Smarter_way_USA

Care sunt cele mai bune alternative la ChatGPT în 2023

ChatGPT a dus inteligența artificială la un nou nivel, care este tot mai accesibil publicului. Inteligența artificială este un domeniu cu o dezvoltare rapidă, având potențialul de a îmbunătăți modul în care oamenii interacționează cu tehnologia.

AI este mină de aur în analiza predictivă

În prezent, inteligența artificială este folosită în diverse industrii, de la cea auto și până la sfera medicală, pentru a îmbunătăți procesele, a crește eficiența și a crea experiențe mai personalizate pentru clienți. De asemenea, IA este mină de aur în analiza predictivă, permițând companiilor să prezică mai bine tendințele viitoare.

În același timp, inteligența artificială poate identifica și analiza modele care ajută companiile să ia decizii importante. ChatGPT face parte dintr-o nouă generație de sisteme de IA care pot conversa, pot genera text lizibil la cerere și chiar pot produce imagini și videoclipuri inedite pe baza a ceea ce au învățat dintr-o bază de date vastă de cărți digitale, scrieri online și alte mijloace media.

Iată care sunt cele mai bune alternative pentru popularul ChatGPT în acest an.

1. Jasper Chat

Aceasta este o aplicație de chat AI dezvoltată de Jasper, care poate răspunde rapid la orice conversație, la fel ca un om. Poate oferi răspunsuri pe orice subiect și poate reformula și rescrie subiectele cu unele modificări.

Poate răspunde întrebărilor referitoare la viața de zi cu zi și poate traduce și scrie în mai mult  de 20 de limbi. Potrivit companiei, software-ul are răspuns la orice subiect mic și poate chiar să conceapă propriile idei.

2. Lamda

Sistemul AI Lamda a fost dezvoltat de Google pe baza unui singur model, care nu trebuie antrenat din nou pentru diferite conversii. Este un model de învățare continuă, încă în faza de cercetare. Poate să observe perspectiva oricărui obiect și să răspundă la întrebări despre un anumit subiect.

Cu toate acestea, modelul este antrenat să răspundă doar la texte. Potrivit lui Sundar Pichai, CEO Google, sistemul Lamda AI nu ia aceeași cale de două ori și învață conceptele pentru a răspunde la subiecte în mod diferit și într-o manieră care sună cât mai natural.

3. Chinchilla

Chinchilla se bazează pe modelul Chinchilla NLP, despre care se spune că provoacă ChatGPT și a învins deja modelele populare GPT-3 și Gopher. Dezvoltat de DeepMind, se estimează că va înlocui majoritatea modelelor populare.

IA poate calcula 70 de miliarde de parametri și are o putere de procesare extraordinară. Chinchilla este un model destul de nou, antrenat cu mai puțini parametri.

4. Socratic

Socratic este un sistem IA dezvoltat de Google pentru a ajuta elevii să rezolve anumite probleme. IA Socratic lucrează în mod constant pentru a oferi soluții și unele explicații. Elevii pot scana întrebările în formă tipărită sau scrisă de mână sau pot utiliza câmpul de căutare, iar AI va obține răspunsurile în câteva secunde.

5. Bloom

Bloom AI este dezvoltat de echipa Hugging Face. Este un model de limbă multilingv și cu acces deschis, antrenat folosind sute de GPU-uri puternice timp de aproximativ 3,5 luni. Se spune că este aproape la fel de puternic ca modelul GPT-3.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

 • XM – https://bit.ly/cont-xm (Your capital is at risk.)

 • Vezi reducerile de sezon din magazinele:

  eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


  Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


  Investește la bursă prin:

  76% din conturile CFD de retail pierd bani

  NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

  In ce investim la bursa ?

  Investeste in actiuni la bursa:
  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.