Smarter_way_USA

eMAG ora BLACK FRIDAY 2018: La ce oră începe Black Friday

eMAG ora BLACK FRIDAY: Toată lumea vrea să afle ora la care începe nebunia cu reduceri. Pe baza experienței din anii trecuți, vă spunem că BLACK FRIDAY la eMAG începe în jurul orei 06:00 – 07:00. Cu toate acestea, au existat ani când eMAG a spus START REDUCERI și mai devreme. În rândurile de mai jos, aflați ce s-a întâmplat din 2011 până în 2017.

Vezi oferta de Black Friday de la eMag!

eMAG ora BLACK FRIDAY: În 2011, BLACK FRIDAY la eMAG a început pe la 05:00 – 05:10. Au fost probleme în a-l ține online. În 2012, nebunia a început la  08:00. Un an mai târziu, reducerile au început la 07:00. În 2014, eMAG a început reducerile la ora 07:00. Anul următor, BLACK FRIDAY a început la ora 08:20, iar în 2016 la ora 06:55. În 2017, nebunia a început în jurul orei 07:00.

eMAG ora BLACK FRIDAY: Un lucru este cert – Black Friday la eMAG nu va începe mai târziu de ora 08:00 pentru că apoi lumea pleacă la serviciu sau la școală și nu va mai avea timp să prindă cele mai bune reduceri la produsele dorite.

eMAG ora BLACK FRIDAY: Ora eMAG BLACK FRIDAY. Dacă vreți să fiți siguri că nu ratați cele mai bune oferte, puteți sta cu ochii pe eMAG de la ora 06:00, dar este greu de crezut că va da startul atât de devreme. În orice caz, când vine vorba de BLACK FRIDAY fiecare secundă contează. În 2017, Xbox 360 a dispărut imediat după lansarea ofertelor. De asemenea, iPhone 7 și Galaxy S7 apăreau deja cu stoc epuizat pe eMAG. Ceea ce a fost surprinzător, față de anii trecuți, a fost că site-ul eMAG nu s-a blocat.

Vezi oferta de Black Friday de la eMag!

Ora nu este dată publicității și din rațiuni tehnice. Serverele ar fi mult prea încărcate

Una dintre explicațiile ce țin de faptul că ora de BLACK FRIDAY la eMAG nu este dată publicității ar fi următoarea: ca în fiecare an, se estimează un trafic record, mult peste anii precedenți. Întotdeauna, aşa s-a și întâmplat. Facem referire aici la numărul de vizitatori simultani. În mediul online, este important, pe de-o parte, volumul de trafic, dar şi distribuţia sa în timp. Concentrarea la oră fixă a sute de mii de vizitatori este fatală chiar pentru cele mai bune servere.

Să luăm drept exemplu cazul din 2012, de BLACK FRIDAY de la eMAG, când serverele au răspuns instantaneu în peste 95% din timp, dar a fost o perioadă de 20 de minute în care site-ul nu a fost online. Dacă s-ar fi anunţat ora exactă, probabil că perioada de cădere ar fi fost mai mare şi revenirea mult mai dificilă.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

74% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.