Smarter_way_USA

Românii de la MultiversX (Elrond), în parteneriat cu gigantul chinez Tencent. Ce preț mai are EGLD

Sibienii de la MultiversX (fostul Elrond) anunță, joi, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, un  parteneriat cu gigantul IT chinez Tencent, explorând inclusiv posibilitatea unor programe privind crearea unui hub pentru startup-uri. UPDATE: Prețul EGLD, criptomoneda fostului Elrond, a urcat brusc după anunțul privind parteneriatul românilor cu chinezii.

Mai exact,  firma românească spune că a intrat într-o  „colaborare strategică” cu Tencent Cloud, ramura responsabilă cu serviciile cloud a Tencent, un colos chinez cu venituri de circa 86 de miliarde de dolari pe an.

„Împreună, cele două companii își propun să exploreze noi direcții către crearea de oportunități în cadrul Web3 și Metavers, prin intermediul rețelei blockchain și suitei de produse dezvoltate de MultiversX” – a anunțat MultiversX.

MultiversX a dezvoltat o rețea blockchain care permite companiilor IT terțe să creeze aplicații.

La rândul său, Tencent Cloud poate „oferi un suport tehnologic companiilor și dezvoltatorilor Web3”, „utilizând o rețea cu performanțe globale în materie de putere de calcul, stocare și tehnologii media” – crede MultiversX. Astfel, românii consideră că „sinergiile existente” între MultiversX și Tencent Cloud  „au fost amplificate de prezentarea celor trei produse strategice Metavers de către MultiversX – xPortal, xFabric și xWorld, și de angajamentul Tencent Cloud față de Web3 și Metavers”. De asemenea, chinezii de la Tencent Cloud „vor putea să beneficieze de soluțiile MultiversX, care variază de la o interfață no-code pentru lansarea de aplicații și chiar blockchain-uri, până la un portal intuitiv care are rol de punte între lumi și un întreg set de instrumente Metavers”.

În plus, firma românească susține că rețeaua MultiversX este alcătuită din „peste 10.000 de servere”, care „vor avea în curând o nouă opțiune de a rula serviciile de infrastructură la performanțe ridicate, sigure și fiabile prin Tencent Cloud”.

„Mai mult, direcțiile de colaborare care sunt explorate se extind la inițiative comune pentru viitoarele evenimente dedicate developerilor și programe privind crearea unui hub pentru startup-uri” – mai spune MultiversX referitor la parteneriatul cu Tencent Cloud.

Cei doi parteneri explorează și „posibilitatea de a rula un nod de validator prin care să contribuie în mod direct la securizarea rețelei MultiversX”.

„Focusul MultiversX pe crearea fundamentului ce poate susține un ecosistem global, scalabil, deschis, compozabil și interoperabil de aplicații Web3, și lumi în Metaverse, este factorul definitoriu în parteneriatul strategic cu Tencent Cloud. Suntem încântați să lucrăm cu Tencent Cloud și să dezvoltăm această viziune” – spune Beniamin Mincu, CEO și cofondator MultiversX.

„De la furnizarea celei mai robuste infrastructuri la scară largă și până la crearea unui hub pentru soluții cloud, ne propunem să sprijinim comunitatea globală Web 3.0 în adoptarea de tehnologii esențiale care să faciliteze conexiuni mai profunde între lumile virtuale și cele reale” –  spune Leo Li, Vice Președintele pentru Europa a Tencent Cloud International.

Între timp, EGLD, criptomoneda românilor de la MultiversX (Elrond), era cotată, joi, în jurul orei 17.00, la 46 de dolari, în creștere cu 43% față de nivelul cu care a început anul 2023, conform datelor de pe Coinmarketcap. Aflată în creștere constantă de la începutul anului 2023, EGLD este totuși mult sub nivelurile sale maxime, din noiembrie 2021, când a sărit și de 490 de dolari.

Traiectoria EGLD este în linie cu evoluția principalelor criptomonede, de fapt. Bitcoin a ajuns joi, la ora transmiterii acestei știri, la 24.431 de dolari, în creștere cu circa 50% față de nivelul cu care a intrat în anul 2023, potrivit datelor de pe Coindesk.

UPDATE, ora 17.42: După anunțul oficial privind parteneriatul MultiversX-Tencent, EGLD a crescut brusc la 53 de dolari, o majorare cu 15% în mai puțin de o oră.

 

pret egld

 

Foto: Coinmarketcap.com

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




2 thoughts on “Românii de la MultiversX (Elrond), în parteneriat cu gigantul chinez Tencent. Ce preț mai are EGLD

  1. InstaPress

    Felicitari Sibienilor de la MultiversX pentru parteneriatul strateigic cu Tencent Cloud! Acest acord ofera oportunitati excelente pentru dezvoltatori si startup-uri, produse care pot fi si mai competitive. Acest parteneriat este de bun augur pentru criptomoneda EGLD, care are un tremend potential de crestere in viitor. 🎉

    Reply
  2. faude

    atins vine chiar si 90 de dolari.

    Felicitari oamenilor de la MultiversX pentru aceasta colaborare strategica! Acest parteneriat dintre o companie romaneasca si unul dintre cele mai mari jucatori IT din China aduce beneficii in ambele directii si reprezinta o dovada ca se poate reusi prin curaj si prin tehnologia avansata. Mai mult, aceasta colaborare vine ca un suflu proaspat pentru sectorul de tehnologie si de dezvoltare Blockchain. Este fara indoiala un moment inovator pentru industriile de tehnologie si finante din Romania si un exemplu pentru alte firme. Speram ca aceasta colaborare sa produca rezultatele dorite si un viitor mai bun pentru dezvoltatorii blockchain!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.