Smarter_way_USA

Premieră în lumea NFT-urilor din România: Distileriile Bran devine primul brand național de băuturi alcoolice, care și-a lansat propria colecție de acțiuni digitale!

Boomul din lumea criptomonedelor a propulsat pe culmi înalte piața acțiunilor digitale, prin care tot mai multe branduri se pregătesc pentru Metaverse și încep să își dezvolte propriul proiect de NFT.

Distileriile Bran face un pas uriaș în dezvoltarea și istoria businessului personal, devenind primul brand de băuturi alcoolice din România care își digitalizează portofoliul de produse în non-fungible tokens. NFT-ul oficial al Distileriilor Bran a fost creat pentru a aduce plusvaloare comunității și clienților BRAN, în colaborare cu artistul Elvis Silistra.

Piața NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt și proiectele noastre legate de extinderea și promovarea Distileriilor Bran. Suntem parte din multe acțiuni și proiecte frumoase, iar în mod evident, valoarea BRANSYLVANIA NFTs va crește direct proporțional cu dezvoltarea brandului BRAN și automat a businessului, deja prezent în Europa (Anglia, Spania, Germania, Franța, Italia) America și Canada – cu discuții avansate și pentru piața asiatică. Avem în spate o echipă creativă de profesioniști în marketing digital & metaverse, Agenția Yellow Tree din Timișoara și Nifty Tree, alături de care suntem convinși că vom face lucruri mari.

                              (Foto: Daniel Bran, CEO Ditileriile Bran)

Crozieră pe Celebrity Cruises în Bahamas și 25% discount pe viață în Bran Shop.

BRANSYLVANIA NFTs au un design unic, inspirat din tradiția și misticismul Transilvaniei, concept ce stă la baza brandului exclusivist. Prețul unui BRANSYLVANIA NFT va fi de 1 EGLD. În plus, deținătorii se vor bucura și de un pachet uimitor de beneficii și avantaje, majoritatea sunt pe viață:

  • primii 1969 deținători de BRANSYLVANIA NFTs primesc o sticlă prețioasă BRAN, pictată manual cu tematică BRANSYLVANIA NFTs – model unicat, în cinstea anului de lansare a brandului Distileriile Bran.
  • fiecare membru beneficiază de 25% REDUCERE pe viață, la fiecare comandă de pe www.distileriilebran.ro
  • aleatoriu, vor fi aleși câte 2 ambasadori, pentru fiecare festival partener, la care BRAN este prezent.
  • 7 dintre deținători vor beneficia de o croazieră în Bahamas pe Celebrity Cruises și o vizită de 2 zile la inaugurarea filialei Distileriile Bran din Miami, pentru a trăi experiența worldwide.
  • beneficii, reduceri substanțiale și premii în exclusivitate, în momentul participării la festivalurile partenere din România sau alte evenimente marca BRAN.

Fanii brandului, dar și pasionații obiectelor de artă digitală vor putea debloca toate aceste beneficii și achiziționa primul lor BRANSYLVANIA NFT, urmând trei pași simpli:

Pasul 1: Descarci și instalezi aplicația Maiar, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond.
Pasul 2:
Cumpărați sau depuneți minim 1 EGLD. Se poate folosi aplicația Maiar sau suma se poate transfera dintr-un exchange precum Binance sau altele.
Pasul 3: Apăsați butonul de MINT de pe siteul: https://distileriilebran.ro/nft/, conectați portofelul, semnați tranzacția și gata!
Odată ce mintați/cumpărați un BRANSYLVANIA NFT, acesta poate fi găsit direct în aplicația Maiar, secțiunea Profilul meu/NFT-urile mele.

Fanii Bran și cei curioși de noul proiect pot ține pasul cu noutățile, urmărind și pagina de Twitter Bran Distilleries NFT: https://twitter.com/distileriile

Fondurile obținute în urma vânzării de NFT se vor folosi atât în interiorul proiectului, pentru dezvoltarea brandului la nivel național și international, precum și pentru integrarea distileriei în circuitul turistic. Parte din venituri va fi direcționată și spre Fundația Metropolis, pentru campania Spitale publice din bani privați – proiect susținut îndelung de Daniel Bran (CEO Distileriile Bran).   

Distileriile BRAN este singura distilerie tradițională atestată și acreditată cu 7 produse de FDA (Food & Drug Administration), medaliată cu aur pentru gustul autentic al caisatei și pălincii de prune, cu argint pentru gustul inconfundanbil al pălincii de gutui – în cadrul Concours Mondial de Bruxelles – competiția mondială a băuturilor, precum și decorată cu Distincția Marcă de Aur a României, pentru tradiție și calitate în producerea băuturilor alcoolice natural distilate.

Pălinca este una dintre cele mai cunoscute băuturi alcoolice spirtoase, iar Distileriile Bran poartă titlul de Produse Tradiționale Românești, atestat de Ministerul Agriculturii, cu Indicație Geografică Protejată.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.