Black Friday la FashionUP: 70.000 de produse reduse

Black Friday este cea mai buna ocazie din an pentru a cumpara produsele dorite la preturi considerabil mai accesibile.

Dincolo de reducerile semnificative, gamele de articole sunt suplimentate si este o oportunitate excelenta de a achizitiona cadouri pentru cei dragi, avand in vedere apropierea sarbatorilor. FashionUP, unul dintre cei mai mari retaileri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de pe piata autohtona, s-a pregatit temeinic pentru ziua de 17 noiembrie, cand este marcata ziua de Black Friday in Romania. FashionDays, concurent direct, va avea de asemenea reduceri masive in aceeasi zi..

FashionUP va rasplati fidelitatea clientilor cu o multime de surprize de Black Friday, peste 200 de oferte si reduceri de pana la 90%. Pe langa cele 50.000 de produse deja existente in portofoliul magazinului, au fost adaugate 20.000 in plus special pentru Black Friday. Dintre acestea, 7.000 vor avea un pret unic foarte accesibil, de 69 lei. Printre brandurile premium care vor beneficia de reduceri se numara Trussardi, Versace Jeans, Cavalli Class, Levi’s, Dixie, Guess si Michael Kors.

“Am negociat cu furnizorii sa asigure stocuri suplimentare, mai ales pentru produsele-vedeta. Garantam ca toate preturile sunt cele mai bune din an”, a declarat Alin Stanciu, fondator FashionUP.

Pentru a face fata cu brio zilei de Black Friday, FashionUP a dublat echipa de Customer Care pentru a reactiona mult mai eficient la solicitarile clientilor. De asemenea, au fost suplimentate posturile de procesare din depozit pentru a asigura o livrare cat mai rapida a coletelor.

Cand incepe Black Friday 2017 la haine

Reducerile de Black Friday au startul pe 17 noiembrie la 00:00, insa cei care se aboneaza la newsletterul FashionUP vor primi un cod unic cu ajutorul caruia pot vizualiza ofertele pe 16 noiembrie la 22:00, cu doua ore inaintea tuturor. In plus, abonatii intra automat in cursa pentru doua premii inedite, oferite in parteneriat cu o agentie de turism. Premiile constau intr-o vacanta in Rhodos si o excursie pe Coasta Mediteraneana a Turciei, ambele de doua persoane.

In 2016, cel mai bine s-au vandut rochiile, paltoanele, gecile, botinele si pantofii sport. Anul acesta, preturile pentru rochii pornesc de la 49 de lei, pentru paltoane de la 69 de lei, iar pentru geci de la 99 de lei. Campania Black Friday la FashionUP se desfasoara in perioada 17-26 noiembrie, iar compania se asteapta la vanzari in valoare de doua milioane de euro si la peste 70.000 de produse vandute.

Compania a achizitionat recent magazinul online PiuStyle, care va fi varianta italiana a FashionUP. Anul 2018 se anunta, de asemenea, plin de surprize: extinderea pe piata din Italia deschide accesul catre noi furnizori si automat implica diversificarea produselor disponibile pe FashionUP.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Recommended investment platforms:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

Azi va recomandam:


Investeste in actiuni la bursa:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.