Smarter_way_USA

​VIDEO Samsung a lansat seria de smartphone-uri Galaxy S22

Samsung a lansat seria de telefoane premium Galaxy S22 și este vorba de trei terminale: S22, S22+ și S22 Ultra, acesta din urmă fiind cel mai puternic smartphone lansat vreodată de Samsung și putând fi folosit cu stylus-ul S-Pen. Galaxy S22 în cele trei variante va fi disponibil pentru precomandă începând cu 9 februarie. S22 clasic are ecran de 6,1 inci, iar S22 Ultra, de 6,8 inci.
 
În Europa, Galaxy S22 costă de la 859 euro în versiunea de 128 GB, iar cel cu 256 GB este cu 50 de euro mai mult. S22 Plus costă de la 1.058 euro, iar Galaxy S22 Ultra, de la 1.259 euro.


Specificații Samsung Galaxy S22

Display: 6,1 inci, FHD+, Dynamic AMOLED, rată de refresh 120 Hz
Dimensiuni și greutate: 70,6 x 146 x 7,6 mm, 168 grame
Camera frontală: 10 MP f 2.2
Camere principale:
– 50 MP wide, Dual Pixel AF, f/1.8
– 12 MP ultra wide f/2.2, 13mm, 120˚
– 10 MP telephoto, zoom optic 3x, f/2.4
Memorie: 8 GB RAM
Stocare: Variante de 128, 256 GB
Baterie: 3.700 mAh

Sistem de operare: Android 12, One UI 4.1

Galaxy S22+

Display: 6,6 inci FHD+, Dynamic AMOLED, rată de refresh 120 Hz
Dimensiuni și greutate: 75,8 x 157,4 x 7,6 mm, 196 grame
Camere: La fel ca la S22, mai sus
Memorie: 8 GB RAM
Stocare: Variante de 128, 256 GB

Baterie: 4.500 mAh

Galaxy S22 Ultra va fi disponibil pentru precomandă, împreună cu o pereche de Galaxy Buds Pro, începând cu 9 februarie pe Samsung.com, la operatori și retaileri, în online și în magazine. Dispozitivul va fi disponibil în următoarele culori și opțiuni de memorie:

Galaxy S22 Ultra: Phantom Black, Phantom White, Green și Burgundy în versiunile de 128GB, 256GB și 512GB pentru 8GB și 12GB RAM.

Galaxy S22 Ultra
Display: 6,8 inci Edge QHD+, Dymanic AMOLED, rată de refresh 120 Hz
Dimensiuni și greutate: 77,9 x 163 x 8,9, 229 grame
Cameră frontală: 40 MP
Camere principale
– 108 MP, f/1.8, (wide), Dual Pixel AF
– 10 MP, f/4.9, (periscope telephoto), 10x zoom optic
– 10 MP, f/2.4, (telephoto), 3x optical zoom
– 12 MP, f/2.2, 120˚ (ultrawide).
Memorie: variante de 8 GB RAM cu 128 GB stocare și 12 GB RAM în versiunile 256 GB și 512 GB.

Baterie: 5.000 mAh

Galaxy S22 Ultra va fi disponibil pentru precomandă, împreună cu o pereche de Galaxy Buds Pro, începând cu 9 februarie pe Samsung.com, la operatori și retaileri, în online și în magazine. Dispozitivul va fi disponibil în următoarele culori și opțiuni de memorie:
Galaxy S22 Ultra: Phantom Black, Phantom White, Green și Burgundy în versiunile de 128GB, 256GB și 512GB pentru 8GB și 12GB RAM.

Compania spune că întreaga serie Galaxy S22 va fi susținută cu până la patru generații de upgrade al sistemului de operare Android.

Ce spune Samsung despre S22 Ultra

”Pentru prima dată până acum, S Pen-ul încorporat, preferat de utilizatorii Note, vine echipat pe un dispozitiv din seria S – și este cel mai rapid și mai receptiv S Pen creat vreodată de Samsung. Cu o latență cu 70% mai mică, utilizatorii pot scrie și desena acum mai natural pe ecranul extins al lui Galaxy S22 Ultra. (…)

Funcțiile avansate de Nightography disponibile pe întreaga familie de dispozitive Galaxy S22 le permit utilizatorilor să obțină videoclipuri clare atât pe camera frontală, cât și pe cea din spate, indiferent dacă aceștia înregistrează ziua sau noaptea. Galaxy S22 Ultra este echipat cu un senzor de pixeli de 2,4um – cel mai mare senzor de pixeli realizat de Samsung vreodată, permițând lentilelor camerei să capteze mai multă lumină și date, optimizând iluminarea și detaliile clipurilor video. În plus, obiectivul Super Clear Glass de pe Galaxy S22 Ultra ajută utilizatorii în realizarea videoclipurilor mai fluide și mai clare pe timp de noapte. În plus, încadrarea video automată asigură utilizatorii că pot surprinde întotdeauna, în obiectivul camerei, exact ce-și doresc, indiferent dacă este vorba de o singură persoană sau de zece”.

Ce spune Samsung despre S22 și S22+

”Cu noile funcții revoluționare Nightography ale seriei Galaxy S22 – precum un senzor cu 23% mai mare față de cel de pe Galaxy S21 și S21+ și tehnologia Adaptive Pixel – camera este proiectată special pentru a lăsa mai multă lumină să pătrundă prin obiectiv, pentru a evidenția detalii și a surprinde culori care scot conținutul în evidență, chiar și în întuneric.Ambele sunt construite cu o cameră principală puternică de 50MP, un obiectiv tele de 10MP și un obiectiv ultra-larg de 12MP. În timpul înregistrării video, noua funcție de Auto Framing detectează și poate cuprinde până la 10 persoane în cadru, ajustând automat focalizarea camerei, astfel încât toți subiecții camerei să se vadă clar. Ambele dispozitive sunt alimentate de tehnologia denumită VDIS, care minimizează vibrațiile (…)Galaxy S22 și S22+ sunt, de asemenea, echipate cu cea mai recentă tehnologie AI de la Samsung, ducând fotografiile la nivelul următor. Acum, surprinderea fotografiilor în modul Portrait devine și mai ușoară cu noua funcție AI Stereo Depth Map, putând fi surprinse chiar și cele mai mici detalii datorită unui algoritm AI sofisticat. Acest lucru funcționează chiar și pentru animalul de companie: noul mod Portret al lui Galaxy S22/S22+ recunoaște părul animalului de companie și împiedică contopirea acestuia cu fundalul, astfel încât fotografiile cu acesta vor fi întotdeauna reușite”.

Sursa: hotnews.ro

Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.