Paul Maior, președintele Invest Club lansează Maior Army: Prima armată de investitori din România

Paul Maior, investitor la bursă și președintele Invest Club, primul și cel mai mare club de investitori din România, lansează Maior Army, prima armată de investitori din țară.

Acestă puternică comunitate de investitori va fi format din oameni instruiți personal de Paul Maior, cu scopul de a deveni cei mai puternici investitori din țară, pentru a putea cumpăra împreună toată România dar și business-uri importante din străinătate.

Indiferent de domeniul de activitate, investitorii trebuie, și este foarte important să se înconjoare tot timpul cu persoane care au aceleași interese, oameni bine pregătiți în ceea ce privește investițiile, pentru a se putea dezvolta împreună și pentru a lua cele mai bune decizii de investiții.

Dacă faci parte din comunitatea Maior Army, ai acces la sfaturi fundamentale cu privire la investiții de orice fel, cursuri, tutoriale și cele mai noi informații legate de investiile la bursă, informații despre domeniul imobiliar, crypto și antreprenoriat.

Te poți alătura celor peste 2000 de persoane pe care Paul Maior, le-a ajutat să facă primii pași pe bursă și să devină investitori în adevăratul sens al cuvântului – nu trăitori de clipă sau jucători la bursă ci investitori pasionați, dornici să genereze plusvaloare.

Dacă suna interesant și dorești să obții mai mult de la propria persoană, dacă iți dorești să devi un investitor puternic, ai posibilitatea de a deveni membru Premium și în acest fel poți să beneficiezi de suport de la întreagă comunitate investitori. În plus, dacă iți dorești cu adevărat acest lucru, poți avea acces la o serie foarte importantă de resurse premium, resurse care fie au fost dezvoltate, fie recomandate de specialiștii de la Invest Club.

Care sunt beneficiile cele mai importante ale membrilor Maior Army?

  • Pulsul pieței – Acces la secțiunea Pulsul Pieței, unde zilnic sunt postate sfaturi fundamentate despre ce acțiuni/cryptomonede să cumperi, când și de ce.
  • Cursuri și tutoriale – Acces la o biblioteca de cursuri și tutoriale create sau recomandate de profesioniștii Maior Army, bibliotecă ce este în continuă expansiune cu informații noi și relevante.
  • Evenimente periodice organizate în cadrul comunității

Acces la evenimente (online și offline) unde comunitatea Maior Army se întâlnește și discută cu specialiști din diverse domenii conexe investițiilor (bursa, crypto, economie, tehnologie, etc.).

  • War Room – Acces la un chat dedicat unde cu totii se sfătuiesc și discută în detaliu despre tot ce înseamnă investițiile, scopul fiind o creștere colectivă că investitori.
  • War Room Talks – Acces la discuții frecvente intre membrii comunității și profesioniști din diverse domenii de activitate.

Acest proiect inițiat de Paul Maior, este despre oameni și despre puterea pe care orice persoană o are în interior și despre tot ce pot face aceștia dacă beneficiază de o educație financiară corespunzătoare.

Prin proiectul Maior Army, se urmărește crearea de investitori puternici prin educație financiară corect și onest explicată tuturor celor care își doresc să învețe de la profesioniști în domeniu, tainele investițiilor inteligente. Acest proiect oferă informații financiare esențiale, opinii și analize, grafice în timp real, modele portofolii, și conținut video în care sunt cuprinse și explicate o mulțime de repere importante celor mai importante tipuri de investiții din lume.

Portalul investitorilor din Romania, InvestClub.ro, împreună cu acest proiect, MaiorArmy.ro, este despre acele persoane care doresc să facă investiții, oferind date și informații în timp real.

Indiferent de situație și de domeniul tintă, o bună educație financiară poate face diferența într-o astfel de situație critică și te ajută pe tine ca investitor sau viitor investitor să poți lua acea decizie care iți va aduce numai beneficii atât financiare, cât și relații cu diverși alți investitori importanți din România cât și din străinătate.


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.