Smarter_way_USA

Horoscop bani 16 februarie 2021. Racii văd oportunități peste tot, Leii se apropie de o cotitură la capitolul finanțe

Horoscop bani 16 februarie. În general, perioada este foarte bună financiar pentru toate zodiile. Există însă unele hopuri pentru unii nativi, pe care cei cu tact le vor trece fără probleme.

Horoscop bani 16 februarie pentru Berbec

Întoarcerea Lunii în casa banilor vă va oferi o imagine mai bună asupra țelului. Veți avea suficient fler ca să atrageți banii. Veți face pași mai îndrăzneți și nu doar din punct de vedere al finanțelor, ci și al carierei.

Horoscop bani 16 februarie pentru Taur

Săptămâna începe cu un aspect bun favorizat de Venus în sectorul carierei. Venus, planeta banilor, vă alimentează și încrederea profesională, atrage oportunități și direcționează lucrurile într-o direcție profitabilă.

Horoscop bani 16 februarie pentru Gemeni

Ești încrezător în capacitatea ta de a face bani după regulile tale. Acest lucru se datorează parțial vizitei Lunii în casa banilor săptămâna trecută. În plus, deoarece Marte îți influențează imaginația, iar Pluto este planeta care te poate ajuta să schimbi lucrurile, se pot ivi șanse de a-ți schimba atitudinea și percepția în cazul banilor. Vechile reguli dispar și poți să le scrii pe cele noi în timp înveți lecțiile trecutului.

Horoscop bani 16 februarie pentru Rac

Săptămâna trecută a fost extrem de benefică pe plan financiar și, deși aceleași planete sunt încă aici, mai scade influența lor benefică. De data aceasta dispui de inteligența de a găsi resurse financiare dată de Mercuri și de entuziasmul lui Jupiter de a vedea oportunități peste tot.

Horoscop bani 16 februarie pentru Leu

Săptămâna începe cu Luna care tocmai a părăsit sectorul tău financiar, permițându-ți să-ți începeți săptămâna cu un instinct bun pentru bani. Totuși vă apropiați de o răscruce sau de un punct de cotitură la capitolul finanțe. Dacă veți reuși să fiți practici și să nu vă lasăți angrenați în cheltuieli necumpătate totul va fi bine.

Horoscop bani 16 februarie pentru Fecioară

În cazul vostru, Luna s-a întors în casa banilor și nu pleacă până miercuri. Instinctele voastre financiare sunt atfel stimulate și vă va ajuta în orice probleme ați avea legate de bani. Este o șansă importantă pentru a vă actualiza nevoile și prioritățile financiare.

Horoscop bani 16 februarie pentru Balanţă

Nu vă este foarte clar ce trebuie să faceți ca să fiți relaxați financiar. Însă, cu sprijinul din ce în ce mai mare din partea lui Pluto, planeta schimbării și a revoluției, a rămâne într-o rutină financiară fără a lupta nu mai este o opțiune.

Horoscop bani 16 februarie pentru Scorpion

Săptămâna a început bine, având de partea voastră planeta banilor, pe Venus. Astăzi va fi o zi bună pentru venituri, dar vor apărea și tensiuni la locul de muncă. Dacă treceți cu bine peste acest hop, va trebui să puneți accentul pe cum gestionați banii pe care îi aveți.

Horoscop bani 16 februarie pentru Săgetător

Grație intrării Lunii în casa banilor încă de săptămâna trecută simțul tău pentru făcut bani este la cote înalte. Nu este încă apogeul, așa că fii cu băgare de seamă la orice ocazie și nu lăsa banii să zboare prea ușor din buzunare.

Horoscop bani 16 februarie pentru Capricorn

Venus vă favorizează capitolul bani în această perioadă. Tot ce aveți nevoie este o minte limpede, așa că nu împrumutați bani prea ușor în această perioadă.

Horoscop bani 16 februarie Vărsător

Se.anunță începutul celei mai profitabile perioade din 2021. Drumul de la teoretic la practic este mult mai scurt datorită conjucturii actuale, așa că mizați și câștigați.

Horoscop bani 16 februarie pentru Peşti

Ai un nas bun pentru bani. E un prilej bun pentru a-ți actualiza nevoile și prioritățile la capitolul finanțe. Ceea ce părea altă dată de neatins, poate deveni realitate, așa că fii cu ochii pe orice ocazie ai crezut în trecut că nu e viabilă.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.