Cât te costă o vacanță la schi de Crăciun. România versus Austria

Foarte mulți români aleg să își petreacă sărbătorile de iarnă la munte, iar pentru pasionații de schi este o ocazie cu atât mai bună.

Unii optează pentru un concediu în țara noastră, pe când alții pleacă peste hotare, unul dintre criteriile ce fac diferența fiind sumele pe care turiștii ajung să le scoată din buzunar. Ofertele curg deja, iar rezervările se pot face de pe acum.

Cât costă o vacanță la schi de Crăciun în România

Pentru un sejur de patru zile, în intervalul 23-27 decembrie, la Predeal, un hotel de trei stele cere 1.182 de lei, pentru doi adulți.

În aceleași condiții, un hotel de patru stele cere 1.904 lei, cu mic dejun inclus.

La o pensiune, costurile ajung la 1.212 lei.

Pe de altă parte, se pot închiria și apartamente. De exemplu, pentru un apartament cu trei camere și două băi, ar trebui să scoateți din buzunar 2.260 de lei.

În aceleași condiții, dar în Poiana Brașov, un hotel de patru stele cere 5.943 de lei, cu mic dejun inclus.

La o vilă de trei stele prețul este de 2.994 de lei, tot cu mic dejun inclus.

Închirierea unei cabane cu trei camere și două băi ajunge la 5.600 de lei, iar un apartament cu două camere și o baie costă 1.890 de lei.

O pensiune cere 1.874 de lei, tot cu mic dejun inclus, iar un hotel de trei stele 1.560 de lei.

Pentru aceleași criterii, dar de această dată în Păltiniș, un hotel de patru stele solicită 4.800 de lei, cu mic dejun inclus.

Un hotel de trei stele ajunge la 2.160 de lei, cu mic dejun și cină incluse.

Pentru o pensiune trebuie să scoateți din buzunar 846 de lei, iar un apartament cu patru camere și două băi ajunge la 2.665 lei.

Un hotel de patru stele, în Sinaia, cere 2.259 de lei, cu mic dejun inclus. Un alt hotel, de trei stele, cere 766 de lei.

Costul la o pensiune ajunge la 2.520 de lei, iar pentru un apartament cu două camere trebuie să scoateți din buzunar 1.625 de lei.

Cât costă o vacanță la schi de Crăciun în Austria

Pentru un sejur de patru nopți, în intervalul 23-27 decembrie, pentru doi adulți, un hotel de patru stele din Tirol, Austria, cere 5.162 lei, cu mic dejun și cină incluse.

Pentru aceleași condiții, dar la un hotel de trei stele, trebuie să scoateți din buzunar 2.079 de lei.

Un apartament cu o cameră ajunge la 2.483 de lei, iar o cameră la o pensiune ar costa 2.199 lei.

Pentru aceleași condiții, un hotel de patru stele, din Innsbruck, cere 5.959 de lei, pe când unul de trei stele 3.742 de lei.

Pentru închirierea unei garsoniere ar trebui să plătiți 2.485 de lei, iar o cameră la pensiune ar costa 1.670 de lei.

Un hotel de patru stele, de această dată din Zell am See, cere 5.535 de lei, pe când unul de trei stele costă 4.183 de lei, cu mic dejun inclus.

Un apartament cu două camere, tot în Zell am See, ar costa 4.821 de lei, iar o cameră la pensiune este 2.417 lei.

Un hotel de patru stele, dar în Ischgl, cere 7.367 de lei, pe când unul de trei stele solicită 2.997 lei, cu mic dejun inclus.

Pentru un apartament cu două camere ar trebui să plătiți 6.879 de lei, iar o cameră la pensiune ar fi 1.889 de lei, cu mic dejun inclus.

Sursa: ziare.com


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.