Smarter_way_USA

Ethena (ENA) se listează pe Binance Launchpool. V-ati pus BNB-ul la treaba?

Binance a anuntat recent Ethena (ENA), al 50-lea proiect pe Launchpool, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor avea ocazia să genereze tokenuri ENA prin farming.

Vei putea obține tokenuri ENA pe parcursul a 3 zile, începând cu 2024-03-30 00:00 (UTC) iar Binance va fi, primul exchange care va lista tokenul ENA:

Binance va lista apoi ENA la 2024-04-02 08:00 (UTC) și va deschide tranzacționarea cu perechile ENA/BTC, ENA/USDT, ENA/BNB, ENA/FDUSD și ENA/TRY. Eticheta Seed va fi aplicată la ENA.”

Mișcarea strategică a Binance marchează angajamentul exchange-ului de a promova lichiditatea și accesibilitatea pe piața crypto, oferind traderilor opțiuni de a se implica în proiecte emergente precum Ethena.

Detalii despre Ethena Launchpool

Anunțul oficial de la Binance oferă informații clare despre programul Ethena Launchpool, inclusiv detalii despre cantitatea totală de tokenuri, recompense și termeni de staking.

 • Token Name: Ethena (ENA)

 • Max Token Supply: 15,000,000,000 ENA 

 • Launchpool Token Rewards: 300,000,000 ENA (2% of max token supply)

 • Initial Circulating Supply: 1,425,000,000 ENA (9.5% of max token supply)

 • Smart Contract Details: Ethereum

 • Staking Terms: KYC required 

 • Hourly Hard Cap per User: 

  • 333,333.33 ENA in BNB pool

  • 83,333.33 ENA in FDUSD pool

Cantitate maximă de tokenuri: Programul are o cantitate totală de 15 miliarde ENA, din care 300 de milioane ENA sunt rezervate pentru recompense sub formă de tokenuri Launchpool, ceea ce reprezintă 2% din cantitatea totală de tokenuri. Participanții la program se pot aștepta la recompense semnificative.

Primul tiraj: Cantitatea inițială în circulație a tokenurilor ENA este fixată la 1.425.000.000 ENA, reprezentând 9,5% din cantitatea totală de tokenuri.

Blockchain și KYC: Ethena rulează pe blockchain-ul Ethereum și aplică reglementări de staking care necesită verificarea KYC (Know Your Customer), asigurând respectarea standardelor de reglementare și îmbunătățind securitatea pentru utilizatori.

Staking: Utilizatorii pot obține ENA prin staking de BNB și FDUSD.

Ethena Labs strânge finanțare de 14 milioane USD la o evaluare de 300 milioane USD

Dezvoltator de stablecoin USDe bazat pe Ethereum (ETH), Laboratoarele Ethena a strâns 14 milioane de dolari într-o rundă de finanțare pentru extinderea semințelor condusă de DragonFly, Bybit, OKX, Deribit și Gemini, cu participarea Brevan Howard Digital, Franklin Templeton, Galaxy Digital, Hashed, Nic Carter și firma sa Castle Island Ventures.

Compania intenționează să aloce noul capital pentru a facilita expansiunea echipei, recrutând ingineri cantitativi și directori de dezvoltare a afacerilor în regiunea asiatică. Cea mai recentă investiție a adus valoarea totală a companiei la $ 300 de milioane de.

Ethena Labs se concentrează pe dezvoltarea stablecoin-ului USDe. USDe operează pe platforma Ethereum și este garantat cu instrumente derivate. Abordarea sa pentru menținerea stabilității prețurilor implică acoperirea „delta-neutre” pe platforme centralizate și descentralizate. Cu alte cuvinte, USDe este susținut prin combinarea unei mize lungi ETH poziție și o poziție scurtă ETH.

Potrivit Ethena Labs, abordarea folosită asigură că pierderile sau câștigurile din oricare dintre poziții sunt echilibrate, rezultând un profil de rentabilitate exprimat în dolari SUA. Conceptul din spatele acestui lucru este analog cu strategiile convenționale de numerar și carry care implică trezorerie și contracte futures.

În plus, Ethena Labs oferă un alt produs – un instrument de economisire în dolari numit „obligățiune internet”. Această obligațiune permite acumularea de valoare prin sUSDe, versiunea mizată a USDe, captând atât randamentul natural din ETH mizat, cât și baza de pe piețele futures. Potrivit companiei, obligațiunea și-a menținut un randament anual de 12-20% în ultimele două luni.

În ceea ce privește alte detalii complexe și complete ale finanțării, compania a clarificat pe X că statisticile corecte ale rundei vor fi distribuite în curând.

Ethena Labs lansează public USDe

Odată cu primirea investiției, compania a anunțat oficial lansarea USDe stablecoin pentru public, după o lansare ascunsă anul trecut, câștigând rapid peste $ 224 de milioane de în valoare totală blocată (TVL).

Pentru a crea USDe, Ethena Labs le permite utilizatorilor să depună dolari SUA, Ethereum sau jetoane lichide de miză ca garanție.

Fondată în 2023, Ethena Labs, cu sediul în Portugalia, consideră USDe ca un instrument de transformare pentru implicarea utilizatorilor în piața criptomonedei. În comparație cu omologii săi tradiționali, stablecoin prezintă mai multe avantaje, oferind o opțiune pentru investitorii care doresc să se expună la ecosistemul criptomonedei fără preocuparea de volatilitatea prețurilor. Recent, platforma a primit sprijin de la Binance Labs după ce a participat la programul său de incubare al sezonului 6.

Noua investiție urmează să accelereze expansiunea și creșterea operațiunilor Ethena Labs, contribuind în continuare la dezvoltarea USDe și stabilindu-i prezența robustă pe piața criptomonedei.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.