Smarter_way_USA

Cum poți investi în $WAM: Lista de așteptare pentru prima platformă de gaming play-to-earn din România validată la nivel internațional

Wam.app este prima platformă de gaming play-to-earn care este validată la nivel internațional cu 3.5 milioane de utilizatori. Platforma este proiect marca Digitap, companie fondată de oamenii de afaceri și dezvoltatorii de jocuri Alex Rus și Daniel Tamaș. De asemenea DAO Maker este lead investor și advisor.

Componentele fundamentale ale platformei Wam.app:

 • Play-to-earn – permite utilizatorilor să câștige bani pur și simplu jucând jocuri și participând la turnee;
 • Own-to-earn – va permite utilizatorilor să devină proprietari de jocuri NFT de care pot profita;
 • Market-to-earn – va permite utilizatorilor să profite de pe urma abilităților lor de marketing;
 • Develop-to-earn – va oferi instrumentele necesare pentru a-și construi propriul joc și a-l vinde.

TOKERO îți oferă posibilitatea de a avea WAM în portofelul tău de investiții simplu și rapid.

Creează un cont nou TOKERO ->

Momentele la care să fii atent pentru a fi sigur ca ești în regulă cu investiția:

🡲 Miercuri 15.12.2021 ora 15:00

Se deschid înscrierile pe lista de așteptare. Preț 0.02 USDT/token și va fi disponibil în 3 pachete:

 • 50 USDT;
 • 100 USDT;
 • 200 USDT.

🡲 Sâmbătă 18.12.2021 ora 12:00

Înscrierile se închid;

🡲 Sâmbătă 18.12.2021 ora 18:00

Se execută alocarea tokenilor pe metoda „Primul venit, primul servit” aplicată pe lista de așteptare.

Condiția de KYC: cont pe TOKERO validat cu CI/pasaport și selfie pentru cei ce depun crypto. Pentru cei ce intră cu EUR e necesar și extras de cont.

Sunt eligibili userii care la momentul execuției listei de așteptare au în balanță suma de USDT aferentă pachetului dorit. Pentru a obține USDT pe TOKERO poți depune EURO, BTC, ETH sau EGOLD și să îi convertești în USDT înainte de execuția listei de așteptare, adică inclusiv pe 18.12.2021 până la ora 18:00.

Condiții de lock-up:

 • 20% la TGE (token generation event, moment ce va fi la câteva zile după lansarea pe TOKERO);
 • apoi câte 16% la fiecare 3 luni, timp de 5 iterații = interval total 15 luni.

Se poate achiziționa un singur ticket/client, alocarea fiind disponibilă pentru toți clienții TOKERO, nu doar TOKERO PRO.

Înscriere pe lista de așteptare WAM @ Tokero:

 • Pentru a te înscrie pe această listă de așteptare e necesar un cont Tokero.
 • După înregistrare, chiar înainte de a finaliza procesul de KYC, revino la aceasta pagina pentru a te înregistra pe lista de așteptare.
 • Te rugăm să reții că trebuie să finalizezi contul cu KYC complet pentru a fi eligibil pentru participarea la listele de așteptare.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

 • XM – https://bit.ly/cont-xm (Your capital is at risk.)

 • Vezi reducerile de sezon din magazinele:

  eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


  Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


  Investește la bursă prin:

  67% din conturile CFD de retail pierd bani

  NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

  In ce investim la bursa ?

  Investeste in actiuni la bursa:
  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.