Fiscul şi departamentul de Justiţie din Statele Unite ale Americii au lansat o investigaţie asupra Binance, cel mai mare exchange de criptomonede din lume. Autorităţile din SUA încearcă să descopere activităţi ilicite sau rolul pe care a ajuns să îl aibă compania în astfel de fapte.
Compania Binance Holdings este anchetată de procurorii departamentului de Justiţie din SUA şi de Fiscul american, în contextul în care autorităţile din SUA încearcă să descopere activităţi ilicite sau rolul pe care a ajuns să îl aibă compania în astfel de fapte.
Puteti investi in cryptomonede prin platformele:
- eToro – https://bit.ly/cumpara-bitcoin (Your capital is at risk.)
- xPortal – https://bit.ly/cont-xportal
- LDVbank – https://cutt.ly/tokero
- Binance – https://bit.ly/38Zy4UK
Ca parte a investigaţiei, specialiştii care anchetează activităţi de spălare de bani şi nereguli fiscale au căutat să discute cu persoane care cunosc detalii legate de „bucătăria” internă a Binance.
„Tratăm obligaţiile noastre legale cu maximă seriozitate şi lucrăm cu autorităţile de reglementare şi cu justiţia într-o manieră colaborativă. Am muncit din greu să construim un program solid de conformitate (n.org: compliance), care să incorporeze atât principiile împotriva spălării banilor cât şi instrumentele utilizate în general de instituţii financiare pentru a detecta şi a adresa activităţile suspicioase”, a declarat Jessica Jung, purtător de cuvânt al Binance.
Compania este condusă de Changpeng Zhao, un executiv cunoscut în lumea de tehnologie care promovează constant piaţa criptomonedelor şi care a reuşit să depăşească celelalte exchange-uri din lume în ultimii patru ani, în contextul în care Binance a fost fondată în 2017.
Firma a operat majoritar dincolo de lungul braţ al autorităţilor de reglementare, acesta fiind cazul cu majoritatea jucătorilor din această industrie. Compania a fost înfiinţată în Insulele Cayman şi are un birou în Singapore, însă nu are un sediu corporate central.
Totodată, firma de criminalistică specializată în blockchain Chainalysis – care are în portofoliul de clienţi şi agenţii federale americane – a concluzionat anul trecut după ce a analizat o serie de tranzacţii că prin Binance au trecut mai multe fonduri legate de activităţi criminale decât prin orice altă platformă de exchange.
Puteti investi la bursa prin platformele:
- eToro – https://bit.ly/cont-etoro (Your capital is at risk.)
- Trading212 – https://bit.ly/3f4dJRp
- Capital – https://bit.ly/3k2dJUs (Your capital is at risk.)
Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!
Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.
- Puteti investi la bursa aici https://bit.ly/cont-etoro (Your capital is at risk.) sau aici https://bit.ly/3f4dJRp (Your capital is at risk.) sau aici https://bit.ly/inregistrare-xtb (Your capital is at risk.) sau aici https://bit.ly/3k2dJUs (Your capital is at risk.)
- Mentorat de investiții la bursă: —>> https://bit.ly/2PvDpKZ
- Cursuri și ghiduri de investiții – De unde înveți să investești – https://bit.ly/2F7qg6w
- Inscrie-te in: Invest Club – Comunitatea Investitorilor din Romania.