Aether va trimite în spațiu sateliți utili și pentru alte cryptomenede

Atether va fi prima crytomoneda trimisă efectiv în spațiu, cu o rachetă aparținând ARCA Space, o companie aerospațială românească ce a lansat deja două rachete stratosferice și a câștigat două contracte guvernamentale, unul cu Guvernul României și altul cu Agenția Spațială Europeană.

Lansarea rachetei cu propulsie ecologică ARCA Space va avea loc la finele lunii ianuarie, începutul lunii februarie.

În plus, Aether va dezvolta și trimite în spațiu sateliți care să fie folosiți de alte cryptomonede ce dețin propriile blockchainuri (tehnologia care securizează stocarea și tranzacțiile de monede digitale) pentru a rula noduri (dispozitivele participante în rețeaua blockchain, care descarcă, stochează și actualizează constant întregul registru de date) în spațiu, negociind deja semnarea unor contracte în acest sens.

Susținută de unul dintre cei mai cunoscuți analiști crypto

O altă premieră pentru monedele digitale românești este că Aether a apărut deja pe renumitele billboarduri din Times Square, New York. De menționat este că Aether beneficiază de sustinerea lui David Gokhshtein, membru al consilului finaciar Forbes, redactor al publicației și un binecunoscut analist în lumea crypto.

Totodată, Aether beneficiază și de o campanie de promovare realizată de către Gokhshtein Media, agenția de marketing fondată de David Gokhshtein.

Aether este, în prezent, listată pe Coinmaketcap și FegEx, urmând ca în viitor să fie listată și pe alte burse de exchange, cum ar fi gate.io.

Sursa: capital.ro