Smarter_way_USA

Humans.ai lansează blockchainul AI-urilor pentru gestionarea sigură și etică a inteligenței artificiale

Humans.ai, startup-ul românesc ce furnizează soluții blockchain și de inteligență artificială, anunță lansarea primului blockchain pentru IA din lume, menit să asigure folosirea sigură și etică a inteligenței artificiale. Platforma blockchain dezvoltată de Humans.ai asigură un ecosistem în care inteligența artificială poate fi scalată și gestionată cu ușurință într-un cadru complet transparent.

“Blockchain-ul Humans.ai oferă cadrul ideal pentru a menține inteligența artificială în mod etic și transparent.”, a declarat Sabin Dima, fondatorul și CEO-ul Humans.ai. “Platforma noastră asigură scalabilitatea, securitatea și descentralizarea – atribute esențiale care permit sistemelor de IA să ia decizii corecte și transparente. Prin beneficiile asigurate de blockchain-ul Humans.ai, ne asigurăm că aplicațiile de IA sunt responsabile, verificabile și transparente, pentru a funcționa în limitele etice și legale. Suntem încrezători că blockchain-ul nostru are rolul de a elimina o mare parte din preocupările actuale legate de dezvoltarea și inovarea în domeniul inteligenței artificiale.”, a adăugat Sabin Dima.

Oferind soluțiilor de IA posibilitatea de a face tranziția de la web2 la web3, blockchain-ull Humans.ai își propune să redefinească modul de execuție, implementare și guvernare a IA-urilor, creând astfel o economie a dezvoltatorilor și a creatorilor, în care aceștia au posibilitatea de a deține și monetiza mai eficient activele lor digitale.

“Blockchainul nostru a fost proiectat astfel încât să fie cât mai scalabil, sigur și pregătit pentru a servi cerințele în creștere ale ecosistemului global de IA, așa că suntem încrezători că mainnetul nostru este pregătit pentru performanță optimă. Așteptăm cu interes feedback-ul valoros din partea validatorilor noștri experimentați care folosesc și testează sistemul.”, a explicat Dima.

Blockchain-ul Humans.ai pentru IA-uri funcționează ca un ecosistem complex care are rolul de a stimula dezvoltarea și implementarea proiectelor de IA, asigurând în același timp standardele etice transparente de funcționare. Pentru cercetătorii și dezvoltatorii de IA, blockchain-ul pentru IA-uri lansat de Humans.ai va funcționa și ca o rampă de lansare dinamică, eliminând decalajul dintre proiectele de cercetare în IA și aplicațiile din lumea reală, care pot îmbunătăți considerabil viețile oamenilor și rezolva probleme presante ale societății actuale.

Blockchainul IA-urilor este răspunsul Humans.ai la dilema etică cu care se confruntă în prezent industria de inteligență artificială, utilizând un mecanism de validare bazat pe dovada umană(consensul Proof-of-Human) și reprezentând totodată o cale către crearea unei economii decentralizate a IA-urilor. Astfel, cu avantajele intrinseci ce asigură transparența și securitatea avansată a datelor, blockchain-ul IA-urilor dezvoltat de Humans.ai oferă oportunități de generare accelerată de noi venituri pentru dezvoltatori, asigurând un mediu accesibil pentru achiziționarea și utilizarea IA-urilor inovatoare. Prin implementarea unor reguli de guvernare avansate, Humans.ai își propune să asigure cadrul etic pentru dezvoltarea și folosirea responsabilă a soluțiilor de inteligență artificială.

Despre Humans.ai

Humans.ai este o companie de deep-tech care a creat primul model etic de IA şi blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării şi guvernării inteligenţei artificiale, cu accent pe synthetic media. Prin studioul său de creaţie şi prin sistemul de transparenţă şi responsabilitate bazat pe token, Humans.ai asigură că fiecare proiect de IA din ecosistem este sigur și controlat pe termen lung.

Prin blockchainul său inovator pentru IA-uri, Humans.ai oferă un ecosistem revoluționar care susține scalarea proiectelor de inteligență artificială, asigurând transparența și responsabilitatea acestora.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
2 thoughts on “Humans.ai lansează blockchainul AI-urilor pentru gestionarea sigură și etică a inteligenței artificiale

  1. Ciprian

    Este încurajator să vedem cum tehnologia avansează în direcția protejării și gestionării sigure și etice a inteligenței artificiale. Lansarea blockchainului AI-urilor de către Humans.AI reprezintă un pas important în această direcție. Utilizarea tehnologiei blockchain pentru gestionarea și monitorizarea IA-urilor poate aduce transparență și încredere în procesul de luare a deciziilor algoritmiștilor și poate asigura respectarea principiilor etice în utilizarea inteligenței artificiale. Această inițiativă este un exemplu elocvent al modului în care tehnologia poate fi folosită în beneficiul societății și al evoluției tehnologice responsabile.

    Reply
  2. instapress.ro

    Admiram inovatia pe care Humans.ai o aduce industriei de Inteligenta Artificiala prin platforma blockchain pentru IA-uri lansata de companie. Speram ca aceasta platforma sa fie una care sa asigure cadrul legal si etic ethical necesar pentru dezvoltarea si functionarea aplicatiilor inteligentei artificiale si sa ofere oportunitati de imaginare de noi venituri pentru creatorii de solutii IA.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.