Smarter_way_USA

XTB introduce 0% comision pentru acţiuni şi ETF-uri cu deţinere

XTB devine, începând cu 5 octombrie, primul broker cu prezenţă locală în România care oferă 0% comision la tranzacţionarea cu acţiuni cu deţinere şi ETF-uri cu deţinere, pentru un rulaj lunar de până la 100.000 Euro. Anunţul vine în contextul parteneriatului de imagine pe care compania l-a realizat cu Jose Mourinho, unul dintre cei mai performanţi manageri de fotbal din lume şi de două ori câştigător al UEFA Champions League.

XTB activează în România încă din anul 2008, fiind în prezent cel mai mare broker de instrumente derivate şi pieţe externe care este listat la bursă şi care are prezenţă locală.

“În cei peste 12 ani de activitate, am oferit investitorilor români resurse şi servicii de calitate, tehnologie avansată de tranzacţionare, produse competitive, programe educaţionale complexe, analize de specialitate.Toate demersurile noastre sunt orientate spre a oferi investitorilor cele mai avansate instrumente pentru a se dezvolta, a deveni traderi mai buni şi a obţine performanţe. Considerăm că parteneriatul cu marele Jose Mourinho reflectă valorile companiei si este reprezentativ pentru toate eforturile realizate de XTB pentru a câştiga poziţia de lider de piaţă şi pentru a seta la nivel de industrie cele mai înalte standarde de profesionalism, bune practici, credibilitate şi competitivitate”, a declarat Irina Cristescu, CEO al XTB România.

Ea a adăugat: “Comisionarea de 0% la tranzacţionarea de acţiuni şi ETF-uri este o dorinţă pe care investitorii români ne-au comunicat-o din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Ne bucurăm, aşadar, nespus să putem anunţa că eliminăm comisionul la tranzacţionarea de instrumente cu deţinere pentru rulaje lunare de până la 100.000 Euro. XTB devine astfel brokerul cu una dintre cele mai accesibile şi diversificate game de produse financiare de pe piaţa locală (peste 4.700 de instrumente financiare, de la CFD-uri pe Indici, Mărfuri, Acţiuni, ETF-uri, Perechi Valutare şi Criptomonede, până la Acţiuni şi ETF-uri cu deţinere)”.

XTB este unul dintre cei mai mari brokeri din lume care este listat la bursă, iar în România este lider de piaţă pe instrumente derivate şi pieţe externe.

“Obiectivul XTB a fost dintotdeauna acela de a fi alegerea numărul 1 a investitorilor, un one-stop-shop unic cu ofertă completă. În ultimii ani, am realizat demersuri extraordinare pentru a îmbunătăţi serviciile noastre – de la implementarea de programe educaţionale calitative care dau tonul la nivel de industrie, până la rafinarea constantă a funcţiilor platformei noastre premiate la nivel global, xStation. Acum, cu o ofertă ce presupune comisioane 0, deschidem uşa tuturor celor care sunt interesaţi să investească atât în acţiuni, cât şi în ETF-uri cu deţinere”, a declarat Omar Arnaout, CEO al grupului XTB.

“Prima jumătate a anului 2020 a fost marcată de o volatilitate peste medie pe pieţele financiare, care ne-a permis să înregistrăm rulaje record şi să creştem semnificativ baza de date a clienţilor noştri. Obiectivul XTB este să continuăm această creştere şi sunt convins că noua ofertă pentru acţiuni va atrage interesul atât al clienţilor noi, cât şi al celor existenţi, permiţându-ne să creştem şi să ne consolidăm poziţia pe piaţă la nivel global”, a adăugat Arnaout.

În prezent, XTB oferă comision de 0% pentru peste 2.000 de acţiuni cu deţinere listate la 16 dintre cele mai mari burse la nivel mondial, inclusiv New York Stock Exchange, London Stock Exchange, Bolsa de Madrid, Börse Frankfurt şi Warsaw Stock Exchange. În plus, peste 200 de ETF-uri, inclusiv din domeniul mărfurilor, industriei imobiliare şi obligaţiunilor, vor fi, de asemenea, oferite de XTB cu comision de 0%.Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.