Smarter_way_USA

Black Friday pentru profesioniști – reduceri la articole de bricolaj

Black Friday este perioada de reduceri cea mai așteptată și menționată din tot anul. Reducerile care depășesc chiar și 90% în unele cazuri sunt de ajuns ca să convingă pe oricine că se merită cu siguranță să aștepți ofertele de Black Friday și să achiziționezi produsele dorite la cele mai mici prețuri din an.

Magazine bricolaj recomandate:

  • MATHAUS.ro – Cel mai mare magazin online de bricolaj. Unelte, scule si accesorii de bricolaj la preturi foarte bune.
  • eMag.ro – Cel mai mare magazin online din Romania. Aici gasesti de toate.

Când are loc Black Friday România?

În România, Black Friday este organizat în luna noiembrie, la fel ca pe continentul american, dar cu mici diferențe. Dacă în Statele Unite ale Americii sărbătoarea are loc întotdeauna în vinerea de după Ziua Recunoștinței, la noi în țară data oficială la care se organizează Black Friday România poate varia, în ultimii ani fiind situată la mijlocul lunii noiembrie.

La ce articole de bricolaj găsești reduceri de Black Friday?

În fiecare an, din ce în ce mai mulți comercianți se alătură valului de reduceri Black Friday și aleg să își surprindă clienții cu prețuri mici la produse chiar neașteptate de multe ori. Așa se face că în ultimul timp găsim reduceri la foarte multe produse destinate specialiștilor, cum este varianta de Black Friday PRO, inițiativă a magazinelor specializate în fotografie și dedicată profesioniștilor.

Printre produsele reduse de Black Friday și destinate profesioniștilor se numără și articolele de bricolaj. Multe magazine specializate s-au alăturat campaniei de reduceri și oferă cele mai bune prețuri din an pentru produsele respective, câteva dintre categoriile cele mai populare fiind prezentate în cele ce urmează.

  1. Produse pentru grădină

Aceasta este una dintre cele mai stufoase categorii de produse, iar reducerile de Black Friday din această categorie pot atinge praguri destul de mari, ceea ce face ca produsele să fie la mare căutare.

De exemplu, fiind și sezon de toamnă, acum este ocazia perfectă pentru iubitorii de băuturi să achiziționeze un butoi de lemn pentru depozitarea vinului sau a țuicii. Totodată, în această perioadă poți achiziționa și produse de care vei avea nevoie în primăvară, cum ar fi plasă de umbrire sau un solar de grădină.

Tot în această categorie se încadrează și produsele destinate împrejmuirilor, cum sunt scândura de lemn sau șipca metalică, pe care le poți găsi online la prețuri foarte bune.

  1. Truse de scule

Orice bărbat ar trebui să aibă cel puțin o trusă de scule acasă. Nu știi niciodată când te poți trezi cu surprize și ceva necesită o reparație imediată, chiar și dacă este doar una temporară. Reducerile de Black Friday la truse de scule sunt destul de mari și merită să le ții sub observație.

  1. Produse pentru casă

Indiferent că vorbim de corpuri de iluminat, cabine de duș, căzi baie, chiuvete și altele asemenea, pe toate le poți găsi la oferte foarte bune în perioada de reduceri Black Friday.

Pentru un Black Friday reușit, tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție magazinele de bricolaj care își anunță participarea la campanie și să îți pregătești lista de cumpărături. Așa vei putea să te bucuri la maxim de ceea ce are evenimentul de oferit.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.