Mouse-ul perfect pentru gaming de la PC Garage

Black Friday la PC Garage a început de la miezul nopții, iar pasionații de gaming s-au înghesuit să cumpere cele mai bune produse disponibile. Există o ofertă bună la mauși.

Pentru un gamer adevărat, mouse-ul este o unealtă necesară pentru calitatea jocului. Așa că e bine să îți iei cele mai bune accesorii. De Black Friday la PC Garage a fost o colecție de mauși impresionantă și la reduceri bune.

Pe lângă monitoarele foarte bune, sistemele de gaming reușite și perifericele interesante, am făcut o selecție de mauși de gaming de la PC Garage de Black Friday.

Iată cele mai bune exemple:

Black Friday gaming – Razer DeathAdder Elite

Are o reducere bună la 260 de lei de la 350 de lei. E un mouse optic cu rezoluție maximă de 16.000 de dpi și o greutate de 105 grame. Switch-urile laterale pot fi folosite pentru click-uri. Evident că e cu fir. Îl găsești de cumpărat aici.

Dragon War Phantom V.2

Arată ca o navă spațială colorată și futuristă. Are doar 9.500 de dpi, 5 butoane și un cablu cu o lungime totală de doi metri. E la cel bun preț din istorie pe PC Garage. Nu e tocmai un mouse pentru gamerii hardcore, ci pentru cei amatori și care țin la un design futurist. Îl cumperi de aici.

Black Friday la PC Garage – Mionix Castor

Un discount semnificativ de 41% la un mouse mediu pentru gaming. E o formă adaptată pentru gamerii dreptaci, pentru că are o priză mult mai bună pentru ei. Oferă suport pentru cinci degete, iar pe suprafața mausului este un strat de cauciuc. Are 10.000 de dpi și îl găsești de cumpărat la PC Garage aici.

HyperX Pulsefire FPS

O reducere semnificativă de 40% la un mouse pentru gaming mediu, nu foarte avansat. Are 3.200 de dpi, 6 butoane și o greutate de 95 de grame. Este adaptat pentru FPS-uri, dar merge și la alte jocuri. Îl poți achiziționa de aici.

Razer Naga Hex V2

Un alt mouse de gaming de la Razer este acest Naga Hex V2 cu 16.000 de dpi cu 14 butoane. Se simte foarte bine în mână, se comportă bine pe diverse suprafețe și e ușor de configurat. Îl poți cumpăra la 250 de lei de aici.


Vezi reducerile de Black Friday:

eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Recommended investment platforms:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

Azi va recomandam:


Investeste in actiuni la bursa:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.