Smarter_way_USA

Black Friday continua la PCGarage. Vezi cele mai bune telefoane ieftine pe care le poți cumpăra anul acesta

Smartphone-urile au devenit din ce în ce mai bune și acum putem găsi produse de calitate la un preț accesibil. Acestea sunt cele mai bune telefoane ieftine pe care să le cumperi de Black Friday.

În acest articol nu o să găsești cele mai ieftine smartphone-uri de pe piață pentru că asta este ușor, ci câteva modele cu un preț accesibil, dar și cu un design și specificații bune.

Realme 6

Așadar, primul model pe care ai putea să-l iei în considerare este Realme 6 și asta deoarece are un design frumos cu un spate care arată foarte bine. În al doilea rând, specificațiile sunt foarte bune și avem un procesor MediaTek cu opt nuclee, 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Bateria este de 4300 mAh și se încarcă repede la 30 de wați. De asemenea, ecranul este unul rapid cu o rată de refresh de 90 Hz. Rulează Android 10 și are cinci camere.

Xiaomi Poco X3

Dacă vrei și mai multă performanță, în această categorie de preț, atunci poate te interesează Xiaomi Poco X3. Acesta are un procesor mai bun, Snapdragon 732G, 6 GB RAM și o baterie mai mare de 5160 mAh. Spațiul de stocare intern este micuț la cei 64 GB, dar poate fi extins cu un card microSD. De asemenea, ecranul e bun pentru gaming cu 120 Hz și avem 4 camere pe spate și una în față.

Ce alte telefoane ieftine să cumperi de Black Friday

Redmi Note 9

Rămânem la Xioami deoarece compania are multe modele în această categorie de preț cu Redmi Note 9. Acesta nu este la fel de performant ca celălalte modele, având un procesor MediaTek, 4 GB, dar are 128 GB spațiu de stocare.

Sistemul de camere este cvadruplu format dintr-un senzor principal de 48 MP, ultrawide 8 MP, macro 2 MP și unul pentru adâncime de 2 MP. Ecranul este IPS și are o diagonală de 6,53 inci.

Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 reprezintă alegerea celor care apreciază produsele Samsung și vor să rămână în ecosistem. Ecranul lui A51 este unul Super AMOLED de 6,5 inci cu o densitate de pixeli de 405 ppi și are o perforație mică pentru camera de selfie. La interior găsim procesorul Exynos 9611, 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare extensibil cu un card microSD până la 1 TB. Ai amprentă sub display, iar bateria este de 4000 mAh și se încarcă la 15W.

Acestea sunt câteva dintre telefoanele ieftine și bune pe care merită să le cumperi de Black Friday.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.