Smarter_way_USA

Cele mai ieftine bilete de avion sunt rezervate cu 56 de zile inainte de data plecarii. Ce zi este cea mai ieftina

Cele mai ieftine bilete de avion sunt rezervate cu 56 de zile înainte de data plecării, când consumatorii pot economisi, în medie, 28% din costuri. La polul opus, cele mai scumpe bilete sunt acelea rezervate în ziua plecării.

Portalul a analizat peste 13,2 miliarde de prețuri pentru zboruri pentru cele mai populare o sută de rute. Zborurile de seară, între orele 18:00 și 00:00, au cele mai mici prețuri, de obicei. În general, zborurile sunt mai scumpe dimineața și la prânz, înainte de ora 15:00.

Cumpara ieftin BILETE DE AVION de aici!

Studiul mai arată că ziua de marți este, în general, cea mai ieftină zi pentru zbor, în timp ce sâmbătă este, de obicei, cea mai scumpă zi a săptămânii pentru a rezerva zborul.

„Decembrie este una dintre cele mai aglomerate luni în aeroport, când românii pleacă de Crăciun și de Anul Nou. Ca și când în luna respectivă prețurile nu ar fi deja sunt suficient de ridicate, popularitatea în rândul cerințelor de zboruri în decembrie determină, de asemenea, creșterea prețurilor de zbor”, arată un comunicat al platformei.

Potrivit momondo România, ziua și ora plecării sunt factori care influențează, de asemenea, prețurile zborurilor.

„Pe lângă cea mai bună perioadă pentru a face o rezervare, în studiul nostru anual de zboruri am descoperit că prețurile pot varia enorm și în funcție de ziua și ora plecării, cele mai scăzute fiind de obicei în zilele de marți și cele mai ridicate în zilele de sâmbătă. Diferența medie de cost pentru zbor este de 11% între aceste două zile ale săptămânii”, a afirmat purtătorul de cuvânt al platfornei, Mircea Giurcă.

Când vine vorba de sărbătorirea Crăciunului și a Anului Nou în străinătate, Bangkok ar fi cea mai populară destinație în rândul românilor în acest an, susține platforma.

Momondo.ro este un motor de căutare independent și gratuit, care compară cele mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri și închirieri auto la nivel global. Platforma are birouri în Copenhaga și este prezentă pe 35 de piețe internaționale.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.