Smarter_way_USA

Catalogul eMAG de Black Friday 2022 – ofertele zilei

De Black Friday, eMAG, cel mai mare retailer online din România, a pregătit o serie de reduceri considerabile și anunță că 69% dintre produse vor avea cel mai bun preț din an. Cele mai bune oferte de Black Friday vor fi cuprinse în catalogul eMAG.

În fiecare an, cu câteva ore înainte de a da drumul reducerilor de Black Friday, eMAG publică un catalog în care sunt prezentate unele dintre produsele aflate la cel mai bun preț. Știrile ProTV va posta catalogul eMAG imediat ce acesta va fi disponibil.

Până să lanseze catalogul, eMAG a publicat pe pagina dedicată Black Friday, doar pentru persoanele înregistrate în cont, o mostră din ce va oferi în cursul zilei de vineri.

Magazine online recomanda de telefoane mobile:

 • eMag.ro – Cel mai mare magazin online din Romania. Aici gasiti de toate! 🙂
 • Cel.ro – magazin IT&C
 • Elefant.ro – tablete iPad, laptopuri, telefoane şi alte tipuri de electronice
 • Evomag.ro – gamă completă de produse electronice
 • F64.ro – variata gamă de echipamente fotografice, aparate foto, camere video, obiective si accesorii
 • iHunt.ro – telefoane rezistente la apă, șocuri, praf
 • QuickMobile.ro – telefoane noi, în rate, fără dobandă, fară abonament, gadgeturi și accesorii de top
 • CitGrup.ro – produse IT și electrocasnice second-hand

Catalogul eMAG de Black Friday 2022

Unele dintre cele mai interesante oferte eMAG rulează într-un clip al magazinului online.

Case la reducere de Black Friday 2022 în oferta eMAG

Mai sunt doar trei zile până la Black Friday, iar eMAG dezvăluie câteva produse dintre cele peste 1,5 milioane de oferte care vor putea fi achiziționate în ziua cu cele mai multe reduceri din an. Valoarea cumulată a reducerilor pe care eMAG le-a pregătit pentru vineri, 11 noiembrie, de Black Friday se ridică la peste 360 de milioane de lei, iar 69% din ofertă este la cel mai mic preț din 2022.

EMAG va pune la bătaie două case cu patru camere situate în ansamblul Liziera de Lac, la 15 minute de stația de metrou Anghel Saligny, S-E București, Frumușani, la prețul de 146.895 de euro pentru cei care se gândesc să își cumpără prima casă, cu o reducere de 55.405 de euro.

Este vorba de Casă tip Cuib 3, cu infrastructura completă,P+1, 4 camere, decomandate, 2 băi, 1 grup sanitar, finisată, suprafață utilă casă 110 mp, suprafață totală casă 143 mp, utilități complete, nemobilată, la preț 146.895 euro, de la 202.300 euro.

Din ofertă vor face parte și aceste produse, care vor avea cel mai mic preț din 2022:

Saltea ortopedică, Kring Comfort, Ergoflex, 160x200x20 cm, arcuri Bonnell și spumă poliuretanică cu memorie 2 cm, fermitate medie, 369,99 de lei

Catalogul eMAG de Black Friday 2022 - ofertele zilei
Bicicleta fitness KONDITION WB-810, volanta 3 kg, 399,99 de lei

Leagan electric Wunderkid Side
Leagan electric Wunderkid Side

Tigaie Wok Tefal Simple Cook, Thermo-Signal, 28 cm
Tigaie Wok Tefal Simple Cook, Thermo-Signal, 28 cm
Ce surprize a pregătit eMAG în oferta de Black Friday 2022

În premieră anul acesta, eMAG introduce și surprize pe care clienții le pot descoperi „ascunse” printre oferte.

Iată câteva dintre  produsele și experiențele inedite pe care clienții eMAG le vor găsi mâine, pe 11 noiembrie:

 • Pachet pentru finala World Cup 2022 din Qatar pentru 2 persoane
 • Bilete la Electric Castle 2023
 • Bilete la concert Coldplay la Barcelona
 • Peste 24.000 de nopți de cazare în România 
 • Peste 2.500 de vouchere Tarom reduse cu 50% 
 • Peste 10 kg de aur 
 • Peste 58 tone de carne de porc de la producători români
 • Închirieri rulote, mașini, servicii taxi și car sharing 
 • Servicii medicale 
 • Ceasuri și bijuterii de lux 
 • Programe MBA 
 • Cursuri și experiențe inedite: zbor cu avionuldrift experiencedrive experiencelasertagsquashdegustare de vinuriparc aventuraescape roompescuit sportivkarting electriccununie civilă pe Veliertabără de cercetașiMoș Crăciun de închiriat și multe altele

De Black Friday, clienții pot descoperi „ascunse” între oferte și următoarele surprize speciale:

 • VIP Backstage Experience with Delia
 • „Vorbe” de la Andi Moisescu

Experiență unică în backstage la un concert Delia

Fanii Deliei au ocazia de a-și întâlni vedeta preferată la un concert, dacă reușesc să o găsească printre ofertele de Black Friday. Experiența este valabilă pentru două persoane, iar Delia abia așteaptă să le întâlnească. „Black Friday, peste 1,5 milioane de oferte pe eMAG, dar una e priceless… VIP Meet and Greet cu mine! Abia aștept să mă întâlnesc cu câștigătorul,” a spus artista.

„Vorbe de la Andi Moisescu” 

În ziua cu cele mai mari reduceri din an, clienții eMAG sunt invitați la un treasure hunt: pornind de la indiciile pe care Andi Moisescu le va pune pe pagina sa de Facebook, clienții eMAG sunt ghidați să îl găsească pe celebrul prezentator de televiziune ascuns printre produsele listate de Black Friday. Cei zece norocoși care îl vor găsi pe Andi vor câștiga carduri cadou de la eMAG.

Prețul livrării la eMAG de Black Friday 2022 va fi de 9,99 de lei

Anul acesta, eMAG va livra din centrul logistic al viitorului, păstrând neschimbat prețul livrării, 9,99 de lei, în ciuda creșterii prețurilor la energie și carburant, se arată într-un comunicat eMAG. Clienții care vor să se bucure de oferte fără grija costului de transport pot achiziționa un abonament Genius pe un an de zile, în perioada 7-13 noiembrie, și primesc patru vouchere în valoare de 25 de lei în cele patru aplicații de ecommerce, eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.

De asemenea, clienții eMAG au la dispoziție soluții de plată flexibile și pot achita în patru rate prin contul eMAG/My Wallet pentru ​produsele pe care le achiziționează în ziua de Black Friday, dar și soluții de finanțare cu până la 40 de rate fără dobândă prin cardurile bancare.

Astfel, pentru a avea un Black Friday cât mai reușit, tot ce au de făcut clienții este:

 • Să completeze datele în contul de client eMAG;
 • Să instaleze aplicația și să activeze notificările;
 • Să adauge în lista de „favorite” produsele pe care le doresc;
 • Să salveze cardul în cont, pentru plată rapidă, în siguranță;
 • Să își activeze abonamentul Genius;
 • Să salveze easeybox-ul în contul de client;
 • Să se aboneze la newsletter.

Cele mai vândute produse de Black Friday la eMAG anul trecut

Clienții eMAG au comandat, anul trecut, de Black Friday peste 2,2 milioane de produse din toate categoriile, atât din ofertele eMAG, cât și ale celor 8.300 de selleri din Marketplace, în creștere cu aproape 27% comparativ cu anul precedent. Valoarea comenzilor a urcat cu 24 milioane lei față de anul 2020, pană la 609 milioane de lei, potrivit unui comunicat eMag.

De asemenea, 56,7% dintre comenzile de Black Friday în România la eMag au fost plătite cu cardul online, cel mai mare procent de până acum, pentru că mulți clienți au preferat să folosească o metodă simplă și sigură de plată, care le scutește și timp. Mai trebuie menționată și ”creșterea spectaculoasă” a livrărilor la easybox, ajungând la 54,2% dintre produse alocate la easybox în localitățile în care serviciul este disponibil. Pe de altă parte, anul trecut, doar 6% dintre produsele electro-IT din România au avut cel mai scăzut preţ din an de Black Friday, potrivit unui raport efectuat de un serviciu online de monitorizare a preţurilor. De asemenea, anul trecut, de Black Friday în România, în topul vânzărilor au rămas electronicele și electrocasnice clasice însă au avut succes și mașinile, bijuteriile ori lingourile de aur.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.