Salesforce este în discuții pentru a cumpăra Slack, tranzacția ar putea fi anunțată săptămâna viitoare

Salesforce (CRM) este în discuții pentru a achiziționa compania Slack Technologies (WORK), iar tranzacția ar putea fi anunțată imediat săptămâna viitoare, potrivit unei persoane familiare cu această chestiune.

Acțiunile Slack s-au închis cu aproape 38% mai multe miercuri, după ce Wall Street Journal a raportat pentru prima dată că Salesforce a purtat discuții pentru a cumpăra compania. Salesforce, al cărui stoc s-a închis miercuri cu 5%, este programat să își lanseze veniturile fiscale din trimestrul trei săptămâna viitoare.

Nu este clar cât de mult ar valora afacerea, dar capacitatea de piață a lui Slack a crescut la peste 20 de miliarde de dolari în urma raportului original al WSJ.

Salesforce a fost în plină achiziție , profitând de creșterea capitalului de piață din ultimii ani pentru a cumpăra companii în creștere. A achiziționat MuleSoft pentru 6,5 miliarde de dolari în 2018, cea mai mare afacere a companiei până atunci, pentru a ajuta la conectarea aplicațiilor cloud. Anul următor a cheltuit mai mult de două ori suma pe Tableau, achiziționând compania de vizualizare a datelor pentru 15,3 miliarde de dolari.

Slack ar fi una dintre cele mai mari oferte de software realizate vreodată pentru industrie. S-ar clasa printre achizițiile IBM de la Hat Hat în valoare de 34 miliarde USD în 2019, achiziționarea LinkedIn de 27 miliarde USD de LinkedIn în 2016 și achiziția WhatsApp de Facebook de 19 miliarde USD în 2014.

Acțiunile Microsoft, care concurează cu Slack prin ofertele sale Teams , au scăzut ușor în raport. Microsoft concurează deja cu Salesforce în software pentru urmărirea clienților. În 2016, TechCrunch a raportat că Microsoft a analizat cumpărarea Slack cu până la 8 miliarde de dolari, dar nu s-a produs nicio tranzacție. Mai târziu în acel an, Microsoft a introdus aplicația de comunicare Teams.

„Concurentul nostru principal este în prezent Microsoft Corporation”, a spus Slack când a încercat să devină o companie publică în 2019. Microsoft are o bază mare de clienți pe care a reușit să o convertească în echipe, iar Salesforce ar putea oferi Slack un beneficiu similar.

Slack a spus ultima dată în octombrie 2019 că avea peste 12 milioane de utilizatori activi zilnic.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.
TAG | 103 views

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.