Smarter_way_USA

Obține o acțiune gratuita de la XTB și află cum e să fii investitor

Dacă îți deschizi un cont la XTB și faci o depunere de orice sumă, primești gratuit o acțiune în valoare de până la 30 USD.

Deschiderea unui cont de investiții este condiționată de evaluarea pozitivă a compatibilității serviciilor oferite, aceasta fiind realizată printr-un test de compatibilitate. Oferta promoțională își propune să popularizeze investițiile în instrumente financiare și nu constituie o recomandare de investiții în sensul achiziționării unor acțiuni specifice.

Click aici pentru a beneficia de oferta:
https://bit.ly/xtb-actiune-gratuita

Campania este prezentată de cei trei ambasadori XTB:

 • Joanna Jędrzejczyk (Campion polonez UFC)
 • Jiří Procházka (Campion ceh UFC)
 • Conor McGregor (Campion irlandez la multiple categorii UFC)

De ce investitorii ar trebui să aleagă XTB?

 • 0% comision pentru investiții în acțiuni și ETF-uri, pentru un rulaj lunar de până la 100.000 EUR.
 • Nu există sumă minimă la depunere
 • Platformă intuitivă
 • Secțiune educațională gratuită
 • Dimensiunea minimă a ordinului scăzută, de doar 10 EUR/USD pentru acțiuni cu deținere și ETF-uri
 • Peste 3100 de acțiuni cu deținere din Europa și SUA
 • Depuneri și retrageri rapide și sigure
 • Asistență clienți 24/5

Cum se obține acțiunea gratuită?

 1. Îți deschizi cont la XTB, începând cu 9 ianuarie 2023, ora 8:00 GMT.
 2. Accepți condițiile de participare ale promoției „O acțiune gratuită pentru un bun început” în timpul înregistrării contului.
 3. Documentele clientului nou vor fi verificate de XTB, iar dacă totul este în regulă contul va fiactivat.
 4. Faci prima depunere în contul XTB. Depunerea poate avea orice valoare.
 5. Vei primi pe e-mail informații despre acordarea unei Acțiuni gratuite.
 6. În termen de trei zile lucrătoare de la creditarea contului, o acțiune va fi adăugată în portofoliul tău.

Click aici pentru a beneficia de oferta:
https://bit.ly/xtb-actiune-gratuita

Prezenta Ofertă Specială nu este o recomandare de investiții sau o informație care recomandă sau sugerează o strategie de investiții în sensul Regulamentului (UE) nr.596/2014 al Parlamentului European și al Consiliului din 16 aprilie 2014 privind abuzul de piață (regulamentul privind abuzul de piață) și de abrogare a Directivei 2003/6/CE a Parlamentului European și a Consiliului și a Directivelor Comisiei 2003/124/CE, 2003/125/CE și 2004/72/CE și în sensul Regulamentului delegat al Comisiei (UE) 2016/958 din 9 martie 2016 de completare a Regulamentului (UE) nr. 596/2014 al Parlamentului European și al Consiliului cu privire la standardele tehnice de reglementare pentru aranjamentele tehnice de prezentare obiectivă a recomandărilor de investiții sau a altor informații care recomandă sau sugerează o strategie de investiții și pentru dezvăluirea unor interese particulare sau indicii de conflicte de interese. În plus, această Promoție nu este nici un alt sfat, inclusiv în domeniul consilierii investiționale în sensul Legii privind tranzacționarea cu instrumente financiare din 29 iulie 2005. Acordarea unei Acțiuni Gratuite Clientului nu constituie o recomandare privind achiziționarea ulterioară a anumitor acțiuni.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

 • XM – https://bit.ly/cont-xm (Your capital is at risk.)

 • Vezi reducerile de sezon din magazinele:

  eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


  Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


  Investește la bursă prin:

  76% din conturile CFD de retail pierd bani

  NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

  In ce investim la bursa ?

  Investeste in actiuni la bursa:
  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.