se prezenta și pentru a fi cât mai transparenți cu potențialii investitori.

Am muncit cu drag și spor împreună cu echipa Invest Club, la proiectul acesta încă de la începutul anului și cred cu tărie că în scurt timp va deveni cel mai important proiect de educație financiară din România.

Știm că nu va fi ușor, știm că piata din Romania poate nu este încă pregătită de proiecte de genu fiindcă e încă infim procentul din populație care sunt investitori, însă suntem siguri că în câțiva ani, piața se va dezvolta și numărul de investitori va crește din ce în ce mai mult și datorită proiectelor Invest Club care oricum a adus deja o mare parte din investitorii actuali la bursa din România.

Îndemnăm toți participanții de pe piața de capital din România, companii listate, brokeri, fonduri de investiții și autoritățile statului să sprijine în continuare astfel de inițiative, cum este cea a noastră, deoarece doar prin colaborare putem contribui la dezvoltarea României.

Având susținerea partenerilor și a comunității, promitem să dezvoltăm noi proiecte de anvergură, să organizăm evenimente și să extindem aceste activități nu doar în Cluj-Napoca, ci și în celelalte orașe importante din România, începând cu București și continuând cu Timișoara, Iași, Constanța și multe altele.

Multumim partenerilor TeraPlast, Erste Asset Management Romania XTB Online Trading, TOKERO Crypto Exchange, WAM, Humans.ai, BabylonGarden.com si BroWinery și tuturor speakerilor: Radu Hanga (Președinte BVB), Conf. Dr. Dragoș Păun (Facultatea de Business, UBB Cluj), Răzvan Raț (Director General Adjunct BRK), Daniela Șerban (Președinte ARIR), Alexandru Stânean (CEO Teraplast), Cătălin Chiș (Director General, Președinte CA la Life is Hard, Daniel Tamaș (CEO WAM), Flavius Jakubovicz (Managing Partner JASILL Accounting & Business), Sergiu Vasilescu (Managing Partner VDlaw Group), Alexandru Hobincu (Crypto/Forex Trader)

Rămaneți aproape fiindcă urmează o perioadă în care vom pune în practică o mulțime de proiecte și evenimente la care vă invităm să participați în număr cât mai mai mare.

Despre Invest Club:

Invest Club este cea mai mare comunitate de investitori din România care își propune să dezvolte și să promoveze educația financiară în România. Echipa Invest Club organizează evenimente și proiecte menite să faciliteze networking-ul, să încurajeze investițiile și să sprijine dezvoltarea pieței de capital din România.

Pentru a vă înscrie în comunitatea Invest Club și pentru a avea acces la toate facilitățile clubului, vă rugăm să accesați site-ul nostru și să vă deschideți un cont aici: https://bit.ly/cont-investclub


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
1 thoughts on “Invest Club a lansat primul HUB de investitori la bursă din România. Paul Maior, președinte Invest Club: “Un moment istoric pentru piața de capital din România”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.