Smarter_way_USA

Emmanuel Macron deschide larg ușa pentru Bitcoin. Cea mai mare platformă de tranzacționare a fost autorizată în Franța. CEO este un chinez

Veste uriașă pentru piața crypto. Tranzacțiile cu monedele digitale au cunoscut o popularitate din ce în ce mai mare în rândul investitorilor, atât companii, cât și persoane fizice, în special în ultimii ani. În 2022, încă un pas foarte important a fost făcut în Europa, pentru adopția pe scară largă a criptomonedelor. 

Franța a devenit prima țară europeană cu economie de top care a autorizat operațiunile platformei Binance, informează CNBC.

Astfel, din mai 2022, platforma Binance este înregistrată de Autoritatea Franceză de Supraveghere a Pieței de Valori (AMF) ca furnizor de servicii de active digitale, ce permite să ofere servicii de tranzacționare și custodie pentru Bitcoin și altcoinuri (n.r. – alte monede, în general care se raportează la valoarea Bitcoin).

Compania Binance gestionează volume de tranzacționare spot de peste 14 miliarde de dolari și un volum de instrumente derivate de aproape 50 de miliarde de dolari pe zi, informează CoinGecko.

La fel ca în cazul proiectelor digitale care au explodat în ultimii ani, precum Zoom și Tik Tok, CEO al companiei Binance este tot un chinez. Changpeng Zhao, fondatorul platformei de tranzacționare crypto, a accelerat demersurile de apropiere față de cele mai importante guverne ale lumii, în ultimul an. Regatul Unit, Italia și Singapore se mai află pe lista chinezului.

De curând, Zhao chiar și-a exprimat aprecierea față deschiderea Franței în privința adoptării pe scară largă a monedelor digitale.

„În interacţiunile noastre cu ei, sunt mult mai avansaţi în înţelegerea lor şi sunt, de asemenea, mult mai progresişti în atitudinile lor. Sunt foarte stricti, Franţa are un organism de reglementare foarte strict. Dar au înţelegerile avansate pentru a merge cu asta”, a declarat CEO-ul Binance.

Ce se întâmplă cu Bitcoin

Indicatorul de „Teamă și Lăcomie” (n.r. – Feed and Greed Index) indică 27, adică un sentiment de „frică” pentru investitori, o stare de spirit mai pozitivă față de săptămânile precedente, când indicatorul se afla aproape de 10, adică la „frică extremă”. Totuși, pesimismul traderilor este crescut, în contextul în care prețul unui Bitcoin se află în jurul valorii de 39.000 de dolari.

Totuși, în ultimele 24 de ore valoarea unui Bitcoin a confirmat o creștere de 3%, după ce cu o zi înainte, piața a cunoscut o ușoară creștere. Unii traderi se așteaptă ca în următoarele săptămâni prețul unui Bitcoin să ajungă la peste 50.000 de dolari, o revenire spectaculoasă, dar departe de all-time-high. Cei mai pesimiști așteptă BTC sub 30.000, scenariu destul de improbabil, în contextul în care costul de producție este de aproximativ 40.000 de dolari.

De asemenea, și piața bursieră a primit vești bune, după conferința Federal Market Committee (FED).

Sursa: romaniatv.net


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.