Tag: , , , , ,

Economia României a pierdut 12,3% în Trimestrul II (aprilie – iunie), jumătate din perioadă fiind marcată de starea de urgență și oprirea unor firme și instituții publice.

În al doilea trimestru economia s-a contractat cu 12,3% față de trimestrul anterior și cu 10,5%, față de același trimestru din 2019. Este cea mai mare scădere...

Industria României a recuperat 20% în iunie, imediat după încetarea stării de urgență, dar este la cel mai mic nivel din ultimii 5 ani

În primul semestru din 2020 volumul de activitate s-a redus față de anul trecut cu aproape 17%. Cifra de afaceri a scăzut pe total cu 14%, cu o prăbușire de 31% a...

Informarea președintelui privind Starea de Urgență. Ce măsuri sunt propuse pentru îmbunătățirea capacității de răspuns

Președintele Klaus Iohannis a transmis joi Parlamentului o informare care se întinde pe 58 de pagini, privind acțiunile luate în timpul celor 2 luni în care a fost...

Nu, nu plătim prețul relaxării! Plătim prețul lipsei de educație

Acum se vede, mai bine ca oricând, ce însemnă să funcționezi într-o țară cu un procent înfiorător de mare de analfabeți. De oameni care nu știu să scrie,...

Cum să te comporți după ieșirea din starea de urgență

Starea de urgenta se apropie de final. Cel putin, asta ne promit politicienii. Pe 15 mai, se va iesi din aceasta stare. Odata cu acest moment, vor aparea si anumite...

DOCUMENT Ce prevede decretul stării de urgență

Decretul semnat astăzi de președintele României prevede măsurile pe care autoritățile le vor lua pentru următoarele 30 de zile. Vă redăm mai jos textul integral...