TikTok for Business va fi disponibil și în România! Când se va lansa

Rețeaua de socializare TikTok anunță miercuri, că lansează și în România TikTok for Business, un instrument de publicitate pentru firme. Prin TikTok for Business, rețeaua socială video va oferi suport și programe educative brandurilor locale care au nevoie de sprijin pentru a naviga platforma cu scopul de a ajunge la publicul lor țintă.

TikTok, rețeaua socială bazată pe clipuri video foarte scurte, anunță miercuri, că lansează și în România TikTok for Business, un instrument de publicitate pentru firme.

Compania chineză spune că serviciul său de promovare online „susține brandurile, specialiștii în publicitate și IMM-urile în eforturile lor de a-și dezvolta prezența pe TikTok și pentru a-și crește nivelul de awareness în țară”.

Ce va însemna TikTok for Business?

„TikTok for Business vine cu soluții pentru specialiștii în marketing, prin care aceștia pot conecta brandurile cu comunitatea creativă de pe TikTok, oferindu-le astfel posibilitatea de a evolua”, mai afirmă compania, potrivit StartupCafe.ro

Prin TikTok for Business, rețeaua socială video va oferi suport și programe educative brandurilor locale care au nevoie de sprijin pentru a naviga platforma cu scopul de a ajunge la publicul lor țintă.

De asemenea, o echipă locală cu experiență în business va veni cu soluții de promovare pentru clienți și agenții, prin care aceștia pot utiliza TikTok în mod profesional.

„TikTok este o platformă autentică și distractivă, și, mai mult decât atât, ne dă posibilitatea de a ne exprima creativitatea, oferind utilizatorilor un loc sigur unde se pot exprima în voie. TikTok conectează oameni din toate colțurile lumii, indiferent de unde locuiesc, ce vârstă sau ce experiențe au. România a primit TikTok cu mult entuziasm și ne bucurăm să vedem că numărul utilizatorilor crește constant și exponențial. Îmi face plăcere că alături de echipa mea pot contribui la dezvoltarea comunității TikTok din țară și că putem oferi oportunități unice partenerilor noștri din România” a spus Sylwia Chada, General Manager TikTok CE.

TikTok spune că este aplicația cu cea mai mare creștere și cel mai mare număr de descărcări din lume, din ultimul an, conform Apptopia.

100 de milioane de conturi active în Europa

Platforma precizează că are 100 de milioane de conturi active în Europa.

Prioritățile declarate ale TikTok sunt „siguranța comunității și sprijinul acordat oamenilor și brandurilor în încercarea lor de a-și crea o identitate online”.

Compania chineză mai afirmă că, pentru a atinge acest obiectiv, în special pentru tineri, „TikTok a făcut schimbări semnificative” la mijlocul lunii decembrie 2020, prin lansarea unor instrumente pentru familii, iar în ianuarie 2021 a adăugat „modificări pentru siguranța utilizatorilor cu vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani, ale căror conturi vor fi private în mod automat”.

Aplcația TikTok a fost lansată în septembrie 2016, în China, sub numele de Douyin (vibrații). Din 2017, rețeaua socială s-a extins la nivel internațional sub numele de TikTok. Aceasta a atras mai ales publicul tânăr, care se plictisește repede. Pe TikTok se pot posta doar filmulețe între 3 și 15 secunde.

Aplicația este deținută de compania de servicii online ByteDance, fondată în anul 2012, de antreprenorul chinez Zhang Yiming, care avea 29 de ani atunci. Între timp, el a ajuns la o avere estimată la 36 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Sursa: capital.ro


Vezi reducerile de sezon din magazinele:

eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


Investește la bursă prin:

67% din conturile CFD de retail pierd bani

NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 65% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

In ce investim la bursa ?

Investeste in actiuni la bursa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.