Smarter_way_USA

North Bucharest Investments lansează achiziția imobiliară cu crypto în parteneriat cu TOKERO

Compania de investiții și intermediere imobiliară North Bucharest Investments (NBI) anunță parteneriatul cu TOKERO, platforma de schimb criptomonede și specializată în tranzacții imobiliare. Toate tranzacțiile imobiliare NBI pot fi realizate acum și cu ajutorul monedelor virtuale/digitale.

“Într-o eră în care criptomonedele devin din ce în ce mai populare și se dovedesc a fi nu doar o investiție, dar și o modalitate de plată tot mai accesată, am decis să urmăm cele mai noi tendințe financiare și în cadrul companiei North Bucharest Investment. Astfel, orice cumpărător poate să plătească în criptomonede, iar vânzătorul poate să păstreze criptomonede, sau poate să le convertească în Lei sau Euro. Prin intermediul serviciului implementat de Tokero propunerea de plată în criptomonede va ajuta la creșterea numărului de tranzacții imobiliare, dar și a volumului de plăți cu monede virtuale,” declară Vlad Musteață, CEO al North Bucharest Investments.

TOKERO este o platforma de schimb criptomonede care verifică sursa fondurilor cumpărătorului în calitate de entitate acreditată. Totodată, facilitează schimbul de monedă în funcție de dorința expresă a cumpărătorului și vânzătorului, informează și asigură suport pentru tranzacțiile imobiliare atât vânzătorului, cumpărătorului cât și agenției intermediare. În plus, prin procedura de lucru implementată, TOKERO ajută și la recomandarea de servicii notariale cu expertiză în realizarea achizițiilor cu criptomenede care se pot dovedi dificil de înțeles chiar și pentru experții foarte buni dar care nu au fost implicați până acum în astfel de tranzacții.

“Ne dorim să deschidem piața tranzacțiilor imobiliare cu criptomonede, pentru că am observat o nevoie de extindere în această direcție. Colaborăm cu cei mai buni specialiști în domeniu și pentru a îndeplini toate regulile legislației în vigoare. TOKERO poate furniza inclusiv Scrisori de Bonitate care să ateste existența valorilor crypto cu echivalent în EURO/Ron în conturile și adresele clienților asociate unui CNP specific. Se elimină astfel grija dacă Cumpărătorul este solvabil sau nu și se evită situațiile de anulare a tranzacțiilor,” spune Marius Morra, CEO și cofondator al TOKERO.

Soluțiile oferite în parteneriatul dintre North Bucharest Investment și TOKERO, se adresează atât persoanelor fizice cât și juridice.

Background NBI:

North Bucharest Investments (NBI) este un grup de companii din segmentul imobiliar rezidenţial, ce activează pe două linii de business – activitate investiţională şi servicii de intermediere. NBI Group a fost fondat în anul 2011, în Republica Moldova, de omul de afaceri Vlad Musteață, iar din vara anului 2022 a intrat și pe piața din România. Grupul NBI a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 25 de  milioane de lei, cifră susţinută de cele peste 130 de tranzacţii derulate în România. Pentru anul 2023, compania preconizează dublarea cifrei de afaceri. NBI gestionează cele mai importante ansambluri rezidențiale din zona de Nord a Capitalei, iar activitatea companiei se diferențiază prin servicii dedicate de digital marketing, consultanță de vânzări cu experiență în vânzarea ansamblurilor rezidențiale noi și o comunicare customizată a ansamblurilor din portofoliu pe social media (LinkedIn, Instagram, TikTok, Facebook), toate acestea maximizând rezultatele de vânzări ale tuturor ansamblurilor rezidențiale din portofoliul companiei.

Despre TOKERO:

Compania TOKERO fost lansată în anul 2018 și este liderul de piață în România în industria sa. TOKERO fost prima platformă din România care a listat Elrond, actualmente MultiversX, proiect devenit de referință internațională. Compania a câștigat premiul pentru cel mai bun exchange din România la Crypto Expo Europe, ediția 2023, și a tranzacționat până în prezent volume de peste 150  de milioane de euro.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.