Black Friday la Ideall.ro: electrocasnice ieftine, cele mai căutate mărci

Black Friday a debutat la Ideall.ro la miezul nopții, când magazinul a dat drumul ofertelor la electrocasnice și electronice ieftine. Ideall.ro are în campania de Black Friday mai mult de 230.000 de electronice și electrocasnice, cu reduceri de până la 70%. Campania durează până pe 19 noiembrie.

De Vinerea Neagră, Ideall.ro a înregistrat, până la ora 12:00, comenzi de peste un milion de euro, depășind cu 40% rezultatele de anul trecut. 10-15% din produsele disponibile în stoc au fost epuizate în prima parte a zilei.

Cele mai căutate mărci au fost Arctic, Beko, Bosch, Gorenje, Hotpoint, Electrolux, Hansa, iar cele mai vândute categorii de produse au fost electrocasnicele mari și mici (mașini de spălat rufe, frigidere, cuptoare, plite, hote, mașini de spălat vase, roboți de bucătărie, fiare de călcat), precum și televizoarele.

Vârf de trafic de Black Friday la Ideall.ro

Vârfurile de trafic și comenzi pentru ediția din acest an a Black Friday au fost marcate între orele 00:00 – 1:00, imediat după lansarea campaniilor de reduceri, precum și între orele 7:00 – 10:00. Mai mult de 50% din accesările site-ului au fost făcute de pe mobil, însă cele mai multe comenzi au venit de pe desktop.

Până la finalul campaniei de Black Friday, Ideall.ro estimează vânzări de 3,5 – 4 milioane de euro, cu o creștere de 50% față de anul trecut. Clienții care comandă de pe Ideall.ro beneficiază de un portofoliu variat în ceea ce privește metodele de plată: pot plăti la livrare și pot beneficia de serviciul de deschidere a coletului, pot plăti cu cardul bancar sau pot opta pentru plata în rate de la 12 la 24 de luni, fără dobândă. De asemenea, echipa estimează că livrările vor ajunge în trei-patru zile lucrătoare la clienții din Capitală și din împrejurimi, fiind realizate cu personalul propriu.


Vezi reducerile de Black Friday:

eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Recommended investment platforms:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

Azi va recomandam:


Investeste in actiuni la bursa:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.