Smarter_way_USA

Black Friday 2016: sfaturi pentru o vânătoare eficienta de reduceri

Black Friday este, de multe ori, o experiență neplăcută, dominată de neîncredere și căutare în grabă a celor mai bune oferte. Însă, cu puțină pregătire și câteva precauții, totul poate decurge în mod organizat și cât se poate de eficient.

De Black Friday este important să eviți oferte false și să te miști rapid pentru a le prinde pe cele cu adevărat importante. Iar pentru asta, pe de o parte, trebuie să fii informat cu privire la prețurile normale și, pe de altă parte, să nu pierzi timpul cu pași care pot fi realizați dinainte.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care cineva le poate face de Black Friday este să se concentreze de la bun început pe anumite produse. În loc să cumperi la întâmplare orice pare să aibă o reducere semnificativă, este mai bine să urmărești o listă de produse de interes.

Și aici apar două aspecte: prețurile și cunoașterea produselor. Este bine să urmărești din timp prețul produselor care te interesează pentru a ști cam care sunt prețurile lor reale. În acest fel, poți face ușor diferența dintre o reducere reală și o păcăleală.

În al doilea rând, concentrându-te pe anumite produse, eviți să cumperi, în grabă, unele care s-ar putea dovedi nepotrivite. Dacă ajungi să cunoști dotările unui produs din timp, la momentul apariției ofertelor nu mai pierzi vremea documentându-de și nici nu riști să cumperi un produs cu dotări mai slabe.

Produsele care beneficiază de reduceri importante de Black Friday sunt, de obicei, disponibile într-o cantitate destul mică pentru a se epuiza rapid. De aceea, este esențial să fii pe fază și să te miști rapid. Refresh-ul obsesiv al paginilor în așteptarea ofertelor de Black Friday este ca aratul cu calul în agricultură: își face treaba, dar încet și cu efort înzecit. Dacă magazinul pe care-l vizezi are o aplicație mobilă, profită de ea.

Spre exemplu, Emag are o aplicație mobilă care se dovedește foarte utilă, în special de Black Friday. Aceasta va emite o notificare de tip push (cu o întârziere de cel mult câteva secunde) în momentul în care încep ofertele de Black Friday. Astfel, poți sta liniștit înainte să debuteze evenimentul și să fii pe fază la startul acestuia.

În plus, folosind aplicațiile sau site-urile mobile ale magazinelor online, stresul pus pe serverele acestora este mai mic, deoarece cantitatea de date încărcate este la rândul ei mai mică decât în cazul paginilor mari, necesare pentru calculatoare. Cu cât mai mulți oameni folosesc variantele mobile, cu atât mai mici sunt șansele ca site-urile respective să pice.

De asemenea, pentru a câștiga timp, loghează-te din vreme în contul tău de pe site-ul respectiv și verifică dacă sunt completate toate datele necesare comenzilor. Chiar și cu o parolă salvată în browser, logarea în timp ce se derulează Black Friday poate duce la pierderea unui timp prețios, în funcție de cât de bine sau de prost merg serverele companiei respective. Completarea unor date de identificare lipsă, adaugă și ea alte secunde sau minute pierdute.

În plus, nu ar fi o ideea rea crearea unei liste cu produsele vizate pe site-ul magazinului. Multe magazine online oferă posibilitatea creării unor liste de produse așa-numit favorite. În loc să pierzi timp navigând prin întreaga listă de oferte, poți merge direct în paginile produselor dorite și vedea care este prețul de Black Friday. Alternativ, paginile produselor vizate pot fi salvate în browser ca bookmark-uri, tot pentru o accesare foarte rapidă.

Vânătoare de oferte va începe anul acesta pe 18 noiembrie. Ora poate diferi în funcție de magazin. Emag, spre exemplu, va proceda ca anii anteriori, dând startul undeva în timpul dimineții. În general, în România, restul magazinelor urmează trendul impus de Emag.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.