Smarter_way_USA

Arabia Saudită va transforma mai multe palate istorice emblematice în hoteluri ultra-luxoase de tip boutique

Prințul moștenitor saudit Mohammed bin Salman și președinte al Fondului Public de Investiții a anunțat lansarea Boutique Group, un nou brand în domeniul ospitalităţii care va gestiona și va transforma o colecție de palate istorice și culturale emblematice din Arabia Saudită în hoteluri de tip boutique ultra-luxoase, scrie publicaţia Arab News.

Compania va reînvia moștenirea și cultura vibrantă a Arabiei Saudite pentru a crea o experiență nouă și unică privind ospitalitatea.

Prima fază a proiectului se va concentra pe dezvoltarea a trei palate istorice în cooperare cu sectorul privat, inclusiv Palatul Al Hamra, care va oferi 77 locuri de cazare, însemnând 33 de apartamente de lux în palat și 44 de vile de lux în Jeddah.

În 1971, regele Faisal bin Abdulaziz a ordonat ca Palatul Al Hamra să fie un palat al ospitalităţii pentru cele mai proeminente personalități publice internaționale din întreaga lume.

De asemenea, Palatul Tuwaiq va oferi 96 de locuri de cazare, incluzând aici 40 de apartamente de lux în palat și 56 de vile de lux. În acelaşi timp, Red Palace va oferi 71 de unităţi, inclusiv 46 de apartamente de lux și 25 de camere de lux. Atât Tuwaiq, cât și Red Palace sunt situate în Riyadh.

Red Palace este considerat prima clădire din beton armat construită în orașul Riyadh, în 1944.

Palatul Tuwaiq este unul dintre cele mai proeminente repere istorice și culturale din orașul Riyadh, construit în 1980.

Boutique Group va îmbina cultura și moștenirea Regatului cu facilități moderne pentru a oferi o experiență exclusivă în domeniul ospitalităţii și un serviciu unic oaspeților săi, dezvoltând sectorul ultra-lux al ospitalității din Arabia Saudită și contribuind la dezvoltarea economiei locale. Compania va oferi, de asemenea, multe experiențe de lux, de la mâncare la wellness şi la servicii exclusive pentru fiecare oaspete.

„Lansarea Boutique Group de către prințul moștenitor subliniază mandatul Fondului Public de Investiții de a debloca capacitățile sectoarelor promițătoare din Arabia Saudită care pot contribui la diversificarea economiei și contribuie la creșterea PIB-ului din segmentul non-petrolier”, a comentat Yasir Al-Rumayyan, guvernatorul Fondului Public de Investiții, pe marginea înfiinţării noului grup.

„Grupul va spori ofertele turistice deja unice ale Regatului, întărind poziția Arabiei Saudite ca o destinație culturală și turistică regională și internațională și contribuind la Vision 2030 (Viziunea Arabiei Saudite pentru 2030, n.r.)”, a adăugat el.

De altfel, Ministerul Transporturilor din Arabia Saudită a anunţat în iulie 2021 că va investi peste 500 de miliarde de riali (133,34 miliarde dolari) în aeroporturi, porturi maritime, căi ferate şi alte infrastructuri, până la sfârşitul deceniului, pentru a transforma regatul într-un centru al transporturilor şi logisticii.

Arabia Saudită intenţionează să mărească numărul de rutelor internaţionale de aviaţie de la 99 la peste 250, iar traficului anual total de pasageri se se tripleze de la 103 milioane în 2019 la 330 milioane până în 2030.

Sursa: ziare.com


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

74% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.