Smarter_way_USA

Uber cumpără serviciul de food-delivery Postmates pentru 2,65 miliarde USD

Uber a cumpărat serviciile de livrare a alimentelor Postmates, au anunțat cele două companii.

Uber a fost anterior la concurs pentru a cumpăra serviciul de livrare a alimentelor rivale GrubHub, dar discuțiile s-au descompus deoarece cele două companii nu au putut fi de acord cu un preț, iar compania de partajare a devenit frustrată de ceea ce percepea ca o tactică de blocare, după cum a raportat CNBC anterior. Grubub a vândut în schimb serviciului european de livrare a alimentelor JustEatTakeaway la începutul lunii iunie.

Puteti investi in actiunile UBER prin platforma aceasta https://bit.ly/actiuni-uber sau aceasta https://bit.ly/3f4dJRp

Uber efectuează servicii bancare de livrare a alimentelor pentru a ajuta la susținerea activității sale în timpul pandemiei coronavirusului, deoarece cererea de partajare a călătoriei a scăzut. În apelul său de venituri din primul trimestru, Uber a spus că veniturile brute din rezervările pentru segmentul său Rides au scăzut cu 80% în aprilie față de un an în urmă, în timp ce veniturile brute din rezervările din Eats au crescut cu peste 50% în aceeași perioadă.

Postmates este al patrulea cel mai mare serviciu de livrare a alimentelor din SUA, prin cota de piață și s-a luptat să concureze la nivel național împotriva DoorDash, GrubHub și Uber Eats. Cu toate acestea, compania a avut succes în anumite zone urbane, cum ar fi Los Angeles și Miami.

Poștașii ar fi depus în mod confidențial pentru un IPO în februarie 2019, dar a întârziat să ofere mai târziu în acel an pe fondul deteriorării condițiilor de piață și a concurenței dure, potrivit Recode.

De asemenea, colegii de poștă au avut în vedere relansarea procesului IPO, precum și o ofertă de la o companie de achiziție cu scop special (SPAC) – în esență o companie de tip shell care există exclusiv pentru a lua o altă companie publică, a raportat anterior CNBC. Compania cu sediul în San Francisco a fost evaluată la 2,4 miliarde de dolari în ultima sa etapă de strângere de fonduri din septembrie, a spus Reuters.

Puteti investi in actiunile UBER prin platforma aceasta https://bit.ly/actiuni-uber sau aceasta https://bit.ly/3f4dJRp


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.