Smarter_way_USA

Newline Flex – monitor cu touch și cu Pen ce stimulează comunicarea și lucrul colaborativ

„Cel mai important aspect al oricărui produs grozav este cât de ușor este de utilizat pentru oricine.” Așa stă scris pe pagina de prezentare a Newline, lider mondial al pieței de monitoare interactive. Practic, 1 din 6 monitoare interactive ce populează sălile de întâlniri din clădirile de birouri, sălile de conferințe sau de curs din mediul educațional sunt produse de Newline.

Cu un portofoliu de modele cu diagonale cuprinse între 27 și 98 inci ce încorporează cele mai noi tehnologii din domeniu, Newline are răspunsuri pregătite pentru toate cazurile și situațiile de utilizare. Urmărind permanent solicitările utilizatorilor, departamentul de dezvoltare al companiei încorporează noile tehnologii astfel încât produsele să fie cât mai simplu de instalat, de configurat și de utilizat. Totul cu un design modern ce se integrează natural în spațiile în care se dorește a fi folosite și care stimulează comunicarea și lucrul colaborativ indiferent de domeniul de activitate al utilizatorilor.

FLEX – exprimă-ți creativitatea în spațiul de lucru digital

Modul în care studiem și muncim s-a schimbat radical în ultimii doi ani, biroul „de oriunde” având tendința de a deveni noul standard de normalitate. În paralel, nevoia de comunicare și de lucru colaborativ se accentuează și avem nevoie de instrumente de comunicare specifice mediului online care să ne ajute să transmitem mesajul mai eficient. Îndeplinind cerința de a înlătura barierele geografice, aceste instrumente trebuie să fie însoțite de alte atribute ce le permite să fie ușor de asimilat, într-un mod natural și confortabil, și de a fi integrate cu ecosistemul actual de dotari hardware, software și de comunicații.

Una dintre soluțiile integrate care sporește interactivitatea și atractivitatea prezentărilor Power Point sau a ședințelor de pe platformele online de videoconferințe ca Zoom, Teams sau Google Meet este Newline FLEX. Acest monitor all-in-one este mai mult decât o simplă fereastră către colegi, parteneri de afaceri sau către elevi. Newline FLEX integrează un ecran tactil cu diagonala de 27 inci ce poate fi folosit cu ajutorul unui pen, un set de microfoane și de boxe, precum și o camera video 4K.

Newline FLEX își cucerește utilizatorul încă de la primul contact, simplitatea conectării cu un singur cablu USB-C 3.1 eliminând problemele de interfațare audio, video și de date. În plus, permite încărcarea laptopului de pe care se face prezentarea datorită puterii de ieșire de 60W. Nu este, însă, obligatoriu să folosiți o conexiune USB-C, fiind disponibilă conectarea prin intermediul unui port HDMI 2.0.

Rezoluția 4K (3840 x 2160 pixeli) și contrastul 1000:1 asigură o calitate reconfortantă a imaginii, în timp ce camera video 4K cu tilt & turn și un câmp vizual de 1200 asigură interlocutorilor senzația de imersiune în spațiul utilizatorului. Suportul audio este de asemenea la cele mai înalte cote. Experiența superioară a sunetului este asigurată de sistemul de difuzoare high-end și de subwoofer, interlocutorii părând a fi în încăpere! La rândul său, utilizatorul se poate face mai bine auzit cu ajutorul sistemului de 8 microfoane cu echo cancellation.

Interactivitatea oferită de ecranul tactil este la cote înalte. Ecranul cu tehnologie P-Capacitive Touch permite utilizarea unui pen activ cu palm rejection, ceea ce înseamnă că acesta face diferența între presiunea aplicată de un pen și cea aplicată de utilizator prin sprijinirea (unei porțiuni a) palmei pe suprafața sa. Este încă un pas spre utilizarea naturală, similară cu cea a unei table sau a unui flipchart, instrumente obișnuite în sălile de curs sau de conferințe. Atașat magnetic pe partea laterală a ecranului, penul activ oferă experiența naturală a scrisului de mână, cu precizie ridicată și latență scăzută. Acesta este dotat cu două taste rapide încorporate ce permit utilizatorului să comute rapid la radieră sau să acceseze opțiunea de clic dreapta. Penul activ funcționează nativ cu Windows Ink, adnotările efectuate pe orice document putând fi salvate folosind orice software.

Specialiștii Newline au reușit să asambleze întregul set de caracteristici tehnice avansate într-un produs cu ergonomie remarcabilă. Toate componentele au fost integrate într-un panel ce poate fi instalat foarte bine pe birou cu un grad de înclinare ajustabil pentru ca utilizatorul să folosească penul în mod confortabil.

Fără limite de utilizare, accesibil tuturor

Indiferent de cifra de afaceri sau de mărimea companiei, Newline FLEX vine în sprijinul oricui dorește ca mesajele pe care le transmite și comunicarea cu partenerii săi de lucru să depășească barierele impuse de distanță. Un produs ușor de utilizat de către oricine, Newline FLEX deschide noi perspective de creativitate și productivitate.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

74% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.