Smarter_way_USA

5 sfaturi despre cum puteți face cumpărături în siguranță în Black Friday

Cele mai importante magazine online din Romania intra din nou in cursa de Black Friday, cea mai asteptata campanie de reduceri din an. Nu exista moment mai bun pentru a investi in articolele de care aveti nevoie, decat finalul lui noiembrie.

Black Friday este cea mai importanta zi pentru cumparaturi. In aceasta zi magazinele fac cele mai mari reduceri si este ziua in care se cumpara cel mai mult. Pentru unii Vinerea Neagra sau Black Friday cum ar spune americanii, reprezinta o placere, iar pentru altii este un chin.

Daca planuiti sa va faceti cumparaturile in magazine sau pe internet, este cazul sa va faceti de pe acum strategiile cu privire la cumparaturi.

Iata 5 sfaturi utile, despre cum puteti face cumparaturi in siguranta, ferindu-va de frauda legata de carduri:

Click aici pentru LISTA COMPLETA a magazinelor ce au reduceri de Black Friday

Folositi un card de economii

Cardurile de economii ofera 2 beneficii importante: protectia anti-frauda (ce insoteste cardurile obisnuite si va protejeaza de activitati neautorizate, limitand riscul cheltuielilor frauduloase) si pastrarea limitelor unui buget.

Folositi un card de cumparaturi

Daca nu doriti sa aveti un buget limitat sau alte piedici la cumparare, puteti opta pentru folosirea unui car de cumparaturi in Lunea Cibernetica. Acest tip de carduri includ sisteme anti-frauda, ce va protejeaza de plati neautorizate. Cardurile de debit nu ofera acest tip de protectie si in caz de frauda, banii urati sunt retrasi direct din contul de salarii.

Limitati-va la site-uri de incredere

Acest sat nu este util doar in Lunea Cibernetica. Daca faceti cumparaturi online, este indicat sa va limitati la site-uri de incredere, chiar daca gasiti oferte extrem de tentante, pe site-uri de care nu ati mai auzit, deoarece acest tip de site-uri apar doar cu ocazia sarbatorilor si dispar la scurt timp dupa acestea. Pentru a verifica daca un magazin online este sau nu de increde, este indicat sa cititi parerile cumparatorilor pe Google.

Aveti grija la ofertele care par prea bune ca sa fie adevarate

Daca cautati online si gasiti oferte extrem de avantajoase la iPad-uri si alte electronice, implicand niste preturi ireal de mici, puteti fi siguri ca nu sunt reale. Acest lucru este valabil si pentru haine de irma, jucarii si alte articole. Acest sfat este valabil si in cazul link-urilor misterioase si ofertelor primite pe email. De obicei acestea sunt inselatorii, menite sa va fure bani sau informatii, printr-un proces ce poarta numele de furt de informatii. Odata accesate, aceste linkuri pot instala virusi sau programe malware pe computer.

Folositi o parola diferita

Este indicat sa aveti parole diferite in cazul unor conturi diferite. Daca vi se cere sa va faceti un cont, pe un site, pentru a cumpara ceva, folositi o par0la diferita de celelalte, deoarece acestor tipuri de site-uri li se sparge baza de date, extrem de frecvent, de catre hackeri, asadar sub nici o forma nu este bine sa folositi acceasi parola ca si cea de email sau a contului bancar.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.