Smarter_way_USA

Hertz selectează o ofertă de 6 miliarde de dolari de la Knighthead, Certares și Apollo pentru a finanța ieșirea din faliment

Hertz Global Holdings, Inc. (HTZGQ) a anunțat astăzi că, după finalizarea licitației aprobate anterior de Curte în cazul său din capitolul 11, Hertz a selectat și a aprobat o propunere revizuită din anumite fonduri și conturi administrate de afiliați ai fiecăruia dintre Knighthead Capital Management LLC („Knighthead”), Certares Opportunities LLC („Certares”) și Apollo Capital Management, LP („Apollo” și împreună cu Knighthead și Certares , „Grupul KHCA”) pentru a furniza capitalul propriu necesar pentru finanțarea Planului revizuit de reorganizare al Hertz și ieșirea din capitolul 11. Acordurile propuse cu Grupul KHCA, precum și orice modificări necesare ale planului și procedurile de solicitare,sunt supuse aprobării Curții de faliment la o ședință programată pentruVineri, 14 mai 2021.

Conform propunerii revizuite, planul capitolului 11 al lui Hertz va fi finanțat prin investiții directe în acțiuni comune de la grupul KHCA și anumiți co-investitori care adună 2,781 miliarde de dolari , emiterea de 1,5 miliarde de dolari de acțiuni preferate către Apollo și o ofertă de drepturi complet susținută. Acționarii existenți ai companiei vor achiziționa 1.635 miliarde USD din acțiuni comune suplimentare. Planul revizuit ar prevedea plata în numerar în totalitate a tuturor creanțelor administrative, prioritare, garantate și negarantate în cazurile din Capitolul 11 ​​și ar oferi o valoare semnificativă acționarilor existenți ai Companiei, inclusiv:

  • 239 milioane dolari în numerar;
  • acțiuni obișnuite reprezentând 3% din acțiunile companiei reorganizate (sub rezerva diluării din mandate și capitaluri proprii emise în cadrul unui nou plan de stimulare a managementului) și
  • Garanții la 30 de ani pentru 18% din stocul comun al companiei reorganizate (sub rezerva diluării printr-un nou plan de stimulare a managementului) cu un preț de grevă bazat pe o valoare totală a capitalului propriu de 6,5 miliarde de dolari sau posibilitatea de a subscrie acționarii eligibili pentru acțiuni de acțiuni comune în oferta de drepturi de 1.635 miliarde dolari la valoarea de capital a Planului.

După cum s-a anunțat anterior, două grupuri de investitori au concurat pentru a finanța ieșirea din capitolul 11 ​​al lui Hertz. Pe 21 aprilie, Curtea de faliment care supraveghea cazurile Hertz din capitolul 11 ​​a autorizat Hertz să înceapă solicitarea de voturi pentru planul său din capitolul 11 ​​și a aprobat un grup format din Centerbridge Partners LP, Warburg Pincus LLC, Dundon Capital Partners, LLC și un grup ad hoc al deținătorilor de conturi negarantați ai Companiei ( colectiv, „Grupul CWD”) ca sponsori ai planului. Când a devenit evident că competiția pentru sponsorizarea planului companiei va continua, compania a solicitat și a obținut aprobarea de către instanță a procedurilor de licitație și a unui proces de licitație pentru a se asigura că a primit cea mai mare și cea mai bună propunere de sponsorizare într-un interval de timp care ar permite companiei să continue lucrând spre o ieșire planificată din capitolul 11 ​​până pe 30 iunie 2021. A urmat o concurență puternică între Grupul CWD și Grupul KHCA, încheiată cu selectarea propunerii revizuite a Grupului KHCA ieri târziu, după licitație.

Ca și în cazul propunerii anterioare a Grupului CWD, propunerea Grupului KHCA ar elimina aproximativ 5,0 miliarde dolari din datorii corporative (inclusiv eliminarea completă a tuturor datoriilor corporative din afacerile europene ale Hertz) și ar oferi Companiei peste 2,2 miliarde dolari lichiditate globală. Propunerea Grupului KHCA ar înlocui, de asemenea, finanțarea pod furnizată anterior de Grupul CWD pentru a finanța nevoile flotei europene ale Companiei înainte de finalizarea Planului. Angajamentele de finanțare a datoriilor pentru planul capitolului 11 al lui Hertz, care au fost aprobate de Curte la începutul acestei săptămâni, vor rămâne în vigoare în conformitate cu propunerea KHCA.

Paul Stone, președintele și directorul executiv al Hertz, a comentat: „Suntem foarte încântați că procesul nostru de plan a produs un rezultat atât de extraordinar pentru creditorii și acționarii noștri. Apreciem interesul puternic pentru Hertz din partea sponsorilor planului concurenți și le mulțumim pentru activitatea lor angajament, care ne-a oferit opțiuni excelente pentru ieșirea din capitolul 11. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Grupul KHCA pentru a finaliza pașii rămași în restructurarea noastră și cea mai bună poziție Hertz pentru viitor.

“Planul nostru propus oferă o recuperare robustă și o valoare excelentă pentru toate părțile interesate și permite Hertz să apară ca o companie mult mai puternică și mai competitivă”, a continuat domnul Stone. „În timpul restructurării noastre, am făcut îmbunătățiri semnificative în eficiența noastră operațională și am încorporat o disciplină suplimentară a costurilor în afacerea noastră. Acum, așteptăm cu nerăbdare implementarea planului nostru din Capitolul 11, care va consolida în mod substanțial structura noastră financiară prin eliminarea a 79% din corporația noastră Suntem bine poziționați pentru a profita de creșterea cererii globale de călătorii și a noilor oportunități de creștere pe termen lung. Suntem încântați de viitorul Hertz și de avantajele tuturor părților interesate – inclusiv angajații și clienții noștri, precum și investitorii, francizații noștri. și parteneri de afaceri. “

Acordul propus cu grupul KHCA se reflectă în documentele definitive executate de sponsorii planului, incluzând (1) un acord de achiziție și angajament de capitaluri proprii, (2) un acord de sprijin al planului, (3) un angajament de finanțare bridge pentru Hertz International Ltd., și (4) un plan modificat de reorganizare al capitolului 11. Aceste documente, împreună cu o Declarație de divulgare modificată, vor fi depuse la Curtea de Faliment mai târziu astăzi. Dacă Curtea de Faliment aprobă acordurile revizuite cu Grupul KHCA în ședința programată pentru 14 mai , Compania își va rezilia acordurile cu grupul său existent de sponsorizare a Planului (care rămân în vigoare) și va executa noile acorduri cu Grupul KHCA.

O ședință de judecată pentru confirmarea planului de reorganizare al lui Hertz este programată pentru 10 iunie.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

  • XM – https://bit.ly/cont-xm (Your capital is at risk.)

  • Vezi reducerile de sezon din magazinele:

    eMag , Evomag , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays


    Nu uita sa dai SHARE daca ti-a placut acest articol!


    Investește la bursă prin:

    76% din conturile CFD de retail pierd bani

    NOTE & Risk warnings: Your capital is at risk. CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.17% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money. I AM NOT A FINANCIAL ADVISOR and THIS IS NOT INVESTMENT ADVICE. I am just sharing my opinion and views alone on the market. What you do with your own money is your own responsibility. Seek a licensed CPO or financial advisor before you make any investments. Any references to historical price movements or levels is informational and based on external analysis and we do not warranty that any such movements or levels are likely to reoccur in the future. The financial services provided by this website carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose. Please be advised that certain products and/or multiplier levels may not be available for traders from EEA countries due to legal restrictions.

    In ce investim la bursa ?

    Investeste in actiuni la bursa:




    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.