Un nou lanţ de restaurante fast-food apare în România! Primul Popeyes se deschide în 2022

Apare un nou lanț de restaurante de tip fast-food în România. Primul restaurant va fi deschis în 2022. Sterling Cruise, firma care operează în franciză mai multe restaurante, printre care și Salad Box, aduce în țara noastră un nou band de restaurante, după ce a semnat un acord cu compania americană Popeyes.

Apare un nou lanț de restaurante de tip fast-food în România. Primul restaurant va fi deschis în 2022. Sterling Cruise, firma care operează în franciză mai multe restaurante, printre care și Salad Box, aduce în țara noastră un nou band de restaurante, după ce a semnat un acord cu compania americană Popeyes.

În următorii 10 ani firma locală își propune să deschisă în România 90 de unități Popeyes.

„Suntem nerăbdători să dăm vestea cea mare în România, unde avem planuri ambițioase de a aduce țării unul dintre cele mai populare restaurante de pe glob când vine vorba de pui prăjit. Popeyes e unul dintre brandurile de restaurante cu cea mai rapidă creștere în SUA. Pătrunderea pe piața din România demonstrează angajamentul nostru de a servi amestecul de mirodenii, arome și experiență pentru mai mulți oaspeți din întreaga lume”, a spus David Shear, preşedintele Popeyes pe pieţele internaţionale.

Popeyes intenţionează să ofere oaspeţilor săi o experienţă de „cea mai bună clasă” atât în restaurant, cât şi în online. Restaurantele sunt gândite să aibă ecrane digitale de comandă, serviciu de masă, servicii de comandă pe telefon şi servicii de livrare.

Înţelegerea cu Sterling Cruise este parte a planului de extindere a restaurantelor Popeyes în Europa. Lansat în 2014, Sterling Cruise operează peste 40 de restaurante în România și deține francize pentru branduri cum ar fi Taksim, Salad Box, Pep & Pepper, Boss Mini Burgers, Ai Sushi Bar, Resto Aperto sau Turkish Kitchen.

„Suntem incredibil de mândri că aducem faimosul Popeyes în România. Oaspeţii noştri vor adora experienţa Popeyes şi puiul incredibil care face acest brand atât de popular pe tot globul. În plus, această nouă intrare pe piaţă va contribuila economia României prin crearea a sute de noi locuri de muncă în următorii ani. Nu puteam fi mai entuziasmaţi”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Sterling Cruise, conform Verdictfoodservice.

Popeyes va concura pe piaţa de fast-food din România cu McDonald’s, KFC şi Burger King, Taco Bell.

Lanţurile de restaurante fast-food au fost cele mai profitabile chiar şi în plină pandemie de Covid. Lanțul de fast-food McDonald`s a înregistrat în primele trei luni ale anului 2021 afaceri de 4,2 miliarde de euro, în creștere cu 9% față de aceeași perioadă a anului trecut, depășind chiar și prognozele financiare. Raportate la primul trimestru din 2019, vânzările au crescut cu 7,5%.

În România sunt 88 de restaurante McDonald’s în 27 de oraşe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. Până în primăvara acestui an, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, având o echipă de aproximativ 5.000 de angajaţi.

Sursa: romaniatv.net


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.