Smarter_way_USA

Oferte la telefoane de Black Friday 2022. Smartphone-uri la reducere

Telefoanele sunt printre cele mai vândute produse la reducere de Black Friday. Și anul acesta mulți români au ales să aștepte până de Black Friday 2022 pentru a-și schimba telefonul.

Când vine vorba de ales un telefon cu ocazia Black Friday, românii au două opțiuni: să își cumpere un telefon nou sau unul la mâna a doua. În ultima perioadă există variante de a achiziționa telefoane second-hand de pe site-uri autorizate care oferă inclusiv garanție, așa cum este flip.ro, care lansează ofertele de Black Friday 2022, joi, 10 noiembrie.

Magazine online recomanda de telefoane mobile:

  • eMag.ro – Cel mai mare magazin online din Romania. Aici gasiti de toate! 🙂
  • Cel.ro – magazin IT&C
  • Elefant.ro – tablete iPad, laptopuri, telefoane şi alte tipuri de electronice
  • Evomag.ro – gamă completă de produse electronice
  • F64.ro – variata gamă de echipamente fotografice, aparate foto, camere video, obiective si accesorii
  • iHunt.ro – telefoane rezistente la apă, șocuri, praf
  • QuickMobile.ro – telefoane noi, în rate, fără dobandă, fară abonament, gadgeturi și accesorii de top
  • CitGrup.ro – produse IT și electrocasnice second-hand

Cum alegi un telefon de Black Friday

Când alegeţi un telefon de Black Friday, fie că este nou sau la mâna a doua, sunt o serie de criterii după care trebuie să te orientezi:

Dimensiunea display-ului

Dimensiunea telefonului este foarte importantă în funcție de necesitățile fiecărui utilizator. Dacă vreți să vă uitați la filme, să vă jucați sau să faceți diferite task-uri, atunci e potrivit un telefon mare. Dacă e utilizat strict ca telefon sau comunicare, e potrivit unui cu ecran mai mic, pentru că e mai simplu de ținut în buzunar.

Camera foto

Cu cât este mai nou telefonul, cu atât este mai performantă camera. Dar specialiștii le recomandă utilizatorilor pentru care este important să facă poze bune cu telefonul lor să țină cont de unghiul de deschidere al camerei, nivelele ISO, numărul și tipul de lentile, dimensiunea pixelului sau autofocus-ul.

Sistemul de operare

Când vine vorba de sistemul de operare, alegerea este relativ ușoară, deoarece sunt doar două pe piață: Android și iOS. În funcție de acestea se alege în special brandul telefonului. Alegerea unui telefon mobil cu sistemul de operare iOS presupune implicit doar un model iPhone, pe când cele cu Android pot fi aproape orice alt model de la Samsung și Huawei până la Xiaomi, Oppo, Google Pixel, etc.

Telefoane iPhone la reducere de Black Friday 2022

Dacă alegi să cumperi un iPhone de Black Friday 2022 trebuie să știi că acesta folosește sistemul de operare iOS: acesta are un standard de securitate ridicat, are propriile aplicații și este ușor de folosit în relație cu alte dispozitive iOS. Ca minusuri, trebuie notat faptul că sunt aproape imposibil de personalizat, prețul este mult mai mare, nu au slot pentru card de memorie și multe aplicații din App Store sunt contra cost.

Telefoane Samsung reduse de Black Friday 2022

Samsung sunt considerate cele mai bune telefoane care rulează pe sistem Android. Avantajele acestor smartphone-uri constă în flexibilitatea ridicată, numărul mare de aplicații disponibile gratuit în Google Play Store, spațiul de stocare nelimitat pentru poze și posibilitatea adăugării unui card microSD. Dezavantajele sunt vulnerabilitățile din punct de vedere al securității, calitatea slabă a unui număr mare de aplicații, updateurile mult mai rare și faptul ca telefoanele sunt mai greu de utilizat pentru persoanele fără experiență.

Alte telefoane la ofertă de Black Friday 2022

Dacă nu sunteți hotărâți cu privire la un brand anume de telefon sau aveți un buget mai redus, puteți alege un alt telefon. Există o gamă mare de smartphone-uri pe piață din care să alegeți în funcție de nevoile pe care le aveți.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.