Smarter_way_USA

1inch încheie un parteneriat cu Mercuryo pentru a se putea cumpăra active DeFi cu cardul

Datorită integrării cu Mercuryo, utilizatorii 1inch vor putea cumpăra active DeFi folosind un gateway fiat-on-ramp. Deoarece soluțiile DeFi găsesc o adoptare mai largă, este esențial să reduceți bariera de intrare în spațiul criptografic, permițând entuziaștilor să cumpere cripto pentru fiat într-un mod simplu și rapid.

Înainte de crearea 1inch, era imposibil să accesați toate DEX-urile simultane. Și mai rău, utilizatorii s-au luptat să-și configureze un portofel și au fost frustrați de taxele de comision.

Puteti investi in 1inch prin platforma: http://bit.ly/binance-1inch

Este timpul pentru o schimbare: de acum înainte pentru a ușura lucrurile chiar și pentru începători, Portofelul de 1 inch pentru iOS permite funcția fiat pentru milioane de oameni din întreaga lume, utilizând soluția Mercuryo fiat-to-crypto gateway.

Această actualizare face ca portofelul de 1inch să devină un adevărat punct de intrare unic către DeFi, oferind utilizatorilor acces la cea mai profundă lichiditate și la cele mai ieftine și mai sigure swap-uri dintr-o singură aplicație mobilă.

De ce rețeaua de 1inch încheie un parteneriat cu Mercuryo?

Mercuryo, o rețea de plăți transfrontalieră care oferă acces global la transferuri de bani rapide și ieftine, a colaborat deja cu peste 250 de lideri din industria criptografică. În urma abordării mobile-first, Mercuryo permite utilizatorilor să cumpere ETH, DAI, USDT folosind carduri bancare și metode de plată cu un singur clic prin Apple Pay și Google Pay în peste 180 de țări.

Mercuryo oferă o punte perfectă între lumile fiat și cripto și gestionează taxele blockchain pentru utilizatori, în timp ce portofelul de 1inch deschide întreaga lume DeFi. Astfel, această integrare este un mare pas înainte pentru comunitatea DeFi.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

„Până în prezent, unii utilizatori au fost descurajați să intre în spațiul DeFi, deoarece majoritatea opțiunilor existente pentru cumpărarea criptelor sunt prea complicate și incomode. Integrarea dintre 1inch și Mercuryo oferă tuturor un mod ușor de utilizat de a intra în spațiu, de a cumpăra cripto cu fiat și de a începe tranzacționarea sau de a păstra activele în siguranță”, spune Sergej Kunz, cofondator al rețelei de 1inch.

CEO-ul și cofondatorul Mercuryo Petr Kozyakov adaugă:

„Nu este posibil să ignori DeFi dacă te uiți la cât de rapid evoluează industria. Vedem o mare cerere din partea utilizatorilor și partenerilor noștri pentru a permite soluții fiat-on-ramp pentru entuziaștii DeFi. Și suntem mândri că suntem integrați în portofelul de 1 inch, întrucât prețuim puterea comunității sale de susținere.”

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

 • XM – https://bit.ly/cont-xm (Your capital is at risk.)

 • Vezi reducerile de sezon din magazinele:

  eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


  Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


  Investește la bursă prin:

  76% din conturile CFD de retail pierd bani

  NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

  In ce investim la bursa ?

  Investeste in actiuni la bursa:
  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.