Smarter_way_USA

Elon Musk are inca un copil, in total are 12 copii: „Cea mai mare amenintare la adresa civilizatiei este scaderea natalitatii”

Elon Musk are inca un copil, mama fiind o directoare de la una dintre companiile sale, Shivon Zilis. Directorul de proiecte speciale de la Neuralink, Shivon Zilis, a nascut la inceputul acestui an, a relatat vineri Bloomberg, citand persoane familiarizate cu acest subiect

Este al treilea copil al lui Musk cu Zilis. Miliardarul a avut gemeni cu directorul Neuralink in 2021, potrivit unor documente judiciare care arata ca Musk a depus o cerere pentru a schimba numele gemenilor pentru a „avea numele de familie al tatalui lor si a contine numele de familie al mamei lor ca parte a numelui de mijloc”.

Musk mai are inca 11 copii: cinci cu prima sa sotie, scriitoarea Justine Musk, trei cu muzicianul Grimes si trei cu Zilis.

Musk a cofondat Neuralink si este co-CEO al companiei, care dezvolta tehnologie creier-computer. Vestea despre copilul facut cu Zilis vine la cateva saptamani dupa ce The Wall Street Journal a relatat ca Musk a avut „relatii care au depasit limitele” cu angajate de sex feminin la SpaceX.

O fosta angajata a SpaceX l-a acuzat pe Musk ca i-a cerut de mai multe ori sa aiba copiii lui, potrivit raportului. Ea a refuzat oferta si a declarat ulterior ca i s-a refuzat o marire de salariu, a precizat Journal. Ea a parasit in cele din urma compania si a primit un pachet de plecare in valoare de peste 1 milion de dolari, a relatat publicatia.

Musk a vorbit in mod public de mai multe ori despre ingrijorarile sale in legatura cu riscurile scaderii ratei natalitatii si a declarat ca el considera ca aceasta problema este cea mai mare amenintare la adresa civilizatiei. De asemenea, el a spus ca si-a incurajat prietenii sa aiba mai multi copii. La o zi dupa ce Business Insider a relatat ca a fost tatal a doua gemene cu Zilis, el a postat pe X ca face tot ce poate „pentru a ajuta criza subpopularii”.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.