Smarter_way_USA

Încălțăminte bărbați: ce alegi în sezonul estival?

Dacă femeile se bucură de o mare varietate în ceea ce privește ținutele de vară, domnii pot întâmpina uneori dificultăți în a găsi încălțămintea potrivită pentru sezonul estival. Vestea bună este că nu doar sandalele sunt opțiuni potrivite. Află mai jos ce articole din categoria încălțăminte bărbați nu trebuie să îți lipsească.

Pe www.nouamoda.com ai la dispoziție de o colecție generoasă de adidași, pantofi, sandale și nu numai, toate la prețuri speciale. Acum te poți bucura de calitate fără să cheltuiești o avere.

Adidașii extra-breathable – lasă pielea piciorului să respire

O pereche de adidași este perfectă în ținutele casual de vară, mai ales dacă au și caracteristica extra-resirabilității. Materialul folosit la confecționarea acestui tip de încălțăminte nu blochează circulația aerului și te bucuri de un plus de confort. Poți alege acest tip de încălțăminte pentru excursii și ieșiri în oraș.

Mocasini din material textil – confort și stil

Pentru ieșirile de seară la terasă poți alege o ținută comodă și ușor elegantă. Conferă un aer deosebit aspectului tău cu o pereche de mocasini din pânză de bună calitate. Aceștia sunt foarte comozi, sunt ușor de asortat și se potrivesc perfect sezonului estival.

Sandalele bărbătești de piele – încălțăminte clasică

Deși controversate în rândul bărbaților, alese atent și confecționate din materiale de calitate superioară, sandalele bărbătești pot aduce o notă nonconformistă unei ținute de birou sau uneia casual. Acestea sunt cele mai potrivite în vacanță sau plimbările ușoare în natură.

Pentru mai multe opțiuni și modele de încălțăminte bărbați, profită de reducerile de pe www.nouamoda.com. Ai posibilitatea de a comanda online, în siguranță, articole vestimentare și încâlțăminte în tendințe, la prețuri avantajoase. Explorează și celelalte categorii de pe site pentru o împrospătare completă a garderobei de vară sau pentru pregătirea sezonului rece.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.