Smarter_way_USA

ARES, companie a fondului de investitii Highlander Partners, preia Cardiomed Cluj și dezvoltă cea mai importantă rețea privată de investigații, diagnostic și tratament, specializată în cardiologie, din Cluj-Napoca

ARES, companie a fondului de investitii Highlander Partners, preia Cardiomed Cluj și dezvoltă cea mai importantă rețea privată de investigații, diagnostic și tratament, specializată în cardiologie, din Cluj-Napoca

ARES, cel mai mare spital privat de cardiologie interventionala și Cardiomed, cea mai importantă clinică privată din Cluj-Napoca, specializată în cardiologie, își unesc forțele pentru a le oferi pacienților o experiență terapeutică completă, de la investigații și diagnostic, la tratament intervențional. Începând cu 22 decembrie, Cardiomed devine parte a Grupului ARES.

Combinând serviciile Cardiomed Cluj cu propria sa rețea de centre de cardiologie și radiologie intervențională, ARES își extinde serviciile de ambulatoriu și imagistică, abordând nevoile pacienților într-un stadiu timpuriu în diagnosticarea acestora și oferind soluții integrate preventive și curative. Echipei medicale ARES, formată din peste 25 de medici clinicieni și intervenționiști, i se alătură medicii Cardiomed, cea mai mare echipă medicală privată din Cluj-Napoca, numărând peste 145 de medici clinicieni, dintre care 28 medici cardiologi. ARES devine astfel principalul furnizor privat de servicii medicale cardiologice și conexe din Cluj, oferind servicii de imagistică (CT, RMN, mamograf, DEXA), consultații clinice și proceduri de cardiologie și radiologie intervențională.

Pacienții vor putea accesa la ARES toată gama de servicii medicale, de la investigații imagistice, consultații clinice pentru peste 20 de specialități, tratamente oncologice, mică chirurgie, precum și tratamente intervenționale pentru afecțiuni cardiovasculare. În urma achiziției de astăzi, ARES va funcționa în trei locații din Cluj-Napoca și plănuiește să se extindă suplimentar, atât în oraș, cât și în regiune.

”Pacientul clujean are acum la dispoziție o experiență medicală completă. Este investigat, diagnosticat și tratat de medici care lucrează în echipă, se coordonează și găsesc cea mai bună variantă de tratament pentru el. La ARES punem mereu pacientul în centrul preocupărilor noastre și căutăm soluții inovatoare, chiar și atunci când situația pare fără răspuns. Am găsit valori similare și aceeași filosofie la partenerii noștri din Cardiomed și suntem încrezători că împreună vom construi un brand puternic, care răspunde nevoilor pacientului”a declarat Geanina Durigu, CEO Grupul ARES.

Medicul Carmen Mureșan, fondatoarea Cardiomed va rămâne în cadrul companiei pentru a continua dezvoltarea ambulatoriului de specialitate, alături de echipa pe care a construit-o și a condus-o cu succes în ultimii 12 ani.

”Suntem entuziasmați să semnăm cu ARES acest parteneriat care ne va accelera creșterea în Cluj și în regiune, în timp ce pacienții noștri vor avea parte de soluții integrate de cardiologie, de la diagnostic la tratament intervențional. Ne dorim să continuăm să extindem activitatea Cardiomed, ca parte a Grupului ARES, să dezvoltăm baza solidă de servicii medicale de înaltă calitate oferite de echipa noastră, dedicată în totalitate nevoilor pacienților noștri”a declarat dr. Carmen Mureșan.

Înființată în 2008, Cardiomed este în prezent cea mai mare clinică privată specializată pe cardiologie din Cluj-Napoca. Clinica oferă servicii de diagnostic si tratament modern, în diverse specializări, de la cardiologie, oncologie, dermatologie, ginecologie, ORL, endocrinologie, alergologie, medicină internă, la neurologie, psihiatrie, pneumologie, reumatologie, nutriție, precum si servicii de imagistică și analize medicale.

ARES este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din România, oferind soluții terapeutice inovatoare de cardiologie și radiologie intervențională în spitale publice și private din București, Cluj-Napoca, Pitești, Constanța și Tulcea. Misiunea ARES în România este să asigure accesul unui număr cât mai mare de pacienți la tratamente inovatoare care păstrează integritatea corporală, cu accent pe cardiologie. În spiritul acestei misiuni, de-a lungul celor peste 10 ani de activitate, la ARES au avut loc 15 premiere naționale și internaționale. Din 2019, ARES este deținut de fondul american de investiții Highlander Partners. Pentru mai multe informații, consultați site-ul www.centrele-ares.ro.

Highlander Partners este un fond de investiții care administrează peste 2 miliarde de dolari din capital propriu. Firma se axează pe realizarea de investiții în afaceri din industrii selectate în care directorii companiei au o experiență semnificativă de operare și investiții. Highlander Partners abordează investițiile printr-o strategie de ”cumpărare și consolidare” și creează valoare ajutând companiile să se dezvolte atât organic, cât și prin achiziții. Pentru mai multe informații, vizitați www.highlander-partners.com.

Tranzactia a fost asistata de catre consultantii Andrei Bichescu, de la Lionlinkadvisory si Radu Somlea si Monica Tintas, de la Somlea si Asociatii, reprezentand Cardiomed si de catre Daniela Buhus de la TS Partners si Amalia Ambrozie si Adrian Boca de la Contradiction, reprezentand Ares.

Sursa: ziare.com


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.