Smarter_way_USA

Top zece idei de afaceri profitabile în 2021

Ce afaceri au mers în România în 2021? Răspunsul nu poate fi unul universal sau categorisit succint, dar cu toate acestea îți propunem un TOP 10 afaceri profitabile în 2021.

Tot mai multe persoane se gândesc să îşi ia carieră în propriile mâini: posibilităţile sunt nelimitate, iar avantajul este că poţi accesa fonduri europene nerambursabile pentru a începe o afacere.

Succesul în afaceri depinde în mare măsură de doi factori – ideea și implementarea. Din cauza complexității organizației, oamenii renunță la antreprenoriat și preferă munca. Dacă ideea poate fi împrumutată, atunci va trebui să o implementați singur.

Top zece idei de afaceri:

1. Cafenea pe roți

O idee de afaceri interesantă de la zero – o cafenea pe roți, veți avea nevoie de un mini-autobuz, o mașină de cafea, aditivi, siropuri, cafea, lapte, vase de unică folosință, precum și un vânzător de vânzare bunuri. Mărimea investițiilor pentru deschiderea acestei afaceri este de 11.800 dolari, profitul net pe lună poate ajunge la 1.500 dolari, arată un site de specialitate din SUA.

Pentru vânzările active, alegerea locației potrivite vă va aduce cel mai mare profit posibil. Mobilitatea acestei afaceri reprezinta un atu important.

2. Pizzerie cu Livrare la Domiciliu

Cu o piaţă de desfacere în creştere (mai mult de 50% din Români comandă pizza cel puţin o dată pe lună) nu este surprnzator faptul că pizzeriile sunt unele dintre cele mai apreciate idei de afaceri. Toate utilajele pentru pizzerie sunt eligibile pentru a primi fonduri europene: cuptoare, agregat frigorific, blendere, congelatoare, cântare, mese inox, etc.

3. Magazin online

Dacă te gândeşti să demarezi o afacere online, atunci primul pas pe care îl ai de făcut constă în realizarea unui mic studiu de piaţă, serios şi 100% profesionist, prin intermediul unor instrumente pe care Google ţi le pune gratuit la dispoziţie (detalii mai jos). Vei putea astfel să faci câteva lucruri esenţiale pentru un start reuşit:

– să testezi reacţia potenţialilor consumatori
– să simulezi vânzări cap-coadă şi să verifici astfel eficienţa procesului de lucru
– să optimizezi fiecare etapă a tranzacţiei

4. Atelier pentru imprimări și imprimări 3D

O zonă nouă şi în plină evoluţie, imprimarea 3D reprezintă o afacere de viitor. De la obiecte decorative la modele în miniatură pentru prototipuri sau piese auto pentru maşini vintage, este nevoie de puţină creativitate şi nu foarte multă promovare pentru că vânzările merg de la sine.

Tricourile imprimate cu anumite mesaje sunt adorate de oricine. Poate că vrem un anumit citat celebru, o imagine cu răsăritul sau o imagine cu trupa preferată, un tricou cadou pentru cel mai bun amic sau pentru colegul de birou mereu ţâfnos. Opţiunile sunt numeroase şi adevărul este ca un astfel de cadou este ideal pentru majoritatea situaţiilor.

5. Firmă IT

Domeniul IT este indiscutabil marea vedetă a momentului în România şi în străinătate. Autorităţile române îmbunătăţesc mereu cadrul legal care este deja foarte prietenos, dispunând de nenumărate facilităţi fiscale acordate angajaţilor IT, dar şi firmelor de profil. Oportunităţile de accesare fonduri Europene sunt şi ele pe măsuţă, contribuind la creşterea atractivităţii acestei idei de afacere.

6. Specialist Google Ads

Să devii specialist Google Ads nu este deloc greu. În plus, este o activitate frumoasă şi plină de satisfacţii financiare. Google Ads este o ramură Google care are de-a face cu acele campanii de reclame de pe motorul de căutare. Specialistul în acest domeniu este foarte important pentru toate afacerile care îşi desfăşoară activitatea în mediul online.

Urmează câteva cursuri online şi cu siguranţă vei reuşi să dezvolţi o afacere care va deveni destul de repede profitabilă.

7. Manager social media

Dacă eşti expert în trimiterea de mesaje scurte pe Twitter şi în postari Facebook, atunci ai putea începe să pui bazele unei afaceri online în social media care are toate şansele să devină profitabilă într-un timp destul de scurt. Foarte multe companii au nevoie de un specialist de acest gen, şi dacă îţi place această latură atunci vei reuşi să faci un business din asta. Una dintre cele mai bune idei de afaceri acasă pe care trebuie neapărat să o pui în practică dacă eşti pasionat de acest domeniu.

8. Instagram marketing

Mulţi oameni nu realizează adevăratul motiv pentru care aplicaţii cum ar fi Facebook sau Instagram au fost create, şi anume acela de a promova produse şi de a produce bani. Prin urmare, o persoană cu experienţă în Instagram marketing ar trebui să stea la baza unei idei de afaceri extrem de profitabile.
Chiar şi aşa, este important totuşi să ai anumite skill-uri. Cunoaşterea tehnicilor de marketing este esenţială. În plus, trebuie să ai şi câteva mii de follow-eri pe reţeaua de socializare.

9. Creeaza un canal de YouTube

Tot timpul pe care îl petreci pe YouTube se poate transforma într-un business modern, extrem de bănos în timp. Poţi câştiga sume mari de bani fie creând filmuleţe atractive, fie creând diverse compilaţii din filmuleţele deja existente pe site. Există numeroase canale de YouTube care generează milioane de dolari în fiecare an în SUA. Sau sute de mii de dolari în România.

10. Spălătorie Auto

Momentan există un deficit de ofertă pe această zonă de carwash şi servicii anexe în zonele urbane. Nici măcar nu va trebui să alergi după clienţi, ei vor vor fugi după tine! Dacă vrei să construieşti o afacere profitabilă investeşte cu încredere într-o spălătorie auto. Una dintre cele mai populare idei de afaceri profitabile pentru antreprenori începători în 2021.

Sursa: stirileprotv.ro


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

76% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.