Smarter_way_USA

#cobratate: Merita cursul lui Andrew Tate pretul de 49 de doalri ? Recenzie completa!

Înainte de a trece la Ce este Hustlers University 2.0? și recenzia sa completă sinceră , mai întâi spuneți-ne cine este Andrew Cobra Tate.

Cine este Andrew Tate?

Andrew Tate a fost un kickboxer și de 4 ori campion mondial în cariera sa de box.

Pe lângă faptul că este fondatorul Universității Hustlers, el este și antreprenor în multe dintre schemele de câștig, cum ar fi Digital Products, Webcam Studios, Crypto și rulează cazinouri.

Andrew se prezintă ca, Am crescut rupt și acum sunt multimilionar. Le predau celor care merită secretele creării moderne a bogăției.

Andrew Tate vinde diverse programe pe site-ul său Cobratate.com, puteți vedea o captură de ecran mai jos.

Majoritatea persoanelor care își vizitează site-ul web sunt din SUA, Marea Britanie, Canada și Australia.

Hustlers University 2.0 Review

Hustlers University 2.0 este unul dintre programele vândute de Andrew Tate și operat prin servere private Discord.

Hustlers University 2.0 a fost fondată de Andrew Cobra Tate în 2021. Este o comunitate de discordie (canal) de peste 1.40.000 de membri care învață de la profesorii selectați de Andrew Tate.

hustlers-universitate-discord

Hustlers University 2.0 este o actualizare a Hustlers University, care a fost un produs digital cu 100 de lecții care explică cum să devii multimilionar.

Există puține canale de discord create pentru cei care cumpără abonamentul HU 2.0.

  • Campus de copywriting
  • Campus de marketing afiliat
  • Campus independent
  • Campusul stocurilor
  • Campus de criptomonede
  • Campus de comerț electronic

În fiecare discordie, va exista un expert care va împărtăși videoclipuri, infografice și alt conținut pentru a preda abilitățile.

Andrew își propune să facă din Universitatea Hustlers o platformă globală pentru învățarea prin experți, să reducă utilizarea metodelor tradiționale de învățare și să câștige între 10.000 și 500.000 lunar în domenii selective.

Alăturarea Universității Hustlers 2.0

La momentul respectiv, această postare este scrisă, taxa de intrare pentru HU 2.0 este de 49,99 USD. Comunitatea Hustlers plănuiește să crească taxa de înscriere la 99 USD.

De îndată ce taxa de înscriere este plătită, sunteți ghidat în continuare de un bot Discord.

Inițial, botul furnizează detaliile și informațiile referitoare la regulile și reglementările comunității Hustlers și mai târziu preia un mic test pentru a înțelege disponibilitatea timpului și a banilor cu tine.

hu-2.0

Există în principal 4 opțiuni disponibile:

  • Timp sărac și bani săraci
  • Bogați în timp și săraci în numerar
  • Sărac în timp și bogat în numerar
  • Bogat în timp și bogat în numerar

În funcție de opțiunea selectată, botul întreprinde acțiunile necesare și deschide accesul necesar la canalele de învățare

Pe lângă calitatea de membru 2.0, Universitatea Hustlers oferă și acces la diferite programe prin plata taxelor de acces, cum ar fi:

programe universitare hustlers

Programul de afiliere HU

Fiecare persoană care se alătură Hustlers University 2.0 plătind 49,99 USD poate învăța cu ușurință și poate începe să câștige furnizând servicii legate de curs, care includ copywriting, cripto investiții și multe altele.

Nu există date pe site-ul lor public cu privire la comisionul plătit de Universitatea Hustlers pentru aducerea mai multor oameni și lăsarea acestora să cumpere un membru.

Dacă afiliații vând cuiva abonamentul Hustlers University 2.0, ei primesc 48% ca bonus de recomandare.

Veți găsi multe site-uri web cu termenul „Hustlers University” în domeniul lor și par oficiale. Acestea sunt create de afiliații HU pentru a genera clienți potențiali și a obține vânzări.

Hustlers-University-Afiliate-Program

Oricine dorește să devină partener afiliat al Universității Hustlers, trebuie să cumpere mai întâi un abonament HU și să trimită mesaj „!afiliat” către Account Manager Bot pentru a obține linkul de afiliat și tabloul de bord.

De încheiat

Sfârșitul acestei postări este despre a împărtăși opinia noastră personală și a răspunde la întrebări importante despre Universitatea Hustlers.

Este Universitatea Hustlers o înșelătorie?

Evident că nu, Universitatea Hustlers nu este o înșelătorie. Oricine le poate alătura, cumpăra programe și învață lucruri noi. Concomitent, se oferă și comisionul de afiliat pentru vânzarea aceluiași membru.

Dar există câteva lucruri care o pun sub semnul întrebării. Le evidențiem pe cele majore.

Ascunderea programului de afiliere

Când făceam cercetări despre Universitatea Hustlers, nu există informații publice cu privire la programul său de afiliere și comisia de recomandare.

Nici site-ul oficial, nici afiliații HU, cu greu dezvăluie despre programul lor de afiliere, care este principalul motiv din spatele hype-ului despre Universitatea Hustlers.

Nu Andrew Cobra Tate a făcut populară Universitatea Hustlers, afiliații săi s-au alăturat și au promovat-o pe internet.

Andrew Tate este baza HU, în timp ce afiliații îl promovează în numele lui Andrew pentru a obține comision de până la 50% la fiecare vânzare.

Universitatea Hustlers nu este singurul tip de program de afiliere. Există o mulțime de programe de afiliere, cum ar fi Wealthy Affiliates, Enter Institute, Bizgurukul etc.

Deveniți bogat ACUM!

Un tip similar de tendință se observă acum în marketingul afiliat, care se găsește adesea în companiile MLM . Banii, fetele, mașinile și stilurile de viață de lux sunt dovedite că ademenesc oamenii și ne fac să credem că, poți obține toate acestea doar alăturându-ne.

Practic, niciun afiliat nu va primi un stil de viață ca Andrew Tate doar înscriindu-se în program.

Viața luxoasă a lui Andrew Tate i-a atras pe mulți să se alăture HU și nu este rău în asta. Dar următorul fapt este important de înțeles.

Abilități = Bani

Când Universitatea Hustlers nici măcar nu exista, există mii de oameni care au devenit milionari făcând freelancer. Vor fi mai mulți oameni care își vor schimba averea făcând freelancing.

Nu contează, ai achiziționat Universitatea Hustlers sau orice alt curs pentru a învăța asta. Totul este să ai competențele potrivite.

Andrew Tate nu o să-ți facă rost de un client. Internetul este gratuit și resurse online. Ai nevoie doar de voința de a învăța lucruri și de a crește în viață.

Ar trebui să mă alătur la Universitatea Hustlers?

După cum am spus mai sus, totul este despre abilități care vă vor face bani. Așa că nu există niciun motiv absolut să achiziționați vreun program plătit atunci când nu aveți pasiunea de a învăța lucruri.

Andrew Tate a angajat experți din diferite domenii pentru a se instrui, dar la câteva căutări, puteți găsi pe internet cei mai buni tutori care predau lucruri. BTW Andrew Tate este un mare vorbitor motivațional.

Majoritatea oamenilor care s-au alăturat sau au promovat Universitatea Hustlers sunt doar interesați să câștige comisioane afiliate prin vânzarea de programe altora. Nu au nimic de-a face cu programul și conținutul oferit de HU.

Toată lumea nu este la fel și nu te baza pe nimeni pentru succesul tău. Doar învață lucruri, muncește din greu și crește.

Totuși, dacă doriți să vă alăturați Hustlers University 2.0 și doriți să aflați lucruri de la profesorul lui Andrew Tate, atunci puteți accesa linkul de mai jos.

Acesta este linkul nostru de afiliat și ne veți sprijini direct pentru a crea recenzii sincere ca acesta.😄

Mulțumesc.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.